acim 765 Napisano Octobar 5, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pusti slepce, oni nemaju para pa je zato kod njih sve jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Octobar 10, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan 1900 dinara: BEOGUMA, ČUKARICA Radnička 2, Tel/fax: 3544 520, 3540 277 3548 323, 3544 646 radno vreme: 8-20 h subotom: 8-18 h nedeljom: 9-16 h BEOGUMA, NOVI BEOGRAD Vladimira Popovića 1 (kod Gazele) Tel: 3188 585, 2162 396 radno vreme: 8-20 h subotom: 8-17 h nedeljom: ne radi hvala za info druze U Frankfurtu, komplet po DIN standardu kosta 4,95 evra. Automobilski. Hvala i tebi na info-u druze, ali brate , nemoj vise s takvim informacijama, ocu da se samoubijem od bedaka... Evo gledam , slusam i ne verujem. Opet Alvirovic, SAT i beskonacna prica sa nekim bajom o kompletu prve pomoci, o edukaciji vozaca...Nijedno pitanje zasto ne moze da se koristi komplet iz EU, zasto je 4 x skuplji kod nas nego u EU, zasto, zasto, zasto, zasto, zasto...... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam da trcim do wc-a kada sam cuo ovu izjavu. Jel si povratio ili si se usr`o? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Octobar 12, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan U metrou 1600 din,nije galenikin komplet vec neki proizvodjac iz Nisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Octobar 12, 2011 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan degenerici uvode zakon kojim saniras povrede, a preventiva kao sto su ispravni automobili ili dobri pneumatici (zimi/leti) , ma jebes preventivu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Octobar 12, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan U metrou 1600 din,nije galenikin komplet vec neki proizvodjac iz Nisa A ili B? jel "ispunjava standarde" obzirom na cenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Octobar 14, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan U metrou 1600 din,nije galenikin komplet vec neki proizvodjac iz Nisa A ili B? jel "ispunjava standarde" obzirom na cenu? B komplet.Kazu da ispunjava standard,to sam ih prvo pitala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Octobar 14, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo našao sam jednu prvu pomoć koja definitivno zadovoljava sve standarde ... :takoje: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Octobar 14, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan pa moje standarde tesko .... (nema majonez) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 14, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ноћас комшији отворили гепек и, погађате, украли му прву помоћ! Наркомани су добили начин да дођу до 10 евра, а да не морау да се зајебавају са тешким акумулатором и скидењем клема! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Octobar 14, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan i meni takođe, pp B-tipa rezervni točak, dizalicu i ključ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Novembar 26, 2011 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koje je velicine prva pomoc po novom zakonu za A kategoriju,pakovanje je u kesi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 26, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan U nakoj platnenoj torbici, pa onda u PVC vrecici. Upola manja od tipa B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndrijaD 3 Napisano Novembar 27, 2011 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna dimenzije prve pomoci jer sam bas slab sa prostorom na motoru,prosirivao sam gepek na motoru ali ne znam da li je dovoljno prosiren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 176 Napisano Novembar 27, 2011 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna dimenzije prve pomoci jer sam bas slab sa prostorom na motoru,prosirivao sam gepek na motoru ali ne znam da li je dovoljno prosiren. Galenikin komplet tip A 16 x 10 x 7 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 27, 2011 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ноћас комшији отворили гепек и, погађате, украли му прву помоћ! Наркомани су добили начин да дођу до 10 евра, а да не морау да се зајебавају са тешким акумулатором и скидењем клема! U, siroti narkomani . Baš sam loše spavao kad posmislim koliko se muče sa teškim akumulatorima i skidanjem klema. Sad ću mirnije spavati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Novembar 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ноћас комшији отворили гепек и, погађате, украли му прву помоћ! Наркомани су добили начин да дођу до 10 евра, а да не морау да се зајебавају са тешким акумулатором и скидењем клема! U, siroti narkomani . Baš sam loše spavao kad posmislim koliko se muče sa teškim akumulatorima i skidanjem klema. Sad ću mirnije spavati HEKLICA je iz raja izasla...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan prva pomoć tip-A , 1414.82 rsd, u Metro-u, akcija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan prva pomoć tip-A , 1414.82 rsd, u Metro-u, akcija. dobra informacija ... jedino me zanima kad neko sad bude kupio kog je datuma proizvodnje ta prva pomoc ... znamo da vazi 5god . a verovatno uvaljuju onu iz 2010god , cisto sumljam da prodaju 2012god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Mart 19, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan prva pomoć tip-A , 1414.82 rsd, u Metro-u, akcija. Da li jos uvek traje akcija ili tek treba da bude na akciji? Ja bio danas, cena je preko 2000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 22, 2012 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas uzeo u Metrou u Novom Sadu. Ponovo je na akciji za 1414 dinara. Proizveden 2010-te i vazi do 2015-te. Za sada je ok, a za tri godine ko zna koliko puta cemo jos menjati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 23, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas uzeo u Metrou u Novom Sadu. Ponovo je na akciji za 1414 dinara. Proizveden 2010-te i vazi do 2015-te. Za sada je ok, a za tri godine ko zna koliko puta cemo jos menjati. Znaci vec te zakinuli za 2 godine ... jaoooo sto mi nije da radim na televiziji pa snimio bi ceo serijal Insajdera samo o prvoj pomoci ... retko ko obraca sad paznju na rok trajanja ali to je jako bitno ,,, koliko prve pomoci je kupljeno , velika je to lova u pitanju . A za par godina svi opet kupuju a i kazne pisu jer ce ljudi zaboraviti da traje 5 godina ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Mart 23, 2012 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Čekam prvog koji će me zaustaviti i početi da mi piše kaznu zbog toga što mi prva pomoć ne zadovoljava standard. Samo to da vidim, pa da mogu da umrem. Mater im lopovsku! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Mart 24, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Čekam prvog koji će me zaustaviti i početi da mi piše kaznu zbog toga što mi prva pomoć ne zadovoljava standard. Samo to da vidim, pa da mogu da umrem. Mater im lopovsku! Kaze se d'umrem! Pridruzujem ti se. Nosim B tip,iz kola u rancu,posto mi A ne staje ispod sica,pa se svodi na isto. Necu da kupujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Jun 26, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan prva pomoć tip-A , 1414.82 rsd, u Metro-u, akcija. Opet u Metrou akcija, Galenikina Prva pomoc Tip A, po istoj ceni. Akcija traje do 11.07. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...