todornbg 171 Napisano Avgust 26, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 S Prijavi odgovor kao problematičan U, imam prijatelje na Goliji tačnije na Rudnu.... Mnogo je lepo tamo.... A i sredili su put koliko znam skroz i pre i posle Studenice... Nego, ako dam sad zadnji ispit da očistim godinu voleo bi da i ja pođem sa vama u neku takvu pustolovinu (ako me puštate)... To bi mi bila prva vožnja.... A jel idete sve putem ili ćete da malo skrenete i na makadam ili neku drugu vrstu puta? Jel mogu ja da idem sa motorom koji je loš za puteve koji nisu asfalt? Koliko brzo vozite uobičajeno na turama (pošto ne volim prebrzu vožnju)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 26, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sine Todore, kazi mi da si se salio ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Avgust 26, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A sto ti cika Mikula imas pik na sina Todora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 26, 2011 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mikulanac je inače hirurg po hobiju... Neka, Todore, još malo da sazri... Ova sezona je već pri kraju... A ide se pomalo i putem. Pa dogodine, šta misliš..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
todornbg 171 Napisano Avgust 26, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 S Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakvih problema.... Ima vremena, mlad sam ja... Uzivajte, Golija je jako lepa kao i cela ta Raška oblast... A što se tiče gospodina Mikulanca, navikao sam se već na to da me riba... Neka, što me ne ubije, ojača me... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 26, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pracka obavezan deo opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 26, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan RUSKAAAAAAAAAAaa, ajde postavljaj bre tu temu! Da vam javim, da znate da planirate: 2-4 septembar, GOLIJAAAAaaaaaa! :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 26, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/70542-enduro-golija-2011/page__pid__1139051#entry1139051 Evo je tema i enduro voznja Golija 2011 postavljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 27, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan A sto ti cika Mikula imas pik na sina Todora ? Zato sto ne prati na casu . Toliko price i slika sa tih voznji a on pita jel se silazi sa asfalta Nije Todor glup, razume on sta sam ja zeleo da kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
todornbg 171 Napisano Avgust 27, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZR 7 S Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima tamo dosta materijala za neki offroad bio sam jedno 5-6 puta na Goliji sigurno ali su uradili sada skroz afaltni put do Rudna (koliko ja znam, bakuta mi rekla) pa sam morao čisto da pitam.... Otkud znam možda idete na neku laganiju vožnju... Dobro, šta sad... Pogreši čovek... Izvinjavam se na smaranju onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je fin mladic? a ne ko ove neobrijane dileje Dodji sine Todore u planinarski dom da nas upoznas.. ali ako budes imao kravatu.. nista ne trebas da platis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Odvozio juce turu od 240km okolo, popreko,dijagonalno, svakako. Pokazao mojoj babi veci deo GOLIJE. Sto se mene tice baba zadovoljna, ljuta je na KLRa i njegovo sediste. Bilo je bar trecina puta offa tj makadama. Teren je prelep, ljudi koje smo sretali, srdacni, gostoljubivi.... neko je pitao moze li se sa gumama za asfalt na Goliju. Moze. Sve staze i puteve su odavno utabali TOMOSI, MZ... Sutra na poslu postavicu i neku slicicu . Sad odoh da kupim sljive, to je najpprece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Sad odoh da kupim sljive, to je najpprece. Nego,je l znas ti ono"pece cica rakiju"?! kad je,da dodjemo da pomognemo ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Avgust 28, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Za pecenje i ispijanje koliko oces, no treba pomoci za skupljanje sljiva. Napravicemo mi i to u dolini IBRA. Skup trezvenih bajkera koji peku LJUTU RAKIJU... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...