Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• Drug član, 1260 postova

moze,da se vratimo ujutru! ;D ;D

inace,ja sam tamo zadnji put bio sa skolom u trecem razredu ( neka 75 godina,ako se ne varam),mora da se dosta toga izmenilo  :D :D :D

75 godina? Treci razred?  Dobro se ti drzis za svoje godine  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 830 postova

Naravno, samo pomenuh da se organizujemo za klopu, u pravu si, kupimo tamo. A za prespavanje, moram vidim sa zenom :) ALi dogovoricemo se, jos samo da navatam Mrkija. Nacelno, sutra se dogovaramo definitivno, a ko hoce nek se izjasni, da de iskombinujemo. Ti Forest svracas kod emne pa kupimo redom, pa na ibarsku :) JUHUUU!

Da, Grdoje, makina popravljena, ustvari reinkanirana, ono sto je bio problem, puknuta cev za ubrizgavanje smese u klipove, to nije valjalo od pocetka, samo nije niko znao da provali,  a ja kako mi je prvi motor, mislio to jbg tako treba, kinez, pa stuca. Sad masina da ne prepoznas, ide ko navijena, potpuno sam odusevljen i jedva cekam da zapalimo u subotu, ma gde!

• Drug član, 2265 postova

Evo ja i Slayer cemo uskoro organizovati kupanje na jednom lepom jezeru! :) Jos da se dogovorimo koji dan i mogli bi da krenemo! :)

Mozda ova subota ili nedelja? Ko je za?

Ako im do sutra stignu tablice - palimo, ako ne do*urca onda.

• Zainteresovan, 547 postova
  • Motocikl: BMW F650 GS

Evo ja i Slayer cemo uskoro organizovati kupanje na jednom lepom jezeru! :) Jos da se dogovorimo koji dan i mogli bi da krenemo! :)

Ja sam za!!! ;D

Slayer, ajmo na Rajac, 100 km u jednom pravcu, krivine, put bombona, ponesemo satorem kupimo klopu i laganica, vratimo se u nedelju ujutru. Ko je za nek se cekira ovde, bilo bi lepo da se poupoznajemo, a i lepo bi bilo putovati u vecoj ekipi :)

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Ako im do sutra stignu tablice - palimo, ako ne do*urca onda.

I ja sitra na tehnicki i registraciju. Ja idem na jezero najverovatnije za vikend, bice fino  ;)

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

jezero je tu celo leto,kosidba je samo ovaj vikend  :D :D :D

Drugari,nije da vas ubedjujem,al' ajmo na Rajac! Ici cemo i na jezero,obecavam  ;D

A gde vam je to jezero?

To je Borkovacko jezero, pored Rume. Bili ja i Slayer, stvarno je lepo, voda je extra, cice na sve strane... ;D

• U prolazu, 81 postova

Pozdrav drugari taratatirci!

Pratim temu od pocetka, i ideja, kao i sama tema, je sjajna! Svojevrstan podforum! Nego, da se predstavim, zovem se Milan, zivim na Dusanovcu, i vozim crvenog Kinroada poslednjih godinu dana. Prejahao sam oko 2500 km do sada, i ne bih se zalio ni na sta... Malo trosi, ubrzava uzbrdo sa dvoje na sebi, jeftin za izdrzavanje... Sve u svemu  pristojan kompromis - cena - kvalitet - uzivanje! Necu ga skoro menjati.

Od vas, jedino, i to sasvim slucajno, znam Mrkija, jer se srecemo, i to sasvim slucajno,  pod najcudnijim okolnostima, i u najcudnija vremena! Kad god negde zastanem da otkucam sms, ili obavim telefonski razgovor, eto njega niotkud! Samo se covek pojavi! Sve se dogovarasmo da se vidimo, ali nikako da se uklopimo! Iskreno se nadam da cu se prikljuciti ponekoj voznji, jer je lepo voziti u drustvu! Inace, moj brat, koji je isto clan foruma (Lazic), takodje vozi Kinroad, ali kros od 200 ccm, takodje bez vecih problema, i mogu vam reci da se taj motor vozi kao mauntinbajk!

Toliko za sad, pa se vidimo!

Pozdrav SAAB93! Znaci dobar je taj Kinroad kross... njega sam bio nesto smekao ali ipak je odluka pala na kruzer :)

• Drug član, 2265 postova

Znaci to je cuveni Borkovac :-). Jezero na kojem sam proveo mnoooogo vremena. Mogao bih skoknuti do vas da se upoznamo.

Pa mogao bi da skoknes. Sad stizem iz supa i jos nema tablice. I ZABOLE ME K*RAC da mi motor stoji zato sto su oni nesposobni da naprave tablice, a i kad dobiju nadam se da nece biti sa petokrakom, kao sto su mi dali za skuter.

Idem na jezero, nisam im dao bednih 10500 din. za 233 ccm da me jebu jos i za to>:(>:( >:(, a ako hoce nek me tuze, ja odo na kupanje!!!

Idemo na kupanjeeee! :) Ici cemo verovatno sutra pre podne, zavisi kako se jos izdogovaramo. A ako neko ne bude mogao zbog posla odlozicemo za nedelju pre podne. OK?

Grdoje svrati na Borkovacko, provozaj se malo  ;)

Jbg, ne da nam se uklopiti, ja i Forest sutra ujutru palimo na rajac na kosidbu, spavanje u satoru, rostilj. Voleli bismo ako neko od vas momaka moze da se iskombinuje pa da ide s nama, idemo sutra ujutru u recimo 7, vracamo se u nedelju prepodne. Ajde, entuzijasti, lepse je da nas je vise, kosidba je sad pa za godinu dana, a na kupanje mozemo za vikend-dva?

nista,drugi put druze,imam ja ideju za Kosmaj,pa Goc.......

nista,zvrljamo se posle vikenda,a bice valjda i slicica!Lep vikend,provod,i lepu voznju zelim drugari!

• Svrati ponekad, 271 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 600

Znaci to je cuveni Borkovac :-). Jezero na kojem sam proveo mnoooogo vremena. Mogao bih skoknuti do vas da se upoznamo.

Pa mogao bi da skoknes. Sad stizem iz supa i jos nema tablice. I ZABOLE ME K*RAC da mi motor stoji zato sto su oni nesposobni da naprave tablice, a i kad dobiju nadam se da nece biti sa petokrakom, kao sto su mi dali za skuter.

Idem na jezero, nisam im dao bednih 10500 din. za 233 ccm da me jebu jos i za to>:(>:( >:(, a ako hoce nek me tuze, ja odo na kupanje!!!

Ako si predao papire za tablicu onda ponesi samo potvrdu koju si dobio prilikom predaje papira i greska je do MUP/a sto nemaju tablice. Moj burazer je 3 nedelje vozio bez tablice i kada ga zaustave pokaze potvrdu i to je to.

2.

Blago vama neki idu da se kupaju, neki da kose ( forest pazi na kosu) mada vam je zajednicko idete da se vozite. A ja moram da radim rado bih vam se pridruzio ali jbg.

Elem sto se tice princa za 2 meseca i 5 dana sam presao 3400 km. Do sada od problema sam imao to sto su mi popucali nosaci kofera drugih problema nisam imao, extra pali, samo nece da ide kada ostane bez goriva to je jedini problem koji mi je ostao neresen. Najbrze sam ga vozio autoputem 110 km/h a nizbrdo ide i 125 km/h ( jbg i govno se na nizbrdici kotrlja). Mogu reci da sam zadovoljan sa prncom

Blago vama neki idu da se kupaju, neki da kose ( forest pazi na kosu) mada vam je zajednicko idete da se vozite. A ja moram da radim rado bih vam se pridruzio ali jbg.

Elem sto se tice princa za 2 meseca i 5 dana sam presao 3400 km. Do sada od problema sam imao to sto su mi popucali nosaci kofera drugih problema nisam imao, extra pali, samo nece da ide kada ostane bez goriva to je jedini problem koji mi je ostao neresen. Najbrze sam ga vozio autoputem 110 km/h a nizbrdo ide i 125 km/h ( jbg i govno se na nizbrdici kotrlja). Mogu reci da sam zadovoljan sa prncom

Mislis da me ne osisaju seljaci kad me vide ovako cupavog?  ;D Pa pazi,sve je moguce ( setimo se samo filma "Deliverance" )

Ja sam do sada stukao 2060 Km,i sve sam zadovoljniji masinom (kako je odrzavam,jos sam zadovoljniji  ;D.Blam,ali sam ga pri put oprao pre neki dan )

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja