dzax 35 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat: Bole danas u 18:53 Pozdrav kinezi! Cheesy Drugar ima copera cini mi se da je Cituma,a kako mi se cini da su svi isti(mozda i gresim).Model je od 150 ccm i na nekih 70 km/h pocinje da trese-vibrira.Svaka pomoc bi dobro dosla,ljudi pomazite! Dotegni sraf koji drzi zadnju viljusku. Ali ako ulazi u 8,9000 obrtaja to je normalno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Februar 8, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Kinez je to mora da vibrira ali ga zato devojciice vole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat: Bole danas u 18:53 Pozdrav kinezi! Cheesy Drugar ima copera cini mi se da je Cituma,a kako mi se cini da su svi isti(mozda i gresim).Model je od 150 ccm i na nekih 70 km/h pocinje da trese-vibrira.Svaka pomoc bi dobro dosla,ljudi pomazite! Dotegni sraf koji drzi zadnju viljusku. Ali ako ulazi u 8,9000 obrtaja to je normalno.... @Dzax , u pravu si za zadnju viljushku, treba je dotegnuti..a za obrtaje ne znam, ja sam uvek vozio u velikim obrtajima,pa i sad , ali vishe nema vibracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 8, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, dzax ima li nekih novih slika? da vidimo kako teku radovi na mashini.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Alo vlas', sta bi sa podforumom? Drugari,ne znam kako vama,ali meni se cini da je ova tema vec postala preglomazna,i samim tim postaje nemoguce da se nadje neka informacija.Primecujem da pitanja pocinju da se ponavljaju,pogotovu od neke nove bratije,ali mi se cini ne njihovom greskom.Ajde sad sedi pa procitaj 172 strane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 8, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan kakav bre podforum ce da gase kineze ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 8, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan kakav bre podforum ce da gase kineze ;D ;D ko? Jel vlas'? Sto? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 9, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan У вези вибрација и трешења: ви којима се то дешава, јесте ли покушали са балансирањем точкова? Zorge, previse su sofisticirani ovi nasi kinezi da bi banalnost kao sto je balansiranje tockova uticalo na bilo sta. @Zo_Lee Ti bas vozis za sve pare. @forrest gump Jos malo, pa cemo trebati da zaposlimo nekoga kao tehnicku podrsku, pa da u opisu radnog mesta pretrazuje informacije i salje zainteresovanima na kojoj je sta strani. Ne znam sta vi mislite, ali meni bi bilo prilicno nehumano kad neko ponovi pitanje, ili posalje PP sa nekim pitanjem u vezi motora, odgovoriti: citaj temu, ili koristi pretragu. Zamoli te neko da mu kazes na kojoj je to strani, a u sustini ti je lakse da napises opet nego da pronadjes gde se to nalazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan У вези вибрација и трешења: ви којима се то дешава, јесте ли покушали са балансирањем точкова? Zorge, previse su sofisticirani ovi nasi kinezi da bi banalnost kao sto je balansiranje tockova uticalo na bilo sta. @Zo_Lee Ti bas vozis za sve pare. Nego shta, ili ce ici ili ne..mashina se mora dresirati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan WJ-Suzuki 250- naravno made in PRC WJ250GY Suzuki JV engine Engine Frame engine model 172FMM dimension(L×W×H) 2150×820×1165 cylinder single wheel base(mm) 1440 valve 4 stroke dry weight(kg) 145 cooling air cooling max. load(kg) 150 bore×stroke 72×61.2 max. speed(km/h) 110 displacement 249 clutch type manual starter electrical brake(Fr./Rr.) disc/disc ignition transistor transmission 5 Speed max. power(kw/r/min) 14.5[8500±500] wheel spoke max.torque(N.m/r/min) 16.8[7000±500] tyre size 2.75-21/4.10-18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ista firma, isti agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Februar 9, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Alo vlas', sta bi sa podforumom? Drugari,ne znam kako vama,ali meni se cini da je ova tema vec postala preglomazna,i samim tim postaje nemoguce da se nadje neka informacija.Primecujem da pitanja pocinju da se ponavljaju,pogotovu od neke nove bratije,ali mi se cini ne njihovom greskom.Ajde sad sedi pa procitaj 172 strane! Mislim da si u pravu druze. Bilo bi fino da dobijemo pod forum, infoa ima mnogo na 172 strane, a nije bas zgodno listati toliko strana zbog par informacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GN-250 iz iste fabrike ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan AU,ljudi,pola sata čitam šta ste sve napisali,nama je stvarno potreban pod forum! Ne da sam se vozio ovih dana.. Bas sam slucajno vozio sa drugarom koji je tek uvezao Hondu Shadow 750 kruzer,2004 godište,zvuk joj je fenomenalan,lepo ide. Primetio sam da joj je onaj ukrasni deo na rezervoaru(gde se nalazi brzinomer) PLASTIČAN! Zatim,isto tako poniklovani poklopac akumulatora je plastičan,žice iz zadnjih migavaca se vide,nisu nešto specijalno obložene,bilo je tu još koječega plastičnog pa poniklovanog. Ja stvarno nisam očekivao od motora tog cenovnog ranga da uvaljuje pniklovanu plastiku kao ovi naši Kinezi. Verujem da ih Kinezi tamo prodaju za manje od 500 dolara,ne vidim razlog zašto su ostali proizvođači po deset puta skuplji. Što se tiče mašine(koja i čini motocikl)nema poređenja,750 i 150 kubika se nemogu porediti,ali samo to. Setio sam se :i blatobran zadnji na Hondi je bio od plastike. Sve sam više ubeđen:Kinezima jedino što stvarno fali je kubikaža. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 9, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za štrajk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 9, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan ma dobra je to plastika , kinezi im prave sve to ;D ;D i ja se vozikao sta se ovo zag....na danas vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je malo u kvalitetu, a vise u marketingu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Februar 10, 2009 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan 02.09.2009 u 9:10 rodio se LUKA MARKOVIC ponosni tata je zeleo da svoju srecu podeli sa vama. Isto tako mogao bih da vas obradujem sa vestima da ce ipak biti novih motora (100%) Raptor 250 i 300cc,Princ 250cc, Pulser 50cc i 250cc sa vodeinm hadjenjem, kao i skuteri od 50cc sa preko 3 Kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ponosnom tati i mami cestitke,a mali Luka da nam je ziv i zdrav,i da nam se jednog dana pridruzi na voznjama! P.S.E tata,tata, jos nisi dosao k sebi,valjda 09.02.2009! ;D ;D ;D Potpuno te razumem prijatelju,ja po cetri dana po rodjenu moje dece nisam znao gde mi se glava nalazi! Ajd' ziveli! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ponosni tata, cestitke od mene! Lepa ves' za Sprint, ako bude zaista tako, bice odlicno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Februar 10, 2009 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke taticeee! ;D Wolflorde srecan rodjendan matori!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Au koliko razloga za slavlje danas! Wolflorde,srecan rodjendan prijatelju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Februar 10, 2009 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan SRECAN RODJENDAN WOLFY PUNO DOBROG ZEZANJA I DA TI MOTORCE DOBRO SLUZI I TO SVE SA NEKOM SLATKOM DEVOJCICOM POZADI DA TE BUTKICAMA STEZE U KRIVINAMA!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Februar 10, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvo mladom tati da cestitam sina Luku .Neka je u zdravlje i da se to zalije Wolflorde tebi nek je srecan rodjendan pa dogodine da pravite slavlje zajedno ti i mali Luka Delijo alal ti vera za sina sigurno i moram reci za DOBRE VESTI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 10, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ооооо...!!! Најзад се појавио и он. Свака част и да је жив и здрав и да му обезбедиш још ког буразера, па кад крену моторима, да их буде к'о за прави бајкерски ганг. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...