Zeljkamp 3230 Napisano Septembar 22, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Septembar 24, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo u Metrou Tosamu, najpovoljniji B komplet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VULKAN 16 Napisano Septembar 24, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Jakovo-Beograd Motocikl: VN 900,,NSU PRETIS 1960. Prijavi odgovor kao problematičan komplet prve pomoci za motocikl u moto shopu ''BIKER HOUSE'' je 2100din i ima ih dovoljno,a ako se napravi dogovor sa proizvodjacem moglo bi biti i jeftinije,al kako stvari stoje trenutno je to to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 24, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo u Metrou Tosamu, najpovoljniji B komplet.i koristićeš ga za motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 24, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo u Metrou Tosamu, najpovoljniji B komplet.i koristićeš ga za motor? Pa šta će čovek kad nam je bednicima u ovoj jadnoj državi svaki dinar ko kuća... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Septembar 25, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ima za kupiti u Louisu ... http://www.louis.de/_30e7204936c44a465f892ea6c2ac424e7f/index.php?topic=wgr&grwgr=580 samo neznam koliko su kompatibilni sa zakonom ... a moram poslikati svoju prvu pomoć što imam... koju već godinama nosim, iako mislim da je to glupost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 25, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ima za kupiti u Louisu ... http://www.louis.de/...c=wgr&grwgr=580 samo neznam koliko su kompatibilni sa zakonom ... a moram poslikati svoju prvu pomoć što imam... koju već godinama nosim, iako mislim da je to glupost... kompatibilna jeste, ali je po našem "pametnom" zakonodavcu nelegalna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 25, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan ima za kupiti u Louisu ... http://www.louis.de/_30e7204936c44a465f892ea6c2ac424e7f/index.php?topic=wgr&grwgr=580 samo neznam koliko su kompatibilni sa zakonom ... a moram poslikati svoju prvu pomoć što imam... koju već godinama nosim, iako mislim da je to glupost... Ta u Luisu i ostale po bednoj Evropi ništa ne valjaju. Najbolja je Galenikina. Kupujmo domaće i plaćajmo trostruko jer smo budale. Posle dve godine će neko da se seti da su nas izradili ko volove kao što sada hapse ove za vakcine. Ma ovde samo čovek da poludi, ništa više. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 25, 2011 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan vakcine nisu bile obavezne vec preporuka, ova prva pomoc po zakonu mora da se kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12514 Napisano Septembar 25, 2011 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, prvi put su pogresili u proceni a sada bi da se osiguraju i zakonom. Moras da kupis ili dobijas packe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Septembar 25, 2011 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan A ima i rok trajanja, mislim oko 5 god. pa ponovo da nam uzmu pare Pitao policajce i moze da se koristi ona za kola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 25, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pa da mi na pamet da vadim galeniku iz govana da bi opet oni isti direktori iz tima "jagnjeca brigada" opet isto tako rasturili to preduzece po raznim objektima duz ibarske magistrale i smederevskog puta... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Septembar 25, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ta galenika se raspada....malo cu off teme.....pola medikamenata koje sam kupovao za ordinaciju je bila iz galenike....vise se nista ne proizvodi...pukli su...sve su razbucali...pa ljudi, nema vise ni anbola, ni midola, ni acetisala......zlo ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 25, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ta galenika se raspada....malo cu off teme.....pola medikamenata koje sam kupovao za ordinaciju je bila iz galenike....vise se nista ne proizvodi...pukli su...sve su razbucali...pa ljudi, nema vise ni anbola, ni midola, ni acetisala......zlo ..... neko je shvatio da će više zaraditi kao trgovac, ni Simpo Vranje više ne proizvodi svoj asortiman, lakše je biti uvoznik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 25, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan A gde nosite te B komplete....ispod sedišta???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5770 Napisano Septembar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan U koferu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 25, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan argument , protiv R-ova.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 25, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pazario danas na najlon pijaci za 1800 dinara " A komplet " . Prodavac mi trazio 2000 din, ja se malo pogadjao i on popustio jer je bio kraj pijace . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16899 Napisano Septembar 25, 2011 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima za kupiti u Louisu ... http://www.louis.de/_30e7204936c44a465f892ea6c2ac424e7f/index.php?topic=wgr&grwgr=580 samo neznam koliko su kompatibilni sa zakonom ... a moram poslikati svoju prvu pomoć što imam... koju već godinama nosim, iako mislim da je to glupost... Danas su me zaustavili u istočnoj Srbiji (most preko Peka, ispred Kučeva) i tražili su mi Prvu pomoć. Ciljano! Imam Louis prvu pomoć, malo su držali predavanje da nije po srpskom standardu, ja rekao da je po EU, a da su naši standardi i onako samo prepisani i da pregleda sadržaj ako želi... Nije želeo i srećno smo se razišli. Naravoučenije: prvu pomoć traže, a Louis mož' da prođe, al' ne mora da znači... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ma veca dara nego mera.. Ako hoce da me kazni, moze. Sto da platim 5000 kad ovako platim hiljadu i nesto i miran sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 26, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovde može da se kupi komplet A za 2100 dinara. To je najjeftinije što sam našao do sada. Možda treba čekati proleće, jer će im ovi kompleti stajati čitavu zimu, pa možda naprave i neku akciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Septembar 26, 2011 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan copy/ paste status drugara na fb: Obavezno nabavite novu kutiju prve pomoći za vaš auto. Ko ne bude imao novu kutiju prve pomoći u svom automobilu, biće mu naplaćivana novčana kazna, moraće da dostavi MUP-u izvod iz tekućeg računa kako bi bio oporezovan zbog nedostatka istog. Neće moći da prođe tehnički pregled ni da registruje auto. Biće mu oduzeta sva pokretna i nepokretna imovina. Socijalna služba oduzimaće decu mlađu od 18 godina. Biće zabranjivan izlazak iz kuće posle 18 časova do 6 ujutru. Moraće da se pridržava ishrane zatvorenika istražnog zatvora do 15 dana nakon čega ići na prinudni rad na vojnu ekonomiju između Sombora i Apatina u trajanju od 3 meseca. Tako pročišćeni moraće da daju i do litar i po krvi u zavodu za transfuziju. Ljudi KUPITE NOVU PRVU POMOĆ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 26, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan ala je njemu dobro da mu nisi doneo neki poklon iz Holandije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan mene me zanima statistika; tj. kada i kako je to, taj obavezni, komplet PP, tj. posedovanje istog, spasio život, sanirao koju vrstu povrede..da bi zakonodavac uopšte imao legitimno pravo da nam ga decidno propisuje pod pretnjom isključivo novčane sankcije!? baš me zanima, imaju li ga baš svi organi koji nas kontrolišu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 26, 2011 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Na NIS-ovim pumpama je cena A kompleta 1800 dinara,mislim da je to najjeftinije,bar sto sam ja video do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...