caneF4 32 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoju Hondu koju sam kupio pocetkom sezone jer nemam drugog resenja a hitno su mi potrebne pare zbog porodicnih problema... istekla je registracija. Cena je 3000€ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 54 Napisano Avgust 5, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neki kontakt tel .... Presla , od ulaganja ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1865 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1062 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Daj mi broj telefona. Poslao sam ti pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan 063 351 240 Gume skoro nove, promenjeno ulje pre mesec dana, svecice, filter ulja, antifriz... od ulaganja sitne kozmeticke zajebancije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 063 351 240 Gume skoro nove, promenjeno ulje pre mesec dana, svecice, filter ulja, antifriz... od ulaganja sitne kozmeticke zajebancije. Koliko je presao pretpostavljam da je cajger u miljama,posto je ovo US model i ovo je cbr 600 f4 i sport Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Avgust 6, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan 25000 ne sat je u Km, takvog sam ga i kupio od vlasnika... stvarno vredi pogledati, to je sport model direkto ubrizgavanje, nikakva prevara jednostavno stislo me... svaka provera moguca, kompletna dokumentacija... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan Posto vidim da nema zainteresovanih od sutra korekcija cene na 3300€ jer idem da ga reg. i ako Bog da da je nikad ne prodam a za pare cu se snaci ako treba i da se j_bem za njih... Hvala svima poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 10, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan nemoj da si na kraj srca!! nema se para druže moj!! prodaće se samo treba vremena jer čim je nešto hitno neki gledaju da to iskoriste!! pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1865 Napisano Avgust 10, 2011 Drug član, 1062 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nije bas da niko nije zainteresovan (ja sam rekao da dolazim uskoro da pogledam, posto nisam tu trenutno), mada ako cena nastavi da skace ja otpadam (i ovako mi nije placan jedan deo da mi nije ni najavljeno ) Lep motor inace. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Avgust 11, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na podrsci, ne znam sta da vam kazem neprodaje mi se a moram POPIZDEH ko ker Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Avgust 11, 2011 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Imam blatobran za zadnju viljusku od ovog motora ako je neko zainteresovan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Avgust 19, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braco i pomaze bog Hondica danas reg. i lep broj da vam kazem bas... Cena je sada i zvanicno skocila na 3300 eura Ja cu da je vozim sad dokle budem mogao a vi ako ima neko duse da je uzme neka zove... a dace bog da je ne prodam... Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Decembar 7, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan vise neprodajem motor, ostacu bajker makar nemo leba da jedem... 12 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor pita 15 Napisano Decembar 8, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: bgd vracar Motocikl: gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan jel stvarno vise nije na prodaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Decembar 23, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ne... Zabole me za druge, i necu da se rastajem od svoje ljubavi HITNO gledajuci kako je drugi procenjuju i kinje da bi spustili cenu 200-300€... narucio sam kacigu AGV koja stize u Aprilu i furam do kraja, mozda ce i moj mali da se lozi na motore ko cale pa da ima idealan motor za voznju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...