Alexa90 11583 Napisano Mart 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, u pomoć! Jel imate predstavu gde bih mogao da nađem retrovizor(e) za AA, pošto mi levi puče opet. Šta mislite? Nov ili polovan, svejedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djena 1 Napisano Mart 11, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: lajkovac Motocikl: Aprilija atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro menjao na X9, semeringe imas u Kompp-u u Batajnici, a koliko staje ulja i koje je gradacije trebalo bi da potrazis u manuelu. okok,hvala u svakom slucaju snacicu se.. pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Mart 16, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno sam ugrabio malo vremena i sklopio jedan deo sokocala. Klapna od gasa ciscena, stelovani ventili i sve ostalo sto je trebalo da se zameni zamenio. E sad , upalio ko mina ali opet radi nestabilno, sa 1500 pada na 1100 pa kao da hoce da se ugasi. Povecao sam malo ler gas na 1700 onda je poceo da varira do 2000 obrtaja. Kada se ugrejao , dam malo jaci gas i pustim odma se ugasi i onda tesko upali al oce opet odma da se ugasi. Jebem li ga sta mu je sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Mart 16, 2013 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Proveri kakva ti je masa ( - ) veza akumulator-sasija-motor, izmeri pritisak pumpe goriva ( treba biti oko 3bara ), proveri punjenje i stanje akumulatora, zameni svecicu....dosta toga moze biti uzrok tvom problemu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan e i pogledaj senzor polozaja leptira dal si vratio kako treba,ima raslisovanu rupu tamo gde se srafi(treba da je slicno kao kod bugija).mene je zezao nakon ciscenja tako sto se povremeno gasio i nije hteo ponekad da upali vruc,sve dok ga nisam "ubo" kako treba- 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Mart 16, 2013 (promenjeno) Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da pogledam taj senzor, njega nisam ni dirao. Koji bi to bio Satelis: akumulator je dobar, novu svecicu sam stavio. Pritisak ne znam kako da proverim. Probacu jos malo da caprkam oko klapnei senzora, ako ne ide teracu majstoru kad registrujem pa nek on mozga. Promenio Mart 16, 2013 član alexanto Nepotrebno je citirati prvi post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6067 Napisano Mart 16, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Br. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Br. 1 fala cika Rajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Mart 17, 2013 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1 - senzor polozaja klapne ( ugao koliko je otvorena-zatvorena ) 2 - senzor toplote vazduha ( nesto slicno kao kod kola ili ti MAP senzor ) 3 - step motor ( koracni motor koji regulise ler gas ) nesto slicno tome na istome principu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alfa71 0 Napisano Mart 17, 2013 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za ljude velikog srca.Prikljucujem se ,grupi Maxi scutera koji me u poslednje vreme vise privlace od drugih kategorija,pa sam voljan posto sam bez maxi skutera kupiti upravo neki atlantic.Ali sve to ne bi bilo toliko zanimljivo da ja imam para koliko treba pa akoneznas sta valja odresi kesu i kupi najskuplje .Sad gledam oglase trazim predloge,i slicno.Novi sam u ovoj oblasti skuter imam i sad mali inace sam vozio motore i od 500 ccm.Da ne duzim ako neko ima predlog za neki dok nije jek sezone da nesto valjano nadjem :zbunjen:Velike muke imaju ljudi kad kupuju polovno ,nepoznato...Imam jedan u ponudi 2003 godiste registrovan do 06 meseca,ne znam koliko je presao treba da razgovaram jer liku motor prodaje rodjeni brat preko sajta Tekst koji želiš pa ne znam dali vredi i kako se krecu u ovom vremenskom haosu sa cenamaovo je taj maxi atlantic,ako neko moze savet ili ako poznaje lika iz Beograda,samim tim i skuter. volim maxi al volim i mini ::takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Mart 17, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema, izucio si skolu do poslednjeg srafa. Hvala na iinformacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Mart 17, 2013 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @ alfa71 dobro dosao nije mi poznat AA sa linka i tesko da ces naci dobar komad, ako je kojim slucajem protezao pneumatike po gradu Alexi garant nije promakao ili jos bolje SuperPOP-u je tu u komsiluku. ....priznaj da te je alexanto nagovorio na kupovinu AA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4939 Napisano Mart 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...garant... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari hvala na pomoci. Skinuo sam klapnu gasa, senzor i step motor, Sve to dobro izduvao kompresorom, i vrh senzora tomplote isto izduvao kompresorom. I evo kako to izgleda Moracu da promenim opruge na kvacilu, da stavim neke malo jace da ne hvata kvacilo vec na 1500 obrtaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Mart 18, 2013 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli SINGERICA Pre nego sto se odlucis za zamenu opruga proveri debljinu feroda na kvacilu ( lamelice ) mozda je remontovano kvacilo, stavljene deblje ferode pa zbog toga hvata ranije. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Mart 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam viđao ovaj crni AA, zapravo ga nikad nisam video.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 18, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan naci ovaj termostat je muka ziva, sad su mi javili da cekam jos 2 nedelje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan I to sto kazes, teracu ga tako i ako bude nekih podrhtavanja pri startu onda cu da ih menjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Mart 18, 2013 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zekane nije muka, strpi se jos malo jer vecina servisera nije porucila robu za novu sezonu ( samo ne znam sta se ceka ) da je jun ili jul mesec termostat bi uveliko zatvarao-otvarao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Mart 18, 2013 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @/dragan/ nemoj nista menjati vec skini kvacilo i sublerom izmeri debljinu feroda, ako debljina premasuje 3mm odnesi kvacilo kod strugara na obradu i problem ce biti resen ovako nekako Strugar ce ti poravnati lamele da jednako hvataju ( nema tresuckanja ) + dobijas start na normalnim obrtajima 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli "svaka ti je ko Njegoseva" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 19, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma poludeh dare vise...treba tebi da ga dovezem, a ovako nit vamo nit tamo...ne smem da ga vozim a radim po ceo dan, ne znam kako da ga dovezem......svaki covek bi poludeo, a kamoli li karatkofitiljasti zec ko sto sam ja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Mart 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Daj ga meni na koji dan, ja sam sad ionako pešak :-D Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alfa71 0 Napisano Mart 20, 2013 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici,e nije me Alexanto nagovarao , mada ne bi trebalo puno :moto3:iskreno se razmisljam a to nije tema za ovde za maxi skuter odnos cena kvalitet,mislio sam da vam je poznat ko zna odaskle je stigao,izvucen ,moram da zurim da ne dobiju na ceni a opet ne bi da dam pun gas.Momci cujemo se ako resim kod mene u blizini ih nema bas a da idem 300 km u jednom pravcu ...pa jos autobusom ili bez sopstvenog prevoza sto ne ide ne ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Mart 26, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sta se desava ako retrovizor nije nikada skidan, a resis da skines i prefarbas jer ima malo rdje. Onda lepo busilicu u ruke probusis srav i izvadis E sad nisam imao navoj sa takvim korakom pa sam urezao onaj koji imam Navario dve matice na navoj da izgleda isto ko orkinal, i zavario sa retrovizorom, izbrusio i ofarbao. I retrovizor vracen, malo vise vremena oduzme al je jeftinije nego nov kupiti 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...