vlaxxdee 7 Napisano Avgust 11, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto naprimer.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 11, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos jedna Ne znam da li ce ti odgovarati cena od 15e ali 1kg,ima da poliras dozivotno ;D Ako hoces mogu da pogledam br.pa da ti posaljem na pp imaju i filceve za na busilicu...Veruj mi sve sam probao sto se tice poliranja A meni nije tesko da skoknem,pa da posaljem ili da ti posalju oni ali ne znam da li bi hteli za toliko da salju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 11, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan ma cena nije problem samo dali ce poslati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ce ti odgovarati cena od 15e ali 1kg,ima da poliras dozivotno Ako hoces mogu da pogledam br.pa da ti posaljem na pp imaju i filceve za na busilicu...Veruj mi sve sam probao sto se tice poliranja A meni nije tesko da skoknem,pa da posaljem ili da ti posalju oni ali ne znam da li bi hteli za toliko da salju. Ovo ti nije OK za pp valjda treba svi da znamo i da se ispomazemo kao sto je Laband izneo svoje iskustvo i dao predlog tj nacin poliranja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 11, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti saljem ako nece oni,posto rade bas ne veliko.Otici cu to da ti kupim i odradim sve sto je potrebno.Uostalom poslao sam ti pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 11, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ce ti odgovarati cena od 15e ali 1kg,ima da poliras dozivotno Ako hoces mogu da pogledam br.pa da ti posaljem na pp imaju i filceve za na busilicu...Veruj mi sve sam probao sto se tice poliranja A meni nije tesko da skoknem,pa da posaljem ili da ti posalju oni ali ne znam da li bi hteli za toliko da salju. Ovo ti nije OK za pp valjda treba svi da znamo i da se ispomazemo kao sto je Laband izneo svoje iskustvo i dao predlog tj nacin poliranja Ma ne ne razumes ne znam trenutno broj tel.i td.a kada ga nadjem napisacu ovde.A i postupak poliranja cu opisati detaljno... Evo ukratko oko tockova.Radio sam ih 3 meseca..,dva tocka.Krenuo sam od 80 smirgle suve i sve smirglao rucno dok ne svedem na minimum grubo odlivene felne.Posle sam presao na 120 isto suvu,pa sve ponovo da izvucem riseve od 80.I tako 320 opet sve ponovo..,svaki cosak rucno+masinski bas gde nemoze da se pridje..,bijaksom i sitnim alatima na koje se kace smirgle.Onda 600 vodena opet,pa 1200sve i sa 2000 zavrsnica.To je samo priprema za poliranje.Da da ne zaboravim izbrusio sam oznake na felnama i godista,malim sitnim brusevima.Znaci tockovi su no name,da bi sve moglo da se polira. Eto posle masinsko poliranje sitnim kolutovima koji mogu da pridju na sva ta mesta.Masinsko poliranje je trajalo desetak dana dva tocka,dok je priprema trajala oko tri meseca posto sam morao pauzirati svakih 10-15 dana,da bi mi se skinuta koza sa jagodica malo povratila.Uglavnom to je to. Bitna je dosta i brzina poliranja ako je u pitanju recimo busilica sa koturom.Od 700-1200 ob/min je idealno.Ljudi obicno naprave gresku polirajuci velikim brzinama.Jos nesto treba kolut pritegnuti dobro uz materijal... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Avgust 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ce ti odgovarati cena od 15e ali 1kg,ima da poliras dozivotno Ako hoces mogu da pogledam br.pa da ti posaljem na pp imaju i filceve za na busilicu...Veruj mi sve sam probao sto se tice poliranja A meni nije tesko da skoknem,pa da posaljem ili da ti posalju oni ali ne znam da li bi hteli za toliko da salju. Ovo ti nije OK za pp valjda treba svi da znamo i da se ispomazemo kao sto je Laband izneo svoje iskustvo i dao predlog tj nacin poliranja Ma ne ne razumes ne znam trenutno broj tel.i td.a kada ga nadjem napisacu ovde.A i postupak poliranja cu opisati detaljno... ma ave u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Avgust 12, 2007 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Vlade jel imas mozda sliku felni pre poliranja, ispale su mnogo dobro :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 12, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je izgledalo u pocetku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 12, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast na ulozenom trudu i strpljenju,vidi se da je trebalo dosta trljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE 31 Napisano Avgust 12, 2007 U prolazu, 93 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast stvarno brOOka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 14, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam se bacio na