đunta 4170 Napisano Avgust 7, 2011 Ne silazi, 6531 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan @Marshal-Ima tema o upotrebi kamere i snimanju bahatosti vozača auta al niko nije bio voljan, svi bi kao rešavali problem u 4 oka, ne znam samo kako kad ode glava. Upravo su skuteti najugroženiji jer frustrirani vozači auta misle da ih voze najslabiji = najmljađi i zato se olako odlučuju da čine ovo što su uradili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Avgust 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan mali off ali svima znan: Jager sta bi sa nervoznim Pandom!? Hteo sam pre koji dan da zapalim za Suboticu reko ako ga sretnem.....kako me rastezu bankari , jedan nervozni bi mi legooo...za medalju.. Ništa. Rešio sam da zaboravim i skoro sam uspeo, da me ti nisi sada podsetio Šalu na stranu, kada sve rezimiram, nisam prošao sa slomljenim rebrima kao naš kolega na skuteru. On ima mnogo jačih argumenara da ovu budalu tereti sudski nego što sam ih ja imao. U mom slučaju nije došlo do kontakta, mada je bilo za dlaku. Bilo i ne ponovilo se. I njemu i meni. SVIMA NAMA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Avgust 8, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Link ove teme je prosledjen novinaru Kurira, pa mozda cela prica i izadje u novinama! Imas li inf. jel ce izaci ili je izaslo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Ok....kad se lepo oporavi....sto mu zelim od srca....ode na gajbu ovom degeneriku....saspe mu zube u grlo...uzme pare za motor....za telesne povrede....ma bukvalno mu naplati sve sto mu padne na pamet....e onda da ne bi ponovio istu gresku ovaj sto je vozio auto.....tuci ga svaki dan....cisto da ne ponovi istu gresku....ma raznih nacina ima da vise ne pomisli da seda u auto.... a sto se tice suda...pa Srbija ljudi....ko jos u sud veruje...i pravdu sporu al dostiznu....sam si svoj sudija i dzelat....toliko od mene... Pozz svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Link ove teme je prosledjen novinaru Kurira, pa mozda cela prica i izadje u novinama! Imas li inf. jel ce izaci ili je izaslo? Na zalost, nemam nikakvu povratnu informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KLINJA 60 Napisano Avgust 9, 2011 izrazit konj, 36 postova Lokacija: Temerin Motocikl: VFR bio CBR sad Prijavi odgovor kao problematičan Ok....kad se lepo oporavi....sto mu zelim od srca....ode na gajbu ovom degeneriku....saspe mu zube u grlo...uzme pare za motor....za telesne povrede....ma bukvalno mu naplati sve sto mu padne na pamet....e onda da ne bi ponovio istu gresku ovaj sto je vozio auto.....tuci ga svaki dan....cisto da ne ponovi istu gresku....ma raznih nacina ima da vise ne pomisli da seda u auto.... a sto se tice suda...pa Srbija ljudi....ko jos u sud veruje...i pravdu sporu al dostiznu....sam si svoj sudija i dzelat....toliko od mene... Pozz svima potpuno podrzavam stoki se na rep mora stati,jbg ja sam pre neki dan sa zenom na motoru za dlaku izbegao zakucavanje u golfa2 ,lik je mislio da ga necu stici a posle se izvlacio na to da me nije video. naravno sve dok ga nisam izvukao iz kola tad mu bilo jako zao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan @Pedjas011 @KLINJA Puna podrska nacinu resavanja problema... ova drzava je komedija sa svim svojim institucijama ciji dvostruki arsini vredjaju inteligenciju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Avgust 11, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan strašno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1533 Napisano Avgust 11, 2011 Drug član, 1554 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Lom rebara je ozbijna povreda,oporavak je dug i veoma bolan. Zelim kolegi brz oporavak. A sto se tice te situacije i vozaca kola, toga ce biti uvek i dzaba se trudimo da ih iskorenimo. Nema nam pomoci sem da se koliko god mozemo suzdrzimo takvih reakcija.Tesko je , ja to isto radim, ali , nije dobro...KLINjA je takodje uradio nesto sto se svima nama svidja, ali uvek postoji mogucnost vadjenja noza ili utoke...ma ne moze covek da bude pametan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...