Blackbite 7 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako ide Zxmco 150-15 sa ugradjenim prednjim lancanikom sa 16 zuba(fabricki 15): merenja su vrsena u petoj brzini 4500 ob/min=60km/h 5200ob/min=70km/h 6000ob/min=80km/h 6800ob/min=90km/h 7200ob/min=100km/h 7800ob/min=110km/h 8000-8100ob/min=118km/h Kao sto i sami vidite,nisam dobio tri glave ;D Spustio sam obrtaje i to je sve.Nije u startu primetno sporiji,mozda malo a jeste za oko 5km/h brzi. Ocekivao sam vece promene. Sutra dolazi drug sa Kinroadom xt 150-16 da testiramo motore,uporedno,(voli Kinroad kao da ga je on konstruisao ;D ;D ;D). Sutra cu da se javim sa rezultatima,imacemo pravu sliku sta se desava sa promenom broja zubaca na lancanicima na nasim Kineskim motorima. Veliki pozdrav Vama koji nas pratite i ovom prilikom zelim da se zahvalim svima koji rade na BJ BIKERS sajtu,puno pomaze svojim radom! Nadjite neku ravnu deonicu i krenite da ubrzavate u petoj sa 40-50kmh, pa vozite uporedo i vidi da li ga stizes kad navuces brzinu. Sad ne znam kakve si promene ocekivao, ali ako si dobio i 5kmh nije to uopste lose. Zoo_Lee, super je slicica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zoo_Lee, super je slicica. Hvala Blackbite, evo iste te samo sa malo farbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 3, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako ide Zxmco 150-15 sa ugradjenim prednjim lancanikom sa 16 zuba(fabricki 15): merenja su vrsena u petoj brzini Sutra dolazi drug sa Kinroadom xt 150-16 da testiramo motore,uporedno,(voli Kinroad kao da ga je on konstruisao ;D ;D ;D). Sutra cu da se javim sa rezultatima,imacemo pravu sliku sta se desava sa promenom broja zubaca na lancanicima na nasim Kineskim motorima. 5 km/h nije zanemarljivo. Jedva cekam rezultate "uporednog testa" sa Kinroadom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 3, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i probajte uzbrdo, ima li razlike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 3, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu sjajna fotka Zo! :) Za poster ko stvorena! Sta bi sa onim delom sto si narucivao? Jesu ti poslali? EDIT: E sad sam video na nas drug Nidza prodaje svoju makinu. Nisam hteo nista tamo da zvrljam da mu ne kvarim oglas kad vec mogu ovde Nidzo, doslo vreme za nesto vece? Za TDM-a? :) Vreme je za nesto vece, ali je jos i finansijski, a i iskustveno rano za TDM, nesto mislim da ce biti neki enduro, videcemo dokle uspem d adobacim. Kinezom sam zadovoljan, koliko sam dao za njega, toliko mi je i on vratio, navozao sam se lepo ove sezone, ali hebu me moja 2 metra, hocu nesto vise, agresivnije... ETo, oglas je tamo, ako znate nekog interesenta, dajte da se dogovaramo, zelim transformaciju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 3, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam transformaciju! :) Samo nemoj posle da se uobrazis i nafuras pa da ne poznajes nas koji vozimo kineze :D :) ;) ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano Decembar 3, 2008 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ima li kod nas da se kupe izduvne cevi za Sprint Prince, slabo se cuje, da mu bar malo dam glasa. Znam da on nesto mnogo ne moze da dalami al opet bi bilo bolje nego one fabricke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko ima li kod nas da se kupe izduvne cevi za Sprint Prince, slabo se cuje, da mu bar malo dam glasa. Znam da on nesto mnogo ne moze da dalami al opet bi bilo bolje nego one fabricke. Хе-хе... "Ју кејм ту д рајт плејс!" Људи, не тако давно била је прича о страном форуму о Кинезима где смо Црногриз и ја проследили наш предлог о новом моделу моторина, па је админ питао Црногриза да напише нешто о возачима "Кинеза" у Србији.... Да не дужим: ама људи, дајте материјала који би представио овдашњу екипу "кинезиолога", па можда и домовину нам - сличке, видео, све може. Ајмо, на ноге лагане! Не било вам заповеђено. Само се чика Форест активирао и послао фотке Црногризу. Успут, Николице, ако баш желиш трансформацију, иди код фризера, а мотор не продавај ако немаш други под церадом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan E da,daj bre mail na koji da saljem slike!! Zo ti ode u fotografe pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan E da,daj bre mail na koji da saljem slike!! Zo ti ode u fotografe pozz Pozdrav dzax nisam otishao u fotografe..samo sam se malo slikao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 3, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Kao sto sam i obecao danas smo vozili motore mada je kod nas duvao vetar,ne jak ali dovoljan da se posmrzavamo. krenuli smo uporedo jedan iza drugog i pri brzini od oko 50km/h naglo smo dali gas i drzali ga do daske.Ja sam ga pratio u korak sa Zxmcom kao da i nisam menjao lancanik!!!Vozili smo tako do 110km/h,ide Kinroad do te brzine glatko,onda smo morali da usporimo i presli smo na drugi deo testa. Ja sam napisao na kojim mi obrtajima motor radi,sad je bilo pitanje na kojim radi Kinroad.Dve smo vrednosti izmerili,pri brzini od 60km/h vrti se oko 5000ob/min,a pri brzini od 110km/h ide