muljaz 2042 Napisano Januar 12, 2013 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci hvala lepo. Vise volim da uradim generalnu na motoru nego da ispravljam krivine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan sa krivom viljuskom (zvao ga poznanik) ta informacija je čak i jedno vreme stajala na oglasu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan kada ga je ovaj zvao rekao mu je da je ispravljana ali da nije dobro,da se mora doradjivati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 12, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan A jesu njemu ono obrtaji zakucani na 1000 iako nije ni na kontaktu? Cini mi se da je tu nesto naopako... Jest vala, stoje obrtaji dok je kljuc na nuli...daleko mu lepa kuca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dare legendo, svaka cast! (vidim ja ko ce meni da menja ragler) off Jutros sam dosao iz Rima, i za 5 dana sam video sigurno preko 20.000 skutera na ulicama, parkinzima.. i verovali ili ne, NI JEDAN atlantic 500! nikako mi ne ide u glavu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svi su prodati u druge zemlje a oni pokupovali nove mašine... Truli zapad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Prvo je i meni to palo na pamet i da je veliki za grad, ali kada sam video da je svaki treci, burgman, silverwing, t-max, majesty prosecnog godista 2002-04. tada sam se ozbiljno zapitao, zasto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa japanci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 13, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se pitam .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ni meni nije jasno sta se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzoni_va 18 Napisano Januar 13, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: flying brick Prijavi odgovor kao problematičan I ja se pitam u cemu je fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, ja se ne pitam ni malo... Teram ovog mog i uživam u svakom km pređenom... A za Žabare ne brinem, lakše je njima nego meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni takodje nista nije jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 14, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Alex kad vec ne mozes da ga vozis, mozes da gledas AA rasturanje pocelo nije mu nista...nije mu nista da bi covek skinuo far sa AA ladno se mora odvrnuti 30 srafova...koj li je konstruktor da mi je znati paketici za NG su tu to be continued.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Januar 14, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Šatro menjaju sijalice, što lepo ne priznaš ljudima da radiš generalnu i da je krakonja raskanto mašinu ...šalim se naravno, čekam slike kad bude gotova nova rasveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 14, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Malo mu sto ima xenon, pa sad hoce pod asFalt da gleda podzemne vode 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Januar 14, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Lep poduhvat,pratim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11575 Napisano Januar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajao...ozario sam se kad sam ga ugledao ovako ocerupanog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 15, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pa da nastavimo sa radovima posle vise od sat vremena borbe far je otvoren nakon otvaranja fara potrebno je raznim igrackama skinuti stari lepak tj. ocistiti kanale da bi se naneo novi projektor je spreman za ugradnju u far proveravam kako lezi maska projektora i sam projektor ostalo je da se osusi lepak sa zadnje strane projektora, provera visine snopa i ako je sve OK far ide na zatvaranje .... to be continued 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Januar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan MAJSTORCINO 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dare...Brutalno dobro... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi....da li neko zeli da kupi fabricke rolnice za Atlantica po ceni od 2000 dinara? Treba mi varijator a ide u kompletu sa rolnicama a one mi ne trebaju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Januar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Eno ti tema MAXI Scooter Berza pa tamo oglasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 16, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dosao jutros na posao, dofatio se provere visine snopa fara, nastelovao kako je bilo i far zatvorio mala sala, far je od Geopolisa sad cete videti kolika je razlika u osvetlenju pre i posle Alex je stavio xenon u far i svetli ovako posle ugradnje projektora situacija je... Ostalo je da se stave H8 Led sijalice na mesto dugog svetla i uz prepravku instalacije to ce biti dnevno svetlo koje ce se samo gasiti pri ukljucenju oborenog svetla i obrnuto. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Januar 16, 2013 BJB Maxi scooter club, 1665 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan FIno izgleda ovaj snop svetala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...