Alekre 12705 Napisano Avgust 18, 2011 Ne silazi, 7364 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio bih svoj ER5 za ovog KLR-a. http://www.polovniautomobili.com/oglas1251766/kawasaki_klr_650/ Jedini razlog zamene jeste taj sto mi vise odg. enduro (194cm 105kg) a i voleo bih malo van puta. Sem toga, nista jer moja Kawica radi besprekorno. Znam da KLR moze da prezivi apokalipsu ali ajd' hteo bih da cujem sta drugi misle i pogotovo ako je nekome poznat primerak gore na linku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ga vozi americka vojska. Vrlo jeftin a opet vrlo izdrzljiv motorcikl. Koliko sam procitao na forumu ima neki fabricki kiks sa dekopresorom, valjda je vezan na bregastu pa stalno radi u prazno ili tako nesto pa oce da se razloka. ne znam kolko je to provereno. Ali opet ako ga vojska koristi, mora da je izdrzljivo. Ja te podrzavam. Sledeca klasa ce mi biti takav neki motorcikl, nemamo mi puteve za kruzera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Avgust 18, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan mana dekompresor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta sam čitao o KLR-u po stranim forumima,od prvog modela, pa sve do poslednjeg.U prinicipu, to je takav koncept motocikla da se u poslednje dve dekade ništa značajno nije promenilo, osim poslednje serije, koja se samo estetski promenila, ništa više .I dalje je to motor sa agregatom starim dvadesetak godina... E sad, što se samog motora tiče, nisam ništa značajno pročitao, osim da mu je mana balans lanca sa klizačima, što se može promeniti boljim naravno, i to mu je najveća mana. Neki kažu i da mu ne valja dekompresor, e sad, o tome nisam ništa pročitao. Nije za neki ozbiljan off, ali ko je lood, može i to... Svojevremeno se meni vrti po glavi kupovina KLR-a, ali trenutno su problem pare (a kome nisu ). Inače, da imam pare, odmah bi pazario jednog. Ovaj što si naveo u link-u deluje pristojno, ali ništa dok se uživo ne vidi i ne provoza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Avgust 18, 2011 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Ta mana sa dekompresorom mislim da se odnosi na KLX650, a ne na KLR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako je dobar motor i svidja ti se, nema razloga da ga ne uzmes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 18, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan za ove pare mislim da mozes da uzmes od Exmana perfektnu afriku u full opremi koja je sjajan kompromis za asfalt i offroad, ili za nesto manje para(1900e) od jimmy-a takodje odlicnu africu, jer ako imas suvozaca, bojim se da je klr malo pomali, i jos ako hoces da ga natovaris malo... Razmisli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12705 Napisano Avgust 18, 2011 Ne silazi, 7364 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Necu Afriku, stare su u kostaju mnogo. Hteo bih nesto surovo, arhaicno i prosto da mogu asfalt a i da sidjem malo na off pa i ako ga ispustim da mi ne bude zao. Za sada mi se KLR tu najvise dopada, gledao sam Dominatore i DR-e, ali su nizi, imaju dosta manji rezervoar, manju zastitu od vetra imaju od KLR-a... Nije lagan, ali nisam ni ja sitan. Sve u svemu teorija, skoknucu da probam ovog zelenog pa ako mi se ne dopadne, ostacu na ER5 dok ne ustekam pare za Versys Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 18, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan onda bolje stekaj pare za neki pravi supermoto(versys se vodi kao supermoto ali definitivno nije kao SM610ie ) VodeniZeka prodaje KLX-a ako se ne varam to su prilicno sicni modeli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma novijoj mašini rikava lijevi ležaj radilice... popravak je izuzetno skup jer se mijenja cijeli sklop .... ovo nisu pojedinačni slučajevi, već ih ima... i to na mašinama od 20-30 K km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Avgust 19, 2011 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan ma novijoj mašini rikava lijevi ležaj radilice... popravak je izuzetno skup jer se mijenja cijeli sklop .... ovo nisu pojedinačni slučajevi, već ih ima... i to na mašinama od 20-30 K km Ajd stavi i sliku ležaja kontrautega i lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan one slike su od stare mašine i tamo je popušio ležaj na osovini kontrabalansa sa lijeve strane... kriva dijagnoza drugog majstora... ali mogu staviti slike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan PA ako je japanac ne znaci da crkava. Daj Srbinu i kliker i ima da ga pokvari! Alekre po opisu sam video da tebi odgovara Kawasaki Tengai. On ima mashinu od KLR-a kolko znam a malo je robusniji i ima dobru zastitu od vetra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Avgust 19, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ...ccccc...čuveni japanski kvalitet? za ovu havariju je kriva pogrešna dijagnoza majstora koji je rekao da je otišla vodna pumpa ... a ustvari pumpa je curila jer je osovina imala lufta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Avgust 22, 2011 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Jaaaaoooj, da mi ga neko opet ponudi za dz, samo bih se zahvalio i otisao! Ali ipak, ovaj je 9 godina mladji od mog, tako da i ima neke sanse... Na mom jedino sto valja su plocice! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...