DzOkS 1172 Napisano Decembar 9, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan dugo se ne javih, pa reko da pozdravim ove bolesne i da im porucim da do ovoga ne bi doslo da su onomad kad su obecali svratili na onu domacu sto ubija sve bacile i spaja kosti )) brz oporavak i brzo na drum ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan dugo se ne javih, pa reko da pozdravim ove bolesne i da im porucim da do ovoga ne bi doslo da su onomad kad su obecali svratili na onu domacu sto ubija sve bacile i spaja kosti )) brz oporavak i brzo na drum ) Eto DzOkS brate,ogresismo se o tebe,i kaznio nas bog! Evo cim dobijem stalni gips, ( a Nidza stalne zubiche ;D) dolazimo na tu medecinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A evo i mleka sa aditivima, da brze izrastu kosti i srastu zubici. Tu sam, nisam nigde pobegao, ima nekih slicica samo da izaberem najzanimljivije (poskidao desetine sa voznji, akcija itd.) Dzax nemoj da se sekiras imam slicice sa zajednickih voznji, tako da neces biti izostavljen. Jos po koja slicica se ubacila na mail, pa, ako jos neko planira da posalje neku, neka zna da sat otkucava. Nidzo, a mogao bi da postavis ovde neku svezu stawberry, pa da svi zajedno odlucimo dal' da im saljemo. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 9, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Blackbite,kakva je ovo kabeza? Ako Nidza posalje neku svezu,mozda ga kinezi zamene sa Gary Moore-om ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, posalji nam sliku kako izgledas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Nikola, posalji nam sliku kako izgledas ...и стави је у тему "Виц дана". ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 10, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trazili ste gledajte, samo sklonite decu i slabe od monitora... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 10, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu se ni obrijem od ovog shita mamu mu. U svakom slucaju, bolji sam od ostale dece, en svrbi me mnogo uopste, tako da se ni ne mazem previse, ovo sam se namazao za slikanje ;D ;D ;D) Sve u svemu, smor. blejim kuci, forum mi postao i otac i majka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan kad pre pubertet? E ova danasnja deca napredna! On se u stvari kvarcovao,pa preterao,a mi ga ovde sazaljevamo! ;D Eh to pomodarstvo,pa jel vidis na sta lici Zlata Petrovic? Ko da je pusila petarde kad je bila mala. E dobar ti ovaj Šturm,ovaj Strom,nadam se da hraniš konjića! I nemoj ni da se brijes,necu ni ja(a Daki se ionako ne brije),eto trojke!A trojke su Djuro sta? osnovne jedinice diverzantskih grupa!!!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan u to ime,menjam avatar! ( da nam se ne plase vise deca) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam bio bolestan (od alk..) I vas sam se setio .Bar 2 ture sam popio za vas.no danas mi je vec bolje Zealim vam brz oporavak i mislite na lepe stvari kao na primer ovako nesto Ide nam Nova godina, nova sezona ,novi motori sve novo Foreste oladi pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre ljudi,kolko puta da vam kazem da ja NISAM BOLESTAN!!!! ;D ;D A nije ni Nidzoni.Toliko kombinacija ima u glavi kako da dokopa novog motora da je to bolesno koliko je zdravo! :D :D A pivo je hladno ko kurvino srce,obzirom da si se najavio jos pre neki dan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 10, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mrki, i kod mene je ladno pivo, nemoj da me zaobilazis da te ne bi stigla kletva boginjavog coveka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nindja nisam ja tebe zaboravio mi smo tu u komsiluku .Peca mi je malo podalje. Izmedju ima mnogo kafana mnogo iskusenja Cujem imas mnogo kombinacija u vezi motorina za prolece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ako kinezi pod hitno ne naprave nekog TDM-a,ili barem KLE-a,ostadosmo bez najveceg coveka! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Decembar 10, 2008 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne brijem zbog akcije Deda Mraz, a i lepo mi stoji, a sto se vas dvojica ne brijete nije mi jasno. Al znam da ce Nikolu na tastin mu zahtev da briju po vrh glave ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dok se Forrest i NikolaCruss kući odmaraju ja sam danas i nesto radio. Pošto mi je pre nekih mesec do dva negde ispala tablica od motora danas sam se napokon setio da je uradim pa evo slike da vidite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan dok jednom ne smrkne,drugom ne moze da svane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dok se Forrest i NikolaCruss kući odmaraju ja sam danas i nesto radio. Pošto mi je pre nekih mesec do dva negde ispala tablica od motora danas sam se napokon setio da je uradim pa evo slike da vidite. Ja se ne brijem,jer nikad u zivotu nisam pustio bradu,pa mi se sad ukazala prilika da vidim kako mi stoji! Kad sam bio mlad,nije mi ni rasla,kad sam malo porastao,zaposlio sam se,i eto.Eto jos jedan benefit od motora,da nisam pao,umro bi cosav! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 10, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dršte se japanci, stiže Hyosung ;D http://www.hyosung-motors.de/home.html Ovaj mi se sviđa A čim budem kupio novce negde, kupujem Forrestu ovakvog jednog od 650 kubika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 10, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E moj druze,odavno se ja lozim na ovoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Trazili ste gledajte, samo sklonite decu i slabe od monitora... ;D ;D ;D Brate Nikola izgledash kao frulash iz Variole vere xexexexxexexxexexxe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 10, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se za skretanje s teme yxexexex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 11, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Arakis, ja bih ovog tridesetog, ako ne zameras. Ova kombinacija boja mi je najidealnija za motor, a lozio sam se na gv650 i njegov dizajn i pre nego sto su ga ofarbali "za mene". Steta pa mu boja kratkog veka, dok zaradim te novce, gde bih ga iskopao posle. Nidzo, izgledas bas opasno sa ovom bradom i malinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Decembar 11, 2008 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sada nesto sasvim drugacije!! Tri slikice za opustanje chula posle ovih scena iz Variole vere ;D Prve dve su snimljene skrivenom kamerom u solarijumu na Medaku (Bel eru) i ljubaznoscu momka cija zena drzi ovu radnju ja ih ovde predstavljam ( inace mu zena ne zna za kameru). Treca i mozda najzanimljivija i naj vrednija u kolekciji je slikana na Zemunskom keju pored balona i restorana Marinero ... izvinjavam se za skretanje s teme yxexexex Trebao si da picnes ovo u DOMACI BUT & GUZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...