Jump to content

Moto Zajednica

umalo ludak da mi ubije drugara

Recommended Posts

• Ne silazi, 6531 postova
  • Motocikl: đački pešački

@Marshal-Ima tema o upotrebi kamere i snimanju bahatosti vozača auta al niko nije bio voljan, svi bi kao rešavali problem u 4 oka, ne znam samo kako kad ode glava. Upravo su skuteti najugroženiji jer frustrirani vozači auta misle da ih voze najslabiji = najmljađi i zato se olako odlučuju da čine ovo što su uradili.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

mali off ali svima znan: Jager sta bi sa nervoznim Pandom!? Hteo sam pre koji dan da zapalim za Suboticu reko ako ga sretnem.....kako me rastezu bankari , jedan nervozni bi mi legooo...za medalju..

Ništa. Rešio sam da zaboravim i skoro sam uspeo, da me ti nisi sada podsetio :D

Šalu na stranu, kada sve rezimiram, nisam prošao sa slomljenim rebrima kao naš kolega na skuteru. On ima mnogo jačih argumenara da ovu budalu tereti sudski nego što sam ih ja imao. U mom slučaju nije došlo do