/dragan/ 53 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno onda glupo pitanje je , a gde se nalazi pumpa za vodu, jer ja sve ispregleda a samo mi se taj ucinio kao termostat. Znaci nastavljam rasturanje plastika zbog sajle , kuku ko ce to posle sve sklopiti Ulje i filter cu na kraju kao finis radova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Februar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo redom: Ovo ti je dekla pumpe za vodu Ovako izgleda termostat Na ovoj slici vidiš poziciju pumpe za vodu, samo što je ovo agregat od nekog novijeg Mastera gde je dekla drugačija jer je njegov termostat na glavi motora. Kod tebe je dekla kao na prvoj slici. Nalazi ti se sa desne strane agregata iznad čepa za sipanje ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 25, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sam pretpostavljao da je to pumpa, al sam mislio da termostat je slican termodavacu. Nisam znao da je unutar dekle to cudo, znaci ide rasklapanje i druge strane plasike. Hvala presednice za inf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja rolnice koje su bile kod mene pa sam kada sam kupio nov varijator dobio i nove rolnice koje sam stavio....ako hoces mogu da ti dam te "stare". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Laki, al nisu nesto skupe pa cu ipak staviti nove Nego gde bih mogao kupiti slajdere da li neko zna, vrtim par brojeva radnji al niko nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Februar 26, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ima u PGS-u i to cini mi se da idu sa rolnicama !? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod njih ,po komadu idu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 27, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan решен глупи проблем са струјом...неки прекид у снопу жица са десне стране мотора испод пластике и све је то зезало да не раде штопови пумпа горива и да не анласује...кад је већ тамо нека му замени и уље у редуктору мењача и да ми прегледа термостат!!! А онда сутра ако бог да да све буде у реду мало ћу да се ВОЗЗЗЗЗЗЗИИИИИИИМ!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15952 Napisano Februar 27, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tooo Bigi macko, nek si ga resio Jedan savet Posto rece da je ranije radjena instalacija na tom mestu ( prekid zica ) pa sad opet imas problem, ne bi bilo lose da ti majstor skrati sa obe starne zice koje su u prekidu za odredjenu duzinu i zalemi nove. Zasto ti ovo govorim? Usled prelaska preko neravnina dolazi do pomeranja agregata samim tim instalacija se giba, ako ti majstor zalemi zice tu gde je prekid doci opet do pucanja jer zalemljene zice postaju krute ( kalaj cini svoje ) upravo iz tog razloga treba skratiti oba kraja i zalemiti novu zicu koja ce moci da prati pomeranje/ugibavanje. Evo jednog primera XX puta sam se sreo sa problemom na kolima da ne radi podizac stakla ili centralno zakljucavanje, najcesce kvar je instalacija u gumenom buziru izmedju vrata i stuba automobila, ranije pukle zice pa neko zalemio gde je prekid...pa pukle opet zbog gore navedenog savijanja ( otvaranje-zatvaranje vrata ). Zato nikada ne treba lemiti instalaciju gde radi ( savija, ugibava ) jer ce vrlo brzo doci do ponovnog prekida. Ako ozdavim vidimo se u nedelju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 27, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ма паметан си ти ко пчелица!!! Рећи ћу му!!! Ајде бре оздрављај па да се мало провозамо!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 27, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koji xenon ide u Atlantic 500 2004? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Februar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako misliš koji? Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Februar 27, 2013 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Koja sijalica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Februar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji šansa da ispadnem piglu, al mislim da je H4. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Februar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako pričamo o zameni postojeće sijalice u pitanju je H11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Februar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A bolje da sam ćutao ko čovek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djena 1 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: lajkovac Motocikl: Aprilija atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan momci nov sam,pa neznam dali ovde da pitam ili je to ogromna greska... ali treba mi vase misljene hocu da kupim A.A 500 2004god pa me zanima kako je se pokazala ova krstarica jer se meni bas svidja,posto me drugi savetuju da uzmem silver winga a meni se vise svidja A.A.. moze li vase misljenje ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4925 Napisano Februar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6020 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Eto... i posle bude alexanto je sve nagovorio da kupe Atlantica... Druže, ako je u dobrom stanju - kupuj i ne razmišljaj puno. Motor je extra, pročešljaj malo ovu temu i teme sa vožnjama pa će ti se samo reći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djena 1 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: lajkovac Motocikl: Aprilija atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan oket bacam se na citanje vozim auto italijana i koliko svi kukaju ja sam se uverio da nisu u pravu i da to pricaju samo oni koji ih nisu vozili.. cuo sam da je atlantic cak i jeftinia za odrzavanje od honde .. i da joj je manja potrosnja .. hvala na odgovoru .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djena 1 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 21 postova Lokacija: lajkovac Motocikl: Aprilija atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Joj muko moja, cim nesto nadjem eto crva sumlje Nije mi jasno zasto je radio generalnu, ako je uopste radio Planirao sam mozda da odem sutra da ga pogledam, al sad me ti baci u razmisljanje, ako je vozen po NS morao bi ga spaziti, ako nista drugo bar zbog toga sto si i sam vlasnik jednog. ja sam isto bio zaineresovan ali mi je bio sumljiv i momak mi je rekao da je menjao klackalice al ne i za generalnu.. pa sam ja odustao iz razloga tog sto mislim da je njemu majstor otvorio zamenio klackalice ugledao klip i cilindar i rekao mu momak isturaj ovo iz ruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan momci nov sam,pa neznam dali ovde da pitam ili je to ogromna greska... ali treba mi vase misljene hocu da kupim A.A 500 2004god pa me zanima kako je se pokazala ova krstarica jer se meni bas svidja,posto me drugi savetuju da uzmem silver winga a meni se vise svidja A.A.. moze li vase misljenje ?? Tako sam i ja pitao u ovoj temi sta da uzmem, pa ti sad vidi sta sam kupio Ovde je vecina nastrojena ka AA tako da se podrazumeva samo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max3000 14 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: Osijek/Hrvatska Motocikl: 本地駕駛 Prijavi odgovor kao problematičan momci nov sam,pa neznam dali ovde da pitam ili je to ogromna greska... ali treba mi vase misljene hocu da kupim A.A 500 2004god pa me zanima kako je se pokazala ova krstarica jer se meni bas svidja,posto me drugi savetuju da uzmem silver winga a meni se vise svidja A.A.. moze li vase misljenje ?? Ovo ti je kao da uđeš u tvornicu BMW-a i pitaš koji je auto najbolji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanaX_ExtremeBoys 3 Napisano Mart 1, 2013 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Bobovo - Svilajnac Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li informacija??? Interesuje koliko kg ima Aprilia Atlantik 500ccm??? I kakav je motor u sustini? Planiram da ga kupim. Promenio Mart 1, 2013 član IvanaX_ExtremeBoys Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 1, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Moze li informacija??? Interesuje koliko kg ima Aprilia Atlantik 500ccm??? I kakav je motor u sustini? Planiram da ga kupim. Ивана, као бивши "гонич" Атлантика могу да ти кажем да је то сјајан скутер (кад налетиш на добар примерак)али да је прилични тежак (230 кг). Све зависи од твојих физичких могућности и предходног искуства. Постоји и Априлија Атлантик Спринт (од 2005 године)који је ваљда нешто лакши (нисам сигуран). У сваком случају, добар избор. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11567 Napisano Mart 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je za žensko to prevelik i pretežak skuter. Baš ga ima što bi se reklo, za put i đene - đene, ali za gradsko kreni stani je to, po meni, previse kabasto za devojku/ženu. Kako Rumba kaže 230, na to dodaj gorivo i ostale tečnosti..i Bog da te vidi. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...