Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 5, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jao bre kakve to krshine vozite sto jes jes..nego mi smo dushu juce ispustili na ushcu, dok smo te gurali da ti upali motor...majka mu stara, da smo te gurali jos 5 min, dovezli bi te kuci.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 12, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan POMOC!!! Jedno pitanje! Kako skinuti vizir radi zatamnjivanja??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 12, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan veoma lako, dva srafa sa strane table, inbusi, u uglovima su, i onda skidas onu crnu plastiku od napred(mislim 4 srafa), i ispod imas ja mislim 5 srafova koji drze vizir!orginal su svi inbusi...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Jun 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...tačnije dva šrafa drže crnu plastiku (masku) od napred a šest šrafića drži vizir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Jun 12, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan aj ko je zatamnjivao (sprejom verovatno) nek kaze kako se drzi ta boja,ljusti li se,grebe...iznutra se boji naravno al da pitam opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Jun 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugarski savetujem da ne farbate sami osim ako nemate dobrog iskustva u auto lakiranju... Vrlo lako se desi da se prelije farba i upropasti vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Jun 12, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ma imam ruku za te stvari to nije frks,nego me zanima postojanost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 12, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci!!! Ja mislio da ga zatamnim folijom!? kontam bice ok!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Jun 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nema od te rabote ništa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 13, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan mislis zbog neravnina da ne pukne folija?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Jun 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ne može folija na pleksi. Potklobuči se i ima "mehuriće" vazduha pa ružno izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jun 13, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Hm ja sam zatamnjivao i nisam imao problema mada nisam na owom modelu Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Jun 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Navedi na kom modelu si zatamnjivao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Jun 13, 2012 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan na hondi repsol čak sam uspeo i farove na hundai coupe-u da zatamnim koji su dosta nezgodni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8505 Napisano Jun 14, 2012 Drug član, 1867 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima.. Naime u potrazi sam za skuterom maxi naravno, i konkretno za sad jedino ono sto mi odgovara je x9 (250 ili 500cc) ili ova vasa (meni lepsa) Atlantic od 500cc.. Interesuje me ukoliko neko ima iskustva sa oba motora, sto odrzavanje, cene rezernih delova.. Ono sto sam ja primetio je da su AA mng bolje ocuvaniji od x9 barem oni koji su na oglasima, oni koje ja gledam, to su oni do 1800e posto mi je toliki budzet.. Proveravao sam koliko iznosi registracija na onim kalkulatorima, krece se oko 100e, da li je tako i u praksi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Jun 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Atlantic 500 2002. godište upravo registrovan. Sve komplet 11300 din + zeleni karton 2000 din. Što se tiče tvog pitanja o održavanju 250-ce i 500-tke, budi malo uporan pa prelistaj teme o kupovini maxiskutera, ima o tomepisano već nekoliko puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 14, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod Sebe,turio nosac,turio kofer krenuo za ns ali kofer landara,ali samo na neravninama!!! nije do nosaca nego do kofera malo je meksi!!! ima li neko savet kako daga fixiram dodatno da ne landara??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 14, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako su srafovi zategnuti do maximuma, i landara ti samo leziste, onda je najbolje parce gume zalepljeno izolirkom staviti ispod....i fercera..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dieselman 45 Napisano Jun 14, 2012 BJB Maxi scooter club, 134 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan ..vozi malo sporije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 15, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan pa ne mogu!!! ide motor sam!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Problem je jer ti je kofer prazan i onda landara.. Meni se to isto desava na Xciting-u.. Kada malo opteretis kofer bice ok.. Maxi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 15, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si,šipi manje landara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 16, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan oni retrovizori ne valjaju....grrr....em su duzi,tj vise vire, a nemaju zglob????pa ako ih bilo ko zakaci, polomice se...dakle otpadaju....svideli su mi se retrovizori aprilije sr 50, ali kod njih je promer srafa f8 a kod atlantica 10, pa ce morati neki reduktor da padne......moguce da cu iskoristit donji deo nosaca retrovizora atlantika, tako da kad budem montirao ove, retrovizori budu visi i pregledniji.....sta mislite?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Zekane uradis kako se tebi svidi i kako tebi odgovara.. Vidi sa alexantom gde je on uzeo retrovizore da nemaju jos neki slicni model.. Njegovi su extra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 20, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajoj koji me maleri i tripovi napadose ovih dana!!! Pre neki dan mi stade atlantic na sred bulevara!!! sreca pa je bilo 100m od kuce!!! Skontam ja da je seba skidao akumulator pa kontam da nije do toga!!! Otvorim ja kuciste kad imam sta i da vidim a ono kako sam prao motor usla voda pala na osigurac i pocela da topi kuciste!!! Hm... zamenim ga ja i od tada sve ok!!! Kad danas aj da vidim da li je sve ok pogledam ga i on se sav istopio!!! e sad jel zna nekozastoga topi!??? u medjuvremenu sam ga opet prao pa da nije opet usla voda??? inace pocela je da mi piska pumpa za vodu!!! i istripovan time pogledam imam li vode u sistemu kad ono ne vidi se nista!!! sipam ja dest.vode oko2dl i ono poce da izbacuje na cep i skontam da je ustvari pun sistem pa onda odvadjuj da ne bude puno!!! I tako sam vam se ja nanervirao ceo dan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...