bopk 1408 Napisano Avgust 8, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Krecem za Grcku u petak rano ujutru. Drustvo ide busom dan ranije tako da cu na dole da idem sam. Ako ide jos neko tad nek se javi da imam sa kim da pricam na pauzama Moze kod mene da se prespava vece pre puta. Ko zivi severnije nije lose da ne ocoravi od autoputa iz npr Subotice ili nekog mesta sa severa. Naravno poziv vazi za sve gde god da zive. Idem prema Paraliji. Ako neko ide na drugu stranu bar cemo deo puta da vozimo zajedno. Ps: Od mene do Makedonije je oko 150km. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dve Tenere krecu ,ali tek u utorak (Krf),Sinke,moja devojka i ja.Pozdrav i pisi ako dudes imao nesto sto bi trebalo da nam skrene paznju do dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Avgust 10, 2011 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dve Tenere krecu ,ali tek u utorak (Krf),Sinke,moja devojka i ja.Pozdrav i pisi ako dudes imao nesto sto bi trebalo da nam skrene paznju do dole Znam za vas. Razmenio sam pp sa Sinketom. Javicu se kad stignem ako ima nesto korisno da se kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Avgust 11, 2011 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozz druze i SRECAN PUT!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...