Зорге 695 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Тест украинског "Мото драјва" овог "Ћингћија" који се тамо зове мало другачије http://motodrive.com.ua/content/Skymoto_Dragon_200.html И дајте људи, нема потребе да се толико "квотујете" - на истој страни једна те иста фотка три пута. Онај машина од 250 би требало да је онаква каква је на Сузи ТУ 250, али код Кинеза са карбовима. Ако код нас буду узимали за ово 2Д са 250 мотором више од 2000 евра - онда је то само обично дерање. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 28 Napisano Novembar 30, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan koliko si ga platio? Od koliko je kubika? jedva chekam, pogotovu utiske o kvalitetu.... Ako mene pitas, odgovor je u zadnjoj recenici (nije moj), a kubika onoliko koliko pise na njemu (200) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WolfyBiker 0 Napisano Novembar 30, 2008 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko si ga platio? Od koliko je kubika? jedva chekam, pogotovu utiske o kvalitetu.... Ako mene pitas, odgovor je u zadnjoj recenici (nije moj), a kubika onoliko koliko pise na njemu (200) hah, nabrzinu sam pogledao, morao sam na rucak ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan @WolfyBiker Upoznati smo sa forumom, slali smo i predloge u vezi novog modela i malo fotosopovali, pisali smo na ovoj temi u vezi toga. @Зорге E jbg kad nemas skener. Ma prekucaj to polako natenane. ;D Salim, se. Ajde napisi ukratko koji su modeli bili na testu i najbitnije prednosti i mane pojedinih modela, ako te ne mrzi, Cisto da imamo neku predstavu sta oni misle o tim motorima. Bilo bi lepo da napises maksimalne brzine (ukoliko postoje), jer svi ovde imamo "tacne" cajgere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 30, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Koliko interesovanja za novu igrachku ! Pa masina je garantovano ista kao i na tvom choperchetu Blackbite samo umotana u druge plastike i ram. Nema tu sa performansama mnogo promene. Kineza voziti je zivotna filozofija i brzalice nekako se ne uklapaju u tu prichu. Probaj da izgovoris rechenicu :Proleteo sam stodevedeset na sat mojim nadrkanim kineskim chudovishtem....... ne ide zar ne setis se skliskih guma kilavih kochnica ,zadnje viljuske koja se uvija ,dobosa itd . Pravilna upotreba kineza je ne zuriti i uzivti u svakom shtuckanju te kilave ali neverovatno sharmantne mashine ,,koja budi pionira motoklicizma u vama kao da vas vrati tridesetak godina u nazad od kad otprilike datiraju tehnichka reshenja i pozajmljene tehnologije koje kinezi koriste. Ali ovo nisam napisao da bi pljuvao po vlasnicima tih dvotockasha ,vec naprotiv da izrazim postovanje jer zahvaljujuci kinezima ova nasa moto zajednica se oplemenila novom populacijom momaka (a bogami i cura) koji nisu spremni da se odvoje od zestoke cifre za nekog japanca a ne trpe kompromise sa kupovinom vishedeceniskih "kao novih " krsheva sa zapada i tako kao jedino logicno resenje vide u kupovini novih kineza sto na kraju uopste nije lose!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ђоле, иди у ћошак, ниси пазио на часу ;D - ово је мало другачији моторић и мало се другачије вози од кинеских крузера. Црногриз, покушаћу да сликам тих неколико страна теста, па кад ми проради оно што није дајл-ап, закачићу овде, наравно, ако се солидно види. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 30, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Ma hajte molm vas! Drugachiji motoric,jos mi samo reci i da si onomad za opkladu vozio pet kilometera vezanih ochiju....... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Ukratko: redovno pratim ovu temu od njenog nastanka jel pokusavam vec duze vreme da postanem clan ponosnih vlasnika Kineza,ali mi za sad ne ide bas najbolje... Evo da ne bih bio bas samo pasivni posmatrac,malo i ja da pokusam da pomognem i da budem koristan.Slike su iz pomenute moto revije ali skener nije bas najsrecniji a ni format casopisa nije uopste pomogao! Inace reviju sam jedva nasao posle 3 meseca i trazio sam je bas zbog tog clanka o 250cc kruzerima. Napomena:nedostaju dve strane na kojima su samo po jedna slika bez teksta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 30, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno druze sto si skenirao ovaj test! Ja redovno kupujem moto puls, ali ovaj se nije pojavio kod nas.. