RideHard 8 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Tuzla Motocikl: CB 900F Bol D'or '82. / CBR 1000F '96. Prijavi odgovor kao problematičan Dobre kacige, dobre ocene, dobar materijal, dobar dizajn ! Koga zanima vise o tri modela u mojoj porodici neka pita FF351.65 Full face FF358 Full face FF370.1 Flip up Zdravo.Kupio sam pre 2 dana ff370.1 ali imam problem sa magljenjem vizira kad je hladno vreme.da li se to kod vas desava i ako se desava jeste li resili problem?Hvala Za model 370 na viziru imas pripremu za original Pinlock anti fog foliju koju mozes kupiti posebno, Tamo gdje si kupio kacigu otidji da vidis dali imaju te Pinlock folije i sa time ces najbolje rijesiti problem maglenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan_kv 56 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Kv-Bg Motocikl: Kawasaki er6-n Prijavi odgovor kao problematičan Ff 386 pazario i zamerka je da je dosta bucna pri malo vecim brzinama tako da je ventilacija na zavidnom nivou ...dobro ipak je ovo low budget kaciga...za grad super.Otvori-zatvori..ima i vizir.sve u svemu zavrsava posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 104 Napisano Novembar 8, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa FF385 kacigom? Tacnije ova...LS2 FF385 Split Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Novembar 8, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dodaj malo para i kupi nesto dugotrajnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 104 Napisano Novembar 9, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao npr? Ako mogu neki saveti, nesto, posto mi je ovo prva kaciga. I zasto dugotrajnije, sta fali ovoj kacigi? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskoR6 12 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha R6 2006 Prijavi odgovor kao problematičan I ja nosim i moj zenski suvozac takodje LS2 kacigu. Prezadovoljan sam kvalitetom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 104 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Pomoglo bi ako napises koji model LS2 kacige? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Novembar 28, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ce nekog interesovati, jer je zastupljen model od LS2... U prilogu je Motorrad-ov test flip-up kaciga iz avgusta ove godine. Najveci aduti LS2 flip-up modela su pasivna bezbednost (crash-testovi) i cena. Po misljenju urednika casopisa nije losa kupovina, ali pod uslovom da se dobro proba, jer komfor prilicno zavisi od oblika glave. MRD_08-2012.pdf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 17, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ima li da je još neko isprobao LS2 kacigu? meni je već odavno vreme da zamenim moju Shiro za neku malo bolju. nisam zahtevan uopšte, i možda ne bih ni menjao ali je ovaj Shiro S, i malo mi je mali. ne kao prvog dana, ali više nema gde da se "razgazi" , inače kum ima istu takvu samo M, i ona je na prvi pogled odgovarajuća, ali se kasnije ipak vidi da malo landara. e sad... kanda je teško naći baš baš knap veličinu. zato me zanima, vidim da neke LS2 imaju pumpanje obrazina, i to već za cenu od 9000rsd. jel neko probao neku LS2 sa tim "Air Go", i koliko je pouzdan taj dodatak? mislim, ima li tu šta da se pokvari, i kvari li se? evo nekih između kojih se dvoumim; 1. http://shop.yamaha-b...emart&Itemid=71 2. http://shop.yamaha-b...chk=1&Itemid=71 3. http://shop.yamaha-b...emart&Itemid=71 4. http://shop.yamaha-b...emart&Itemid=71 broj 2 je ona sa testa, što je priložio @unas, i dođe kao dobar izbor, ali kanda je nema u nekoj svetlijoj boji. beloj npr., zbog uočljivosti. 1 i 4 su "svetlije" ali 1 ima to "pumpanje" ali nema unutrašnje sunčane naočare, što liči na koristan dodatak? dok 4 ima "naočare" a nema "pumpicu". 3 ima i "naočare" i "pumpicu", ali je opet kanda samo u crnoj boji. i ajd sad!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ajd da odgovorim sam sebi; bio sam danas i probavo. sve sam probo kako koja čuči. opcija sa "naočarima" je prva otpala. da skratim broj 1 je izgleda, kao da je pravljen po mojoj glavudži . em mi je najbolje legla em je najpovoljnija. na žalost nije u boji sa sajta. jedino što je ima samo u mat crnoj i skroz beloj boji. daklem bela ili crna!? čini mi se da je bela praktičnija, uočljivija je i manje upija sunce. ajd sad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Mart 19, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Bela kaciga. Bices bolje vidljiv. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5769 Napisano Mart 19, 2013 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i bar za trećinu manja temperatura u kaciZi leti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Mart 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Дефинитивно бела,ја кад сам куповао моју тражио белу,ал сам направио компромис и купио светло сиву јер није било бр. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 20, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan uzeh danas, ovu; http://www.bellamoto.rs/proizvodi_oprema_delovi_motori_motocikli.php?deo=164 , (jer tu sam i probao u sava centru ali pod drugim nazivom). ja prezadovoljan. doduše ni nemam iskustva sa kacigama iako nisam mlad, ali je ovo u odnosu na Shiro Forest-a, ogromna razlika. otprilike, za ovaj jedan dan, tj. pola dana, koliko je shiro upotrebljiv do 80kmh, ovaj ls2 je to, oko 110-120. znaću više za koji dan, ako vreme posluži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Mart 21, 2013 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Ima je kod Sharp-a, 4 cvarka za bezbednost: http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/ls2-ff358 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Mart 21, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Ima je kod Sharp-a, 4 cvarka za bezbednost: http://sharp.direct....tings/ls2-ff358 Odnos cena vs kvalitet vise nego dobar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Da li su idalje iste cene u bellamoto-u kao sa sajta? Za 6500 neki modeli koji su kod njih kod mene u nisu su minimum 9500.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Mart 21, 2013 (promenjeno) Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Da li su idalje iste cene u bellamoto-u kao sa sajta? Za 6500 neki modeli koji su kod njih kod mene u nisu su minimum 9500.. pa vidi, ova koju sam ja pazario, na sajtu je bila 8530rsd, u prodavnici su mi priznali cenu sa sajta, a nova cena je 9300rsd. sad računaj. edit: evo sad videh da je i na sajtu nova cena. Promenio Mart 21, 2013 član Lug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 21, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma ta je cena sto sam video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Mart 2, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ff370 i trenutno imam ff386,mislim da kaciga nije losa.Jedina zamjerka je da po mom misljenju izmedju vizira kad se spusti i kacige previse duva tj. prolazi vazduh.Pa nije bas preporucljiva za zimske dane.To govorim za ove dvije (flip up) kacige koje sam koristio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Mart 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce kupio LS2 oznaka FF384 Iron, i sinoc je pala probna voznja, za razliku od predhodne Airoh Mathisse flip up dosta je tisa i komotnija, nigde ne duva i ne zvizdi, ima pripremu za pinlock, suncane naocare, dobru ventilaciju, pet stepena podizanja vizira, jeste da malo magli ali maglila je i predhodna, za probnu voznju dobro se pokazala, kada budem isao na malo duze i malo brze javljam kompletne utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Mart 2, 2014 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan ja sam narucio ovde dve kacige stize za nekih 20-dana pa videcemo dosta su jeftinije nego kod nas http://www.aliexpress.com/item/Flip-Up-motorcycle-helmet-LS2-FF-370-urban-helmet-with-great-quality-everyone-affordable-XL-fit/1582940647.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Ovu trenutno koristim, http://www.aliexpress.com/item/High-quality-ls2-386-double-undrape-face-helmet-lens-motorcycle-helmet/1364975632.html a evo ti test za te tvoje sto ti dolaze http://www.motorevija.com.hr/test/test-flip-up-kaciga-2012 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 3, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ne bih da sad zvuchim... al te sa aliexpressa su kineske verzije LS2 kako sam ja razumeo. moguche da greshim, nadam se da greshim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan A razlika je,cisto me interesuje posto sam obe kupio u kini a taj shop ima jos i lazer i agv. ne bih da sad zvuchim... al te sa aliexpressa su kineske verzije LS2 kako sam ja razumeo. moguche da greshim, nadam se da greshim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...