Arakis 6216 Napisano Mart 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan i po suncu snegu kisi ili kosavi..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ne, to se kaže: I po kiši i po 'ladnom vetru, pionirče polaže zakletvu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Nemam vremena da gledam stranice unazad,a drugar sa posla treba direktno da ide da kupi filter ulja.Drugari koji filter ulja ide za chitumu 150 ccm i gde da ga nadje u Bg?hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Је л 'то Николетина на око 0:30 кочи ногама? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Mart 9, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Је л 'то Николетина на око 0:30 кочи ногама? ;D verovao ili ne.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bole ja mislim,ali nisam siguran,da Chituma nema filter ulja ? Vec samo mrezicu na pumpi, unutar motora. pusti Dekiju pp verovatno on zna.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dzax,samo mi reci koji je Dekijev nick na bjb-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan LJudi zdravo svima i jedno pitanje: Da li neko zna gde je ugradjena elektronska blokada i kako se skida? A ako je vec o tome diskutovano molim vas da mi kazete gde jer ovde ima 180 i vise stranica a u pretrazi nema nista XVALA ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan LJudi zdravo svima i jedno pitanje: Da li neko zna gde je ugradjena elektronska blokada i kako se skida? A ako je vec o tome diskutovano molim vas da mi kazete gde jer ovde ima 180 i vise stranica a u pretrazi nema nista XVALA ! ! ! Blokada ,na cemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Чини ми се да мисли на SYM-ово чоперче. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan Pa konkretno mislim na SYM HUSKY 125 custom chopper cruiser ... danas svratio drug koji je imao elektronsku blokadu broja obrtaja (na to sam mislio) na kineskom 250 cc motoru i rekao mi je da kada je skinuo motor mu je dobio snagu i brzinu. sa blokadom isao oko 80 a bez preko 100. Ja znam da na mom choperu ima te blokade jer kada mu navrtim na ler gas do daske on jednostavno ne ide do kraja (sto ja i ne bih hteo ovo sam samo isprobao na blic) ... bla bla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedino moze biti el. blokada koja stiti da ne prevrtis masinu.Nije to skuter ili motocikl od 50 kubika pa da ima blokadu da ne moze brze od 50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ali zavisi od trzista za koje su proizvedeni, recimo za nemacko je ogranicen na 80 a moj je bas odatle uvezen i bilo da vozim sam ili sa jos 100 kila preko ide isto. To me stvarno buni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ali zavisi od trzista za koje su proizvedeni, recimo za nemacko je ogranicen na 80 a moj je bas odatle uvezen i bilo da vozim sam ili sa jos 100 kila preko ide isto. To me stvarno buni? Pre ce biti da je prenos takav.I ne zaboravi da on ima 8 ili 9 konja.I ne moze brze od 80/90 km.Sachs 125 sa 13 konja sa dugackim prenosom ide 105/ a sa dva zuba manje na prednjem lancaniku ide 80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam ali zavisi od trzista za koje su proizvedeni, recimo za nemacko je ogranicen na 80 a moj je bas odatle uvezen i bilo da vozim sam ili sa jos 100 kila preko ide isto. To me stvarno buni? Pre ce biti da je prenos takav.I ne zaboravi da on ima 8 ili 9 konja.I ne moze brze od 80/90 km.Sachs 125 sa 13 konja sa dugackim prenosom ide 105/ a sa dva zuba manje na prednjem lancaniku ide 80 ...pa, u njegovoj knjizioci pise da ima 11ks i da mu je max brzina 105 km/h i to me nervira sto znam da moze preko a nece. Ja ga i ne bih vopzio preko 80 ali mislim da mu ta blokada muci agregat. Ja bih da na usponima dodam gas a ne da ga konstantno vozim 100-tku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre ce biti da on nema blokadu.Blokada se stavlja na 125-petice koje imaju vise od 15ks, jer je to uslov za malo A,na zapadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan LJudi zdravo svima i jedno pitanje: Da li neko zna gde je ugradjena elektronska blokada i kako se skida? A ako je vec o tome diskutovano molim vas da mi kazete gde jer ovde ima 180 i vise stranica a u pretrazi nema nista XVALA ! ! ! A jesi li probao koliko moze da razvije u tecoj i cetvrtoj brzini? Mozda je peta samo za odrzavanje brzine, pa nema dovoljno snage da predje 80kmh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Mart 9, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam vozio moj motor na prvi servis pitao sam majstora za blokadu i on mi je reko da ih kinezi nemaju Mozda nema ni tvoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan mkrle,blokadu sigurno nema, a to sto pise..pa pise.... salu na stranu,i nekima od nas je pisalo svasta nesto za makismalne brzine,i jos kojesta,ali se pokazalo da hartija svasta trpi,po onoj straroj narodnoj poslovici.A ti prijatelju,ako si vec navikao da sviras brzo,pa ne moras i da vozis brzo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Момцови-чопераши, наш'о нешто потенцијално занимљиво и још три дана актуелно: ауспух "шестопуц" за (тренутно) 4 'иљаде. http://www.limundo.com/aukcija--Auspuh-EXORZIST---hromiran--nov--80810 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan mkrle,blokadu sigurno nema, a to sto pise..pa pise.... salu na stranu,i nekima od nas je pisalo svasta nesto za makismalne brzine,i jos kojesta,ali se pokazalo da hartija svasta trpi,po onoj straroj narodnoj poslovici.A ti prijatelju,ako si vec navikao da sviras brzo,pa ne moras i da vozis brzo! Jes' pisalo, ali nama sve ispalo bolje nego na papiru. Vise od 80kmh mora da izvuce kako god okrenes. @Zorge - ne znam kakvih je dimenzija, ali deluje kao prava stvar za Challengera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan U redovnoj ponudi kao univerzalni auspuh u LOUIS-u.Cena 49.95e http://www.louis.de/_205c202bbc015a2e73bf721840f6bce6de/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=420&wgr=325&list_total=6&anzeige=0&artnr_gr=10027007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Mart 11, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan ALO SHAOLINCI VIDESTE LI PONUDU NOVIH KINEZA OD 250 i 350 kubika ,svasta novo na sajmu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo u subotu! ;D Ko jos ide od Shaolin ekipe u subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja u subotu, al nisam bas od Shaolin ekipe... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 12, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo u subotu! ;D Ko jos ide od Shaolin ekipe u subotu? А ја би пит'о: ко НЕ иде у суботу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...