bracabgd 903 Napisano Novembar 30, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan A da nisu mozda creva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Dosije X Kad stisnem rucicu,klipovi guraju,al ne mogu da dobijem tvrdju rucicu pa to ti je iako je ozracavana uz pomoc krusevačkog majstor Bugija vise od sat vremena .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11675 Napisano Decembar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4383 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Idi ti kod Cika Dareta da ti da bonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 732 Napisano Decembar 1, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1354365112[/url]' post='1407160']Dosije X Kad stisnem rucicu,klipovi guraju,al ne mogu da dobijem tvrdju rucicu pa to ti je iako je ozracavana uz pomoc krusevačkog "majstora" Bugija vise od sat vremena .... Mislim da si ovako trebao da napises Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Decembar 2, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan secas se culle kako je bilo na mom sym-u...ista stvar, plocice ok, ulja ok, ali rucica mekana...kad ga upalim i napravim 300metara, rucica otvrdne.....i dan danas mi nije jasno bilo kako to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16281 Napisano Decembar 3, 2012 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan image ru 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 3, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan 'de se seti!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan secas se culle kako je bilo na mom sym-u...ista stvar, plocice ok, ulja ok, ali rucica mekana...kad ga upalim i napravim 300metara, rucica otvrdne.....i dan danas mi nije jasno bilo kako to! Ma rece neko gore to isto al' nema ko da ga slusa... "A da mu das ipak neku desetinu km kroz grad, moraju ipak da legnu malo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan 'vako: Simptomi: Sad kad je MALO zaladnelo,Sima dok se ne zagreje (dobro onako) ne prima dobro gas,s tim sto se to desava samo dok je u nizim obrtajima ( do prve trecine) ,posle sve ide kako treba.Kad mu dam gas ima dramsku pauzu od pola sekunde,sekundu i onda povuce,ponavljam samo ako obrtaji padnu ispod trecine tj na startu ili pri prelasku preko lezeceg ili tome nesto slicno. Moja neka dijagnoza: 1.Karburator,ne znam tacno mnogo o karburatoru tako da necu da lupam sta moze biti,iglica,membrana...al' da ne valja nesto ne valja tj. da je zapuseno,zaprljano 2.Svećica Molim iskusnije kolege da udele koji savet tj dijagnozu,jel te,kako bi operacija ''los start/polazak'' bila uspesna . Hvala vi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Culle meni bas ovaj moj od 250 sada radi tako, zimi, tj kad je hladno, dok se ne zagreje, ima knedlu, prvi gas bas proguta a i posle 500 m sam spreman na to da necu imati snage ako usporim, pa preko lezeceg i slicno kao ti... Kod drugara 250 radi normalno... E sad ja se ne uzbudjujujem i to savetujem da primenis i ti... Pusti ga da se zagreje i odradi svoje i to je to. Inace pre mnogo godina smo svi cackali po karburatorima, bili su jednostavni i losi, sad ne bi dirao nista. Princip je jednostavan, motor kada se zagreje, trosi 15 do 20 kg vazduha na kg goriva, kada je hladan, mnogo manje, oko 5 kg, tebi sauk radi, nisi rekao da nece i da tesko pali, znaci odradi svoje tj pritvori vazduh na startu, mali motori su mnogo osetljiviji na vazduh, ti ga imas vise zbog necega, onog rebrastog creva ili neceg drugog... Ja to ne bi diro nista, karburator nikako... Sta bi sa zadnjom kocnicom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Radi ona,koči,al' je i dalje meka .Motor ja pustim da se zagreje,upalim ga,odem otvorim kapiju,stavim kacigu,rukavice,on spusti sauh,al' ta knedla mi smeta pri voznji,npr. kad skrecem negde po 90 stepeni usporim i izgubim na brzini i kad treba da ubrzam ono knedla ,verujem da to moze da se popravi ili barem da se ublaži samo ne znam kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi upravo odgledao Ivana Ivanovica, ima majstora za tebe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, je l' preporucljivo da skuter tokom stajanja u garazi prezimi sa punim rezervoarom? Ovaj skuter sto sam pazario nije imao pun rezervoar barem godinu dana. Bojim se da ne zardja rezervoar.