Alexa90 11571 Napisano Januar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moja faca, kada sam ugledao ovaj poslednji Satelisov post sa slikama, bila je otprilike ovakva.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ajde da vas zamolim nešto... O cenama se raspravlja na PP ili se otvara tema u Moto Berzi koja služi za ugovaranje poslova. U ovom i drugim podforumima se bavimo iskustvima, objašnjavanjima i savetima tako pomažući jedni druge i ostale kolege. Na taj način činimo ovaj naš MAXI forum kvalitetnim i cenjenim kod drugih maxiskuteraša. Ove prethodne postove sa cenama i linkovima ću pobrisati da našeg Dareta ne predstavljamo kao nekog ko na mala vrata razvija svoj biznis, jer je on u stvari pre svega veliki laf i drugarčina a naravno odličan serviser uvek raspoložen da pomogne Maxi bratiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Januar 17, 2013 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlično Alexanto a Satelisu hvala na izvanrednim opisima servisnih radnji na vašim sokoćalima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 17, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Stojim uz svaku rec alexantovu vezano za Dareta A.K.A Satelis i jos bih dodao kao neko ko me je Dare radio na motoru vise stvari da je svaka sumnja u ovog momka po pitanju zarade i sticanja neke dobiti neosnovana i nema veze s vezom!!! To vreme njegovo slobodno koje on utrosi na nase MOTORE a nije sa svojim tek rodjenim detetom ne moze da se plati!!! Tri x ura za Dareta !!! URA,URA,URA!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo je da se stave H8 Led sijalice na mesto dugog svetla i uz prepravku instalacije to ce biti dnevno svetlo koje ce se samo gasiti pri ukljucenju oborenog svetla i obrnuto. Dare ako mogu da dam predlog,predlozio bi da se ledovi ne gase pri uključivanju projektora jer ce onda far izgledati ''prazno'' ,skuter je mnogo uočljiviji kad ima vise svetlosnih izvora,znaci + estetika + bezbednost , a sto se tice tehničke strane mislim da ce instalacija moci da ''izgura'' dve led sijalice od po 5w + 35w xenon .Samo predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 17, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja javim posto vidim da su neke stvari otisle u pogresnome smeru iliti sama pomisao na to je VELIKO razocarenje za mene. Pre svega bavim se elektrikom na automobilima, kome god sta zaskripi vezano za automobil tu sam da pomognem, nikada se nisam nudio, "ugradjivao" nit terao vodu na svoju vodenicu nit cu to ikada raditi da bi novcano profitirao tj razvijao svoj biznis, biznisa danas nema, ne postoji, ostaju samo gladne oci i rdjave duse, vaspitali su me roditelji na drugaciji nacin. Promenio sam nekoliko servisa, ljudi su trazili, raspitivali se gde sam-sta sam ne zbog para vec zbog toga sto su znali da cene postenje, znanje i pedantnost. Pored elektrike leti prckam skutere takodje svako jutro vozim tashtu i astru karavan punu voca na pijacu pa posle na posao ( ljudi se bave poljoprivredom ) pa sta sad, neko treba da pomisli/kaze kako sam preprodavac sa kvantasa!? ... ne zelim vise trositi reci, ko me poznaje zna o cemu pricam. Sale, ja se izvinjavam i znam da ovaj post nije za ovu temu jos manje za forum ali jednostavno ne dam na sebe, ne zelim da iko prlja moj obraz jer taj obraz vredi vise nego ista na ovome svetu. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' već smo te nahvalili Ti si naš brat i to je fakat. Već sam rekao da su ljudi poput tebe BLAGO svakog Foruma. Samo ljudi sigurni u svoje znanje mogu to znanje nesebično da dele sa drugima a svoju veličinu si dokazao nebrojeno puta za vreme koje si na Forumu... Sa druge strane dobro je svaku sumnju u zloupotrebu pravila Foruma isterati na svetlo dana i razjasniti nesporazum. Normalni ljudi sve brzo reše a MAXI ekipa još i brže. Idemo dalje sa korisnim i stručnim postovima i temama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: ja moram da ofujem a to nikada ne radim, priča o Daretu je toliko suvišna da to nije normalno,pričam u lično ime,mogao bih samo da spustim glavu i da mu se zahvalim za ono što je meni učinio i što kao NE materijalista čini nama, pa mogao bih u vatru da skočim pre nego da bilo šta kažem o njem. Mislim da prica o Daretu na ovaj nacin nije korektna jer mi kao celina treba da se drzimo zajedno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je sva nekako otisla naopako, ne vidim ni poentu ni potrebu stavljati clana Satelisa na optuzenicku klupu samo zato sto javno postavlja slike i propratni tekst svojih radova, kako na svom, tako i na nasim ljubimcima na dva tocka. Zasto se bas sada neko buni a ne pre 6 meseci? Izvini Sale sto se petljam ali glupo je, sto i sam znas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si i ne treba da se petljaš! Stvar je razrešena i nema nesporazuma a to je najvažnije. Shvatite da Forum ima svoja