poliranje ;D,sve je pocelo ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 14, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo da napomenem da mi sutra stize pasta koju mi je Vlade porucio pa ce biti jos sjajnije. Vladezx11 puno hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim Saletu i Lakiju za pohvale,trudio se jesam...Evo sad ovo gledam i mogu reci da nije lose,ovo je pripremljeno neces vise trljati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 14, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Trljao sam ja jos posle slikanja,tako da cekam da stigne ono pa da probam.Al kakvo je bilo ovo je odlicno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ovu pastu koju dobijas nalazi se u pakovanju papirnom od 1 kg.Videces da je plava.Nanosis je na kolut tako sto fiksiras busilicu i pastu samo primaknes kolutu koji se rotira,znaci drzis u ruci ceo taj kamen u papiru,naravno onaj plavi deo,jer ona se tako naliva posto je trenutku pakovanja u tecnom stanju jer je zagrejana i nalije se u te papirne kese saceka da se ohladi i to je to.Naneses ne preterano i pritiskom na materijal poliras.Pritisak mora biti toliki da usporis busilicu za 500ob.otprilike.Valjalo bi da imas neku bus. sa regulacijom obrtaja,nemoj prebrzo,od 700-1200OB/min.Napravi na onom kolutu pomocu nekog srafa dukgackog I dve matice+sajbne da mozes koristiti na busilici.Okacicu neku fotku mog seta.. Br. firme za paste i td.wurth je:032/ 374 444,374 445,374 446,zove se Slovas inace nekome moze da zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 14, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan imam metabovu busilicu sa regulatorom brzine tako da nema problema sto se tice toga,bacam slike cim bude gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 14, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj set sa kojim sam radio: +busilica i bijaks sa sajlom Alu magic isproban iz luisa ali wurth se bolje pokazao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 15, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li tačan naziv tog Wurth-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pasta za poliranje plava za visoki sjaj.Tako pise u njihovom katalogu e sad ne bih znao kataloski broj posto trenutno nemam taj katalog.Imas jos i belu za visoki sjaj ona je za hrom,celik i td.Znaci kao sto sam vec rekao plava je za obojene metale(u koje spada aliminium).Ako je rec o kupovini u ovoj firmi,samo trazis plavu pastu wurth i daju ti bas to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 15, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Gde si nabavio taj set i koliko je para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako ovo nije standardni set,ove male kruzice za poliranje na dugackim safovima sam ja pravio,kao i ovaj crveni krug za ravno smirglanje.Ova dva rotaciona lamelna valjka sa smirglama se isto kupuju posebno,levi veci kolut za poliranje je 100mm u precniku,to je taj od coje koji je laki isto narucio..Uglavnom ovaj set koristi se iskljucivo ako imas bijaks,mnogo su mali alati za kacenje na bisilicu.Inace u setu postoji jedan valjak koji dobijas,to je ovaj mali istrosen skroz sa p80 smirglom,ako ga vidis. Uglavnom set nije skup oko 800 din.Imas ga u woby house,oni isto prodaju alate mozda si cuo za njih. Alu magic je pasta tecna koju sam narucio posebno u luisu (levo),mada sam je samo probao i nije nista nije spec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Avgust 17, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo slicica.Stigla je i pasta koju mi je Vlade poslao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Avgust 17, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako ovo nije standardni set,ove male kruzice za poliranje na dugackim safovima sam ja pravio,kao i ovaj crveni krug za ravno smirglanje.Ova dva rotaciona lamelna valjka sa smirglama se isto kupuju posebno,levi veci kolut za poliranje je 100mm u precniku,to je taj od coje koji je laki isto narucio..Uglavnom ovaj set koristi se iskljucivo ako imas bijaks,mnogo su mali alati za kacenje na bisilicu.Inace u setu postoji jedan valjak koji dobijas,to je ovaj mali istrosen skroz sa p80 smirglom,ako ga vidis. Uglavnom set nije skup oko 800 din.Imas ga u woby house,oni isto prodaju alate mozda si cuo za njih. Alu magic je pasta tecna koju sam narucio posebno u luisu (levo),mada sam je samo probao i nije nista nije spec. Vlade brate, "ako poliraš po kućama" javi se pa da dogovorimo cifru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 18, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Laki daj neki broj de te pitam o detaljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...