svrle 2 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bolja jakna od koze ili od textila kada je u pitanju kisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Avgust 10, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Koza ce skoro sigurno propustiti pri jacoj kisi. Ja imam textilnu Ixon Diablo i jakna je uvek suva iznutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan znaci ne propusta ti nimalo.A koliko dugo vozis po kisi kada ti nista ne propusti unutra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 10, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Koza ce skoro sigurno propustiti pri jacoj kisi. Ja imam textilnu Ixon Diablo i jakna je uvek suva iznutra. Ovo prvi put u životu čujem, da koža propušta vodu a da IXON Diablo ne propušta. Voleo bih da mi u životu i na putu samo takve kiše padaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 10, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro upucen koza ne propusta vodu , ali kako sam nacuo komplikovanija je za odrzavanje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Avgust 10, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta ko zna ili ne, ali sad u strmostenu posle celog dana na onoj kisi jakna nije propustila ni kap sto mogu i neki ljudi koji su bili da potvrde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Koza kad se dobro napije vode,mokra je i spolja i iznutra.Zaboraviti treba svaku duzu voznju na kisi u koznom kombinezonu.Posle nekog vremena,dakle ne odmah,pocinje da propusta vodu.Uglavnom ljudi koji nose kombinezone od koze,nose i kisni kombinezon preko u slucaju kise.Sto se tice zastite ona jeste mnogo bolja od goretexa i textila.Evo primer nedavnog okupljanja,kada sam nosio kozne rukavice koje su posle nekog vremena ne kisi bile mokre skroz kako spolja tako i iznutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Avgust 10, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan I moje rukavice su od koze i takodje su se napile vode i naravno propustile. I jos kad se tako natope treba im i puno vremena da se osuse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Koza ce skoro sigurno propustiti pri jacoj kisi. Ja imam textilnu Ixon Diablo i jakna je uvek suva iznutra. Takodje mogu da potvrdim da ta jakna ne propusta ni malo vodu, jednom prilikom sam vozio po neverovatnom pljusku i kap jednu nije propustila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan a sta znaci duza voznja po kisi?Koliko je to vremenski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Vremenski-satic,dva. Ipak je sat vremena sasvim dovoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan znaci pola sata,sat moze sigurno da izdrzi kozna jakna a da ne propusti vodu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Avgust 10, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno mislio sam na ovu jaknu Shot at 2007-08-10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 10, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da, koza propusta vodu. Prvo se natopi koliko moze i ako lije preko toga ona polako pusta. Sve ovo vazi osim za slucaj sa koznim jaknama koje ispod imaju i zastitnu membranu koja ne propusta vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Avgust 10, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a ta Ixon (Carbonic) jakna koliko je dobra da li se smrznes u njoj na motoru na temp. od 10C tj. da li vozite svoje ljubimce i Oktobru , Novembru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Avgust 10, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan a ta Ixon (Carbonic) jakna koliko je dobra da li se smrznes u njoj na motoru na temp. od 10C tj. da li vozite svoje ljubimce i Oktobru , Novembru... Ja sam se zimus vozio i na oko 5 stepeni ali sam morao ispod dobro da se obucem(potkosulja, majica dugog rukava i duks deblji). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Avgust 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan a ta Ixon (Carbonic) jakna koliko je dobra da li se smrznes u njoj na motoru na temp. od 10C tj. da li vozite svoje ljubimce i Oktobru , Novembru... U Januaru i Februaru, jedino su mi se noge smrzavale jer sam nosio obicne pantalone. Gore apsolutno nista, ali je Diablo zato za temperature preko 35 stepeni smrt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Avgust 11, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan a ta Ixon (Carbonic) jakna koliko je dobra da li se smrznes u njoj na motoru na temp. od 10C tj. da li vozite svoje ljubimce i Oktobru , Novembru... U Januaru i Februaru, jedino su mi se noge smrzavale jer sam nosio obicne pantalone. Gore apsolutno nista, ali je Diablo zato za temperature preko 35 stepeni smrt. He,he, he, na +35 sve je smrt osim majce "siledzijke", sorca i "Raceing"papuca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...