nesto preko 8300ob/min.Tu se vidi da sam ipak uspeo da smanjim obrtaje,nema manjka snage ni pri ubrzanjima,a krajnju brzinu nisam dobio mnogo vecu. Sve u svemu,jedino sto se u praksi dobija je manji broj obrtaja masine pri konstantnim brzinama.Sve ostalo je zanemarljivo.Probacu da sad pronadjem fabricki uradjen takav lancanik jer mi ovaj moj ne uliva neko poverenje. Blacbite; Ako hoces ja cu ti pozajmiti taj lancanik,pa ga probaj na tvom motoru,posle probe mi vratis,bar ces znati da li ti odgovara to resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan E da,daj bre mail na koji da saljem slike!! Zo ti ode u fotografe pozz E kakvi ste, ja se jebavam da napisem tekst i predstavim zajednicu, a vi ne mozete ni par stranica da prelistate da najdete mail. ;D Salim se, nije mi problem da napisem opet. Dakle: blackbite@gmail.com Ivan8 Mogao bi da mi pozajmis, ali verovatno ja ne bih mogao nista da uradim sa njim. Na mom motoru je siri lanac i veci korak u odnosu na Kinroad-ove i dobar broj drugih kineza, pa verovatno ne bi nista uradili jer je verovatno tako i kod tebe. Nego, mozda bi mi vise znacilo da mi kazes sta, gde kako koliko$ itd. Mozes i na PP, da se ne reklamiramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan BlacBite; Nije tajna,jedva sam namolio da mi ga naprave,nemam obraza da pitam opet A jeste isti korak kao Kinroadov.I ovaj moj je samo za probu,neznam koliko je bezbedan. Mora da postoje fabricke izrade.Pronaci cemo vec nesto,kopacu malo po netu,cim naidjem na nesto konkretno javicu ti. Verujem da ce sve vise biti Kineskih motora,sa njima i raznih novih varijanti delova i sklopova.Meni licno i nije interesantno da na motoru ne promenim nista,samo da je bezbedno.Koji korak lanca ima tvoj motor,da znam od cega da krenem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Decembar 4, 2008 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo mi je tri sata da iscitam temu do kraja, jer me nije bilo od 93ce strane... Nauzivao sam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Аууу, ал' споро читаш... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zorge, druze, ne treba mi ulepsavanje, samo malo veci motor ;D ;D Duga je zima, iskombinovacu nesto do proleca Bez brige, ostajem clan kineske zajednice, kupicu kineske kofere z amotor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Vozi motociklista motor i oseti blagi udarac,stane,kad vidi da je upravo udario vrapca. Bi mu zao vrapca te ga odnese kuci u kavez,postavi mu vodu i mrve hleba u nadi da ce se vrabac oporaviti. Tako i bi,vrabac se budi,gleda i kaze sebi u bradu; resetke,hleb i voda,je..te,ubio sam motociklistu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 4, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan ;Djek bio motociklista na kinezu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan nije me bilo neko vreme,pa da vam javim i zasto.U ponedeljak sam polomio nogu,ali sam to saznao tek veceras.Kako za sada stoje prognoze,6-8 meseci gipsa(u najboljem slucaju), pa onda duplo toliko oporavak.To mi danas rece cika doca,ali ja mu naravno ne verujem,videcemo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Decembar 4, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to nas malo...a forrest ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko bi se salio sa takvim stvarima druze? Zeleo bih i ovde da se zahvalim braci Dakiju,i NikolaCruss-u,koji su me odvezli do urgentnog.E sad,prvi doca pogledao rentgen, i rekao nema preloma,samo mirovanje 7 dana.4 dana lezim ko idiot, i trpim bolove,misleci da tako treba! Onda moj drugar(nije clan foruma), i jos jedna dama,me ubede da odemo na magnetnu rezonancu.Kad ono,eto vraga,pukla podkolenicna kost odmah ispod casice celom sirinom.Uostalom,ako laze koza,ne laze rog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 4, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Au druze... pa sta bi??? :-[ :-[ Ja sam se jos zapitao otkud te nema nesto na 4umu... :-[ :-[ Bas mi je zao druze sto ti se to desilo... :-[ :-[ :-[ Hebem mu misa, valjda ce te sreca posluziti pa da to malo brze zaraste. Nedaj se! Ceo Shaolin klan je s tobom! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan nije me bilo neko vreme,pa da vam javim i zasto.U ponedeljak sam polomio nogu,ali sam to saznao tek veceras.Kako za sada stoje prognoze,6-8 meseci gipsa(u najboljem slucaju), pa onda duplo toliko oporavak.To mi danas rece cika doca,ali ja mu naravno ne verujem,videcemo.... Sta, gde, kako, zasto? :-[ Ma samo ti pici B vitamine da brze zaraste, pa do aprila da sednes ponovo na motor. E da, kazu da ni kalcijum nije los. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 4, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan drugari hvala na podrsci! Ma ne posustajem ja tako lako,skraticu ja to vreme sigurno.Samo da spadne otok,pa da mogu plasticni gips da stavim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 4, 2008 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno si nas sve iznenadio :o Drzi se i pij te vitamine B (6) pa da sto pre stanes na noge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...