pravila i ona važe za sve njegove članove. E upravo da se neki članovi koji plaćaju svoje oglašavanje na Forumu ne bi bunili, razjasnili smo svima da ovde nema povrede Pravila Foruma. To što mi znamo Dareta ne znači da ga svi znaju a razrešavanjem ove situacije su i ostali saznali kakvog Lava imamo u ekipi. I dosta više sa ovim da ne bi metla radila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 17, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari bilo kako bilo idemo dalje.... osmeh je kriva linija koja resava stvar 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Istina! ...i tema je odlična i kvalitetna pa treba nastaviti u tom ruhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si i ne treba da se petljaš! E nek si ti meni rek'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Januar 18, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, udjem u temu nadajuci se da ima novosti o radovima kad ono rasprava Nikoga od vas ne poznajem licno, ali sam na ovom forumu svaki dan i redovno pratim sve teme Maxi foruma. Za vreme koje sam proveo neke ljude sam maltene upoznao i za Satelisa imam samo reci hvale. Jer koliko sam ja ukapirao, kad god je nekome zaskripalo, a on je to mogao da resi, nije se libio da to i uradi. Isto kao sto ni u jednom njegovom postu nisam primetio da se reklamira, vec da nesebicno deli svoje znanje i iskustvo sa drugima koje to zanima. Moje skromno misljenje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Januar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stvar je razrešena i nema nesporazuma a to je najvažnije. ... I dosta više sa ovim da ne bi metla radila. jel' ove moje postove samo ja vidim ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Januar 18, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan da se samo javnem u temi ciji sam otac,da vas pozdravim,nisam vas zaboravio,i nosim vase majice,mislim jednu ili drugu ziveli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 22, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo da se prijavim u temu kao dvogodišnji korisnik Atlantica 500 i za to vreme upucanih oko 25 000 km. Lično mislim da nas je premalo da bi tema živela ali to pre svega zavisi od nas samih. Kako nekad bese... vid sad temu... broji preko 40 strana sa Saletom, Bigijem, Zekom, Lakijem, Dadinho, Alex, DJurasin...u bog'te kolko vas ima definitivno best buy se pokazao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Januar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Drakulu i reći će ti da sam ih sve ja nagovorio da kupe Atlantic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 22, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drakula jel istina ili...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12994 Napisano Januar 22, 2013 Ne silazi, 7430 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jok, ja sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Januar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...e pa ja nisam... U svim divanima oko Atlantica ja sam samo spominjao kako mene MOJ (Atlantic ) služi. Nikad nisam nikom sugerisao da kupi baš Atlantica. E sad ako je neko ponesen time što moja mašina trpi mene ovakvog kakav sam, odlučio da kupi isti model šta ću im ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 23, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Mene nije nagovorio upoznasmo se tek kad sam ga kupio vec i to kad sam trazio po netu neke savete oko nekih sitnica naidjem na ovu sektu i inficiram se i od tad sam AA pozitivan!!! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 23, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bigi care Posto Culle rece kako bi far bio "prazan" samo sa projektorom dade mi ideju da nabudzim jos nesto na Alexovom AA setih se sa Deda Mraz akcije i Dejana, koji je na svom Ducatiu ( crveni ) imao ledove na retrovizorima, mali al svetle propa's na slikama se ne vidi pravi efekat ali zato uzivo jos po danu se i te kako dobro vide odnosno svetle ta dimenzija, mogla bi se uklopiti sa migavcima iznad fara, prazno polje ispod migavca da bi ubudzio Led, prvo moram otvoriti migavac zatim,busilica i burgija 22mm ubacen Led, ocisceni kanali, novi lepak i zatvoren migavac tako je ponovljeno i za drugu stranu, susice se preko noci pa sutra proba a za koji dan i celokupno sklapanje ..... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj far ce biti perverzija,u najavi,koliko ce dobro da izgleda,Dare kako ce se povezati mini projektorčići,na poziciju,na oboreno,na dugo ili da sijaju konstantno,jel su to oni od 1,5w ili 3w ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Januar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ponovo ostao bez texta. Svratio sam do Verana da odnesem Daretu iste diode za njega (izvini ) i pokazao mi je kako svetli...auh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...