TA96 300 Napisano Avgust 22, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze Yamaha je prestala da svira imate li neku preporuku za audio servis? Model av resivera je RX V-457, sve radi samo nema zvuka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 22, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze Yamaha je prestala da svira imate li neku preporuku za servis? Model resivera je RX V-457, sve radi samo nema zvuka A da je pošalješ da je pogledam ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze Yamaha je prestala da svira imate li neku preporuku za servis? Model resivera je RX V-457, sve radi samo nema zvuka A da je pošalješ da je pogledam ? Jel imas lemilice sa duvaljkama za dvoslojne ploce? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Avgust 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li ti to otvorio da pogledaš osigurače na izlazu ako ih ima? Duvaljka nije potrebna za tak'e uređaje, dovoljna je dobra Welerica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li ti to otvorio da pogledaš osigurače na izlazu ako ih ima? Jes pa da me ubije struja Nemam ti ja pojma oko tih uredjaja ali nisam video u uputstvu da ima nekih osiguraca. Zvao sam juce drugara koji se bavi ozvucenjima i rece mi da je otvarao jednu Yamahu 657 ali nije mogao da nadje delove i rece mi da je pozeljno imati te specijalne lemilice zbog viseslojnih ploca da bi se posao valjano odradio. http://www2.yamaha.co.jp/manual/pdf/av/english/re/RX-V457_U-1.pdf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Avgust 23, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, zeznuto je za delove ako je nešto crklo Ako imaš priliku donesi u Labos da pogledam, ko zna možda je neka sitnica ali razmišljaj o nekom dobrom Yamaha servisu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, zeznuto je za delove ako je nešto crklo Ako imaš priliku donesi u Labos da pogledam, ko zna možda je neka sitnica ali razmišljaj o nekom dobrom Yamaha servisu Ok, hvala Rajko. Temu sam i postavio sa nadom da mozda ima nekoga forumu ko je imao iskustvo sa nekim Yamahinim servisom. p.s. Da ne budem bas ovca za sisanje a ja celav pa da se osramotim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Avgust 23, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze Yamaha je prestala da svira imate li neku preporuku za servis? Model resivera je RX V-457, sve radi samo nema zvuka A da je pošalješ da je pogledam ? Jel imas lemilice sa duvaljkama za dvoslojne ploce? Imam al ja ne jer mi prekida sve vitalne funkcije što fizičke što mentalne.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Avgust 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan @TA96 Imas ovlascenog uvoznika za Yamahu, pa probaj preko njih. Kod njih sam kupio RX-V657, sasvim su O.K. http://www.4audio.rs/kontakt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...