nikola929 9 Napisano Avgust 24, 2011 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,ako moze jedan savet .Svez problem....Kada sam se vracao iz vozikanja par puta mi se ugase svetla,pa se sama upale,stanem da vidim sta se desava ,kada ostavim motor na poziciji pale mi se zadnji zmigavci,kad upalim svetla migavci se ugase i sve radi normalno,sem sto mi slabije svetli far......? help Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 880 Napisano Avgust 24, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sto mi pada na pamet je da proveris masu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola929 9 Napisano Avgust 24, 2011 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan PA I JA KAPIRAM DA IMA NEKE VEZE SA NJOM SAMO MI JE MALO CUDNO DA JE GUBI JEL SVE ZICE IDU NA JEDAN SRAF NA RAM I JA IH LICNO ZIMUS STEGNUO,KLJUC DESET..... JEL IMA SANSE DA JE DO PREDNJEG DESNOG MIGAVCA,NISAM SIGURAN JEL MOGU ZICE OD MIGAVCA DA PRAVE PROBLEM AKO MIGAVAC NIJE UKLJUCEN NA PREKIDACU...HVALA UNAPRED Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Avgust 25, 2011 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam slican problem, proveri sve zice za signalizaciju, mozda se neka ogulila pa dotacinje ram. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Avgust 25, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj Releye i Automate za svetla i migavce.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola929 9 Napisano Avgust 26, 2011 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan IDEMO DALJE....CEO DAN SAM SE ZEZAO I EVO STA SAM USTANOVIO.........INSTALACIJA JE OK SEM.....OD ALTERNATORA IZLAZE TRI ZUTE ZICE,ULAZE U KONEKTOR KOJ IDE DALJE KA REGLERU,U KONEKTORU JE POCRNELA JEDNA ZABICA I ISTOPILA DEO KONEKTORA....JA OCISTIM SVE ,PREVEZEM STA TREBA,NAPUNIM AKUMULATOR I UPALIM,PROVERIM NAPON NA AKUMULATORU 12V ,PRI OBRTAJIMA SKOCI DO 14 V SVE RADI OK SVETLA NE TREPERE SVE U REDU,A,SEDNEM PRATIM STA SE DESAVA,KAD UPALIM SVETLA PADNE NAPON NA LERU NA 11,5 V I TU SE VRTI KAD PALIM MIGAVCE I OSTALO... KADA SE UPALIO VENTILATOR ODE NA NA 11,2 V UGASI SE DIGNE GA NA 11,5 V..... A ONDA ODJEDNOM BEZ IKAKVOG CACKANJA POTROSACA......NAPON PADA 11.4V ......11.3......11.2...............I TAKO SVE DO 9,5 VOLTI,JA GA UGASIM DA SE NE UGASI SAM....NAPON SE VRATI NA AKUMULATOR ALI KAD SAM HTEO DA GA PONOVO UPALIM BEZ STRUJE......... STA MOZE DA BUDE PROBLEM REGLER,ALTERNATOR ILI AKUMULATOR ? HVALA NA EVENTUALNOJ POMOCI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Avgust 26, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan IDEMO DALJE....CEO DAN SAM SE ZEZAO I EVO STA SAM USTANOVIO.........INSTALACIJA JE OK SEM.....OD ALTERNATORA IZLAZE TRI ZUTE ZICE,ULAZE U KONEKTOR KOJ IDE DALJE KA REGLERU,U KONEKTORU JE POCRNELA JEDNA ZABICA I ISTOPILA DEO KONEKTORA....JA OCISTIM SVE ,PREVEZEM STA TREBA,NAPUNIM AKUMULATOR I UPALIM,PROVERIM NAPON NA AKUMULATORU 12V ,PRI OBRTAJIMA SKOCI DO 14 V SVE RADI OK SVETLA NE TREPERE SVE U REDU,A,SEDNEM PRATIM STA SE DESAVA,KAD UPALIM SVETLA PADNE NAPON NA LERU NA 11,5 V I TU SE VRTI KAD PALIM MIGAVCE I OSTALO... KADA SE UPALIO VENTILATOR ODE NA NA 11,2 V UGASI SE DIGNE GA NA 11,5 V..... A ONDA ODJEDNOM BEZ IKAKVOG CACKANJA POTROSACA......NAPON PADA 11.4V ......11.3......11.2...............I TAKO SVE DO 9,5 VOLTI,JA GA UGASIM DA SE NE UGASI SAM....NAPON SE VRATI NA AKUMULATOR ALI KAD SAM HTEO DA GA PONOVO UPALIM BEZ STRUJE......... STA MOZE DA BUDE PROBLEM REGLER,ALTERNATOR ILI AKUMULATOR ? HVALA NA EVENTUALNOJ POMOCI... Namotaji su nagoreli, ili je los kontakt na namotajima. Skini i proveri. Imao sam slican problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola929 9 Napisano Avgust 29, 2011 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan COVEK JE BIO U PRAVU PROBLEM JE U NAMOTAJU JEDNE FAZE............... MOZE LOCK NA TEMU HONDA CBR 929 A AKO NEKO IMA PREDLOG GDE U BEOGRADU SREDITI NAMOTAJE A DA ONI POTRAJU TU SAM..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Avgust 29, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao isti slucaj,od loseg kontakta na stekeru riknu joj namotaji a i regler.Namotaje sam radio u Backoj Topoli,jedini vikler koji je prihvatio to da odradi,pokusacu da nadjem vizitku pa ti javljam.Inace novi namotaji 400 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 880 Napisano Avgust 30, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Avgust 30, 2011 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan 064/110-1976 Tanja Zemun Radi namotaje i daje garanciju godinu dana. Drago mi je da si resio problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Avgust 30, 2011 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nije Zemun već Bežanijska Kosa A može i kod Ljube na Dorćolu, poslao sam već dosta ljudi tamo i radi odlično 011-2187-402 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola929 9 Napisano Avgust 30, 2011 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci,hvala na brojevima telefona i savetima ..Odneo sam ga kod kod nekog majstora preko neta sam ga nasao,radi sve vrste viklovanja a u kraju je , a odneo sam mu kuci,tako da se moze naci u slucaju......neozbiljnosti pri radu .Namotaju su mi fabricki ,izgoreo je samo deo namotaja ,majstor kaze da mora sve namotaje da odradi istom zicom..... Kaze da skida svu izolaciju,valjda onu oko koje se namotava,i radi debljinom zice kao fabricka varijanta 1,5 mm,sa tanjom zicom bi bilo jeftinije a sa ovom je 70 e,gotov je u cetvrtak pa javljam.Moja obaveza je da kad ga vratim na motor dodjem kod njega da proveri regler,punjenje i td..... i garancija je da se necemo vidjati oko ovog alternatora..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola929 9 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je namesteno ...radi.......U LERU BEZ SVETLA DRZI PREKO 14V,SA SVETLIMA 13,7V ... Evo slike kako ga je covek namotao,ako se neko razume kako to treba da izgleda a znacilo bi mu da vidi kako izgleda viklovanje ovog majstora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola929 9 Napisano Septembar 2, 2011 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Katastrofa pa uh...uf...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uh na estetiku a ona je tu najmanje bitna. ostaje testiranje u praksi na dugotrajnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...