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 30, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan VENOKS je bruka od motora ,jednom se prodavao u oglasima shteta sto ga ne uvoze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan QINGQI User Manual za sledeće modele (piše za GY modele): QM110GY, QM125GY, QM125GY-2, QM125GY-2B, QM125GY-2C, QM200GY, QM200GY-B, QM200GY-B (A) USER http://www.ziddu.com/download/2792747/QINGQIGYSERIESOWNERSMANUAL.pdf.html koga zanima kako modeli izgledaju moze da skine sliku ovde http://www.ziddu.com/download/2799651/MODELS1.JPG.html ------------------------------------- Keeway Speed Manual http://www.ziddu.com/downloadlink/2776339/keewayspeedmanual.pdf samo sto je na nemackom ** ako neko skine nesto od ovoga neka kaze da znam da rade linkovi ** Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan VENOKS je bruka od motora ,jednom se prodavao u oglasima shteta sto ga ne uvoze! Uf,zbog njega je i pocela cela moja prica oko 250cc motora.Meni licno prelep motor.Cak sam poslao i mail generalnom uvozniku i evo odgovora,citiram: "KYMCO VENOX ne planiramo ubaciti u ponudu, obzirom da je njegova cena obzirom na kvalitet preko 4.000 EUR, a u tom slucaju potraznja je vrlo mala." Tako da,cak i kad bi ih uvozili bio bi daleko iznad mojih materijalnih mogucnosti,heh, sreca u nesreci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 30, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam upravo nasao na moto berzi http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=21544&trazi=1&ur=1&model=107&m=Sprint-BULEVARD Zna li neko nesto o ovom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Novembar 30, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan znam da postoji suzuki boulevard ali sprint ...jok. a sto se venoxa tice bio je 2001 god. u oglasima oko 2500evrica i ja se jos cheshem sto je tako skup obzirom da je kimco... sad znam ako je tako jaka cena i polovnjak kosta dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 30, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam upravo nasao na moto berzi http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=21544&trazi=1&ur=1&model=107&m=Sprint-BULEVARD Zna li neko nesto o ovom motoru? Zna ;D U pitanju je Suzuki, poznatiji kao ls650 savage, a taj sto je postavljao oglas je u padajucoj listi slucajno izabrao ime iznad. Procitao sam tekst, Rolle2010 hvala sto si postavio. Ono sto bih dodao u vezi teksta su cene na nasem trzistu koje se totalno razlikuju. Iako na ovom testu najjeftiniji, Keeway je skuplji od par stotina pa do 1000e u odnosu na Jinlun i veoma slicne kineze sa drugim imenom, ali istih karakteristika i agregata, dok za cenu Hyosunga mozemo da kupimo skoro tri Kinroad-a, ili dva i kusur Qingqi-ja. (ne znam tacno koliko je ovaj Jinlun na nasem trzistu, ali cena je veoma blizu ili malo veca od Qingqi-ja). U hrvatskoj su pojedini Kinezi od 50%, pa i do 100% skuplji u odnosu na domace trziste bajdvej. :o Jadni ovi motori kad su uspeli da izvuku potrosnju od 7l na njima, kako li su ih samo vozili da su uspeli da potrose toliko. Doduse razlika u potrosnji keeway-a i Jinluna verovatno uveliko lezi i u prenosu koji je na Keeway-u dosta dug, a na JL i kraci nego sto bi trebalo. @djole grunf Nova masina je - nova masina ;D Zato su i svi znatizeljni da vide kako ce to da ispadne. Po nekim pricama sa interneta, Qingqi je radio na razvoju agregata za gazdu tj. Suzuki, pa su izgleda odlucili da osim proizvodnje za Suzuki, koriste agregat i za sopstvene potebe. Proleteo sam stodevedeset na sat mojim nadrkanim kineskim chudovishtem Cuj stodevedeset, da je devedeset onda bi i imalo smisla, jer uz takve vibracije i aerodinamiku,stvarno imas osecaj da sedis na nekom nadrkanom kineskom cudovistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Decembar 1, 2008 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan xe xe xe ono jes" znatizelja je chudo ....crnoggriz pozdrav, sta se radi... bili Oblak i ja do Novog Sada danas do Sprinta pokusao oblak da izciganishe da mu prodaju rezervoar od reptora nece dushmani..! i usput zape mi za oko varovi i pedanterija na "princu" jbte ono je katastrofa kuglice od varenja da se izbodes,,risevi od brusne ploche kao da sve bofl ramove pakuju na taj mucni bajk dok chelenger i raptor su druga pricha totalno ..to sam bas zapazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan @djole Ma pricaj mi o tome. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Po nekim pricama sa interneta, Qingqi je radio na razvoju agregata za gazdu tj. Suzuki, pa su izgleda odlucili da osim proizvodnje za Suzuki, koriste agregat i za sopstvene potebe. Aко мислиш на овај "нови" 250 - јесу морген. То је тата-Сузуки одавно наместио; погле' дно стране, тј. годиште мотора (можда је машина чак и старија, али ја је знам од тада): http://www.bikepics.com/suzuki/tu250/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 1, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo tj. pitao uviznika za Kvinki da nece biti nista od agregata zapremine 250 ccm... Videcemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Aко мислиш на овај "нови" 250 - јесу морген. То је тата-Сузуки одавно наместио; погле' дно стране, тј. годиште мотора (можда је машина чак и старија, али ја је знам од тада): http://www.bikepics.com/suzuki/tu250/ Ma, ko bi ga znao, pise se kojesta. Ostaje nam da sacekamo i vidimo o cemu je tu rec, kad se motori od 250ccm pojave. xe xe xe ono jes" znatizelja je chudo ....crnoggriz pozdrav, sta se radi... bili Oblak i ja do Novog Sada danas do Sprinta pokusao oblak da izciganishe da mu prodaju rezervoar od reptora nece dushmani..! i usput zape mi za oko varovi i pedanterija na "princu" jbte ono je katastrofa kuglice od varenja da se izbodes,,risevi od brusne ploche kao da sve bofl ramove pakuju na taj mucni bajk dok chelenger i raptor su druga pricha totalno ..to sam bas zapazio A niste svratili, sram da vas bude. Challanger i Raptor su mnogo pristojnije uradjeni, narocito Raptor, al' su zato i skuplji "malcice" od Princa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E nisam nesto bas informisan... Ali sta bi od podforuma? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan NN fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu sjajna fotka Zo! :) Za poster ko stvorena! Sta bi sa onim delom sto si narucivao? Jesu ti poslali? EDIT: E sad sam video na nas drug Nidza prodaje svoju makinu. Nisam hteo nista tamo da zvrljam da mu ne kvarim oglas kad vec mogu ovde Nidzo, doslo vreme za nesto vece? Za TDM-a? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako ide Zxmco 150-15 sa ugradjenim prednjim lancanikom sa 16 zuba(fabricki 15): merenja su vrsena u petoj brzini 4500 ob/min=60km/h 5200ob/min=70km/h 6000ob/min=80km/h 6800ob/min=90km/h 7200ob/min=100km/h 7800ob/min=110km/h 8000-8100ob/min=118km/h Kao sto i sami vidite,nisam dobio tri glave ;D Spustio sam obrtaje i to je sve.Nije u startu primetno sporiji,mozda malo a jeste za oko 5km/h brzi. Ocekivao sam vece promene. Sutra dolazi drug sa Kinroadom xt 150-16 da testiramo motore,uporedno,(voli Kinroad kao da ga je on konstruisao ;D ;D ;D). Sutra cu da se javim sa rezultatima,imacemo pravu sliku sta se desava sa promenom broja zubaca na lancanicima na nasim Kineskim motorima. Veliki pozdrav Vama koji nas pratite i ovom prilikom zelim da se zahvalim svima koji rade na BJ BIKERS sajtu,puno pomaze svojim radom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Decembar 2, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu sjajna fotka Zo! :) Za poster ko stvorena! Sta bi sa onim delom sto si narucivao? Jesu ti poslali? EDIT: E sad sam video na nas drug Nidza prodaje svoju makinu. Nisam hteo nista tamo da zvrljam da mu ne kvarim oglas kad vec mogu ovde Nidzo, doslo vreme za nesto vece? Za TDM-a? :) Cao druze, sutra mi Darko shalje // imam josh jednu takvu fotku ,ali u boji..ne znam da li da je okachim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...