DzOkS 1172 Napisano Maj 7, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ce ova godina biti prelomna za kinesku bratiju, Pesca otvara sezonu putem u Umag i od ovog proleca kilometar satovi ce poceti suludo da se vrte, kilometri da se redjaju a nasi motori da se dokazuju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 7, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hvala i pozdrav drugari! Krecemmmmmm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Maj 7, 2009 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put forrest i pun izvestaj o kinezu ocekujemo kada se vratis kako je podneo put i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu u subotu doci u Zrenjanin,ali tek popodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Maj 8, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Forest srecan put,da te masina posluzi i da se lepo provedes,a o utiscima kad se vratis pa lepo sve u detalje sa slikama naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anton 0 Napisano Maj 8, 2009 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: backa palanka Prijavi odgovor kao problematičan ne stidoh ranije da Forestu pozelim sretan put.brate Foreste osvetlaj nam obraz. za Baneta i Dzoksa pitanje za nedelju,ovu sada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 8, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da vam predstavim dva brata blizanca jednog na pocetku i drugog u vrhuncu. Dobro ih pogledajte i prostudirajte ja necu nista komentarisati... kinezi medju sebi ravnima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 9, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, to "ruzno pace" crvene boje ce nakpre da se pretvori u labuda pa makar i linijski bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 9, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Zo Lee-jev bajk sam odmah prepoznao! :) Dzoks, jos malo pa i ti tvoj na nabudzis na taj "level" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 9, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zo lee moracu da te ispitam kako si dobio takav sjaj na im felnama. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Apollo probio hijadarku, auspuh doradio pa samo puca. Van seriski dobra motor, potorosnja do 4 litre, ma najbolje sto je od kineza uslo u moj salon,dodjite do mene da ga provozamo pa sami recite. Gledao sam juce ovog Apolo-a i mogu da vam kazem da sam odusevljen. Motor je prelep, sam agregat verujem da je predobar, veoma glomazan i dok sam sedeo morao sam da stojim na prstima iako sam 180cm. Malo je slabija zavrsna obrada rucica i menjaca ali definitivno vredi i vise od svoje cena. Samo steta sto mi se takav tip motora u opste ne svidja inace bih ga uzeo bez razmisljanja. Nadam se da ce ovaj SPT skoro da dodje mada ne kupuje mi se drugi motor bas u avgust a i prvi modeli obicno imaju neku fabricku gresku. Gledao sam na netu i svuda je onaj Nac jeftiniji od SPT-a. Moguce da su ovi iz sprinta pogresili sa cenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4430 Napisano Maj 10, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga zanimaju Sprintovi motori ovih dana su izlozeni na poljoprivrednom ??? sajmu u NS i opet ima 10% popusta na vise modela. Sajam i popust traju do subote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta se desava sa forrestom zna li neko???Jel se vratio iz Umaga jel ziv? I kad ce slike??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 12, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta se desava sa forrestom zna li neko???Jel se vratio iz Umaga jel ziv? I kad ce slike??? Ja gledam Nikoline preko FB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 12, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nocili su u Bosni, veceras valjda stizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 12, 2009 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan video ga u Umagu... do tamo je stigao bez ikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ziv je i zdrav nas Shaolinac! :) ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dva dvojajčana blizanc ,jedan je od crnca drugi od belca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan i još jedne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan upravo saznah da nam je brat forrest osvetlio obraz, sigao kući, nije izgubio ni jedan šraf ;D ;D ;D i mnogo mnogo mnogo su se lepo proveli. tri put ura za shaolinca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobra vest,kad ce slike? ;D ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Maj 12, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan to pitaj njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 12, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Molim nadlezne da se otvori posebna tema o prvom srpskom kinezu u Umagu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo kratko da se javim,stigao ziv i zdrav,a bogami i osvetlao obraz bratiji! Celo putovanje je bilo nestvarno,slika ima puno,cim se malo odmorimo,ekipa ce podneti detaljan referat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Maj 13, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo kratko da se javim,stigao ziv i zdrav,a bogami i osvetlao obraz bratiji! Celo putovanje je bilo nestvarno,slika ima puno,cim se malo odmorimo,ekipa ce podneti detaljan referat. Dobrodosao nazad! Zeljno iscekujemo slike i utiske, a poznajuci te znam da toga nece da manjka. Evo dva dvojajčana blizanc ,jedan je od crnca drugi od belca Vise sam za crnu opciju, bolji je kontras u odnosu na hromirane delove, mada mu i siva lepo lezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...