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16281 Napisano Decembar 7, 2012 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 1. Karburator - moze biti 2. Svecica - tesko da moze biti 3. Ventili - mozda zaprljani, garez na pecurci ventila pa ne moze gorivo lepo da sklizne ka cilindru ( takav isti problem imaju sve 407ce 1.8cc dok se ne zagreje, motor radi kao traktor, knedla za knedlom, posle sve normalno ) ili neki 5,6,8mi faktor... e sad da li treba cackati za toliko malo ki sto rece cika Toma ne znam cackas cackas pa mecku na kraju iscackas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Decembar 7, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ....jesi ti Stevin mali?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Kolege dajte malo ozbiljnosti,pristupite studiozno,ja vozim skuter i dalje,lokal varijanta ali vozim i ta knedla me nervira,ne verujem da je neki VELIKI kvar,jer bi se to odrazilo i kad je malo veca temperatura. @Zeka Tako ja kad Dare uzme da ga raskupusava :) @ Dare jel mora da se skida cela glava da bi se doslo do ventila ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16281 Napisano Decembar 8, 2012 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kolege dajte malo ozbiljnosti,pristupite studiozno,ja vozim skuter i dalje,lokal varijanta ali vozim i ta knedla me nervira,ne verujem da je neki VELIKI kvar,jer bi se to odrazilo i kad je malo veca temperatura. @Zeka Tako ja kad Dare uzme da ga raskupusava :) @ Dare jel mora da se skida cela glava da bi se doslo do ventila ? Slicno ovome image upload photos upload foto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan A da se ja drogiram kao i sva druga ''deca'' hahahahha ?A jel ima neka tečnost da se sipa da bi se pečurke malo plakunle ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 8, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima na pumpama raznih proizvodjaca ja sam kupio neki SONAX i dradio je posao ali ne sme da se sipa cesto kaze na svakih 5000km...kosta oko 600din i ja sam sipao pola na jedan ceo rezervoar a pola na drugi ceo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Decembar 8, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Za aditive nema bolje firme od... http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produktdb.nsf/id/en_additives_nt00003d6e.html?Opendocument&land=GB&voilalang=e&voiladb=web.nsf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16281 Napisano Decembar 9, 2012 Integrisan, 9374 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi jos malo ide 9-ti servis po redu, taman pre zamene ulja, agregat ce odraditi na Wynnsu free photo hosting ni sam ne znam koliko litara je proslo kroz moje ruke proteklih godina, jedino sto mogu reci da je tecnost ( nije aditiv, ne dodaje se gorivu u rezervoaru vec ide u photo sharing sites ) odlicna jer zna da se desi da ciscenje dizni u ult. z. kadi ne resi 100% problem vec mora da se "provuce" Wynn's free image hosting 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Decembar 20, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam poludio, taman lijep dan i pomislih da malo provozam sym-a ali.... prvo je verglao dobrih 3-4 minuta, pa jos toliko na kurblu pa opet na verglanje i napokon je upalio, ali nece da drzi gas dok se dobro ne zagrije, odem i kupim elekticni sauh ugradim ali jutros ista stvar, da ne zna neko o cemu se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 20, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam poludio, taman lijep dan i pomislih da malo provozam sym-a ali.... prvo je verglao dobrih 3-4 minuta, pa jos toliko na kurblu pa opet na verglanje i napokon je upalio, ali nece da drzi gas dok se dobro ne zagrije, odem i kupim elekticni sauh ugradim ali jutros ista stvar, da ne zna neko o cemu se radi? Ja bih rekao da je to losa kompresija bato!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Skini tepih u sedistu,ima jedan poklopac,odšrafi ga i tu je karburator,vidi kakav ti je ler gas i sajla gasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dadony 13 Napisano Decembar 21, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: (napokon) Suzuki Freewind XF 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam mu cistio karburator, bilo je dosta prljavstine u njemu, poslije toga je upalio mnogo brze nego prije ali mislim da ni to nije OK. Izgleda cu morati kod nekog majstora da izmjerim kompresiju, mada su kod nas majstori za motore...pomozi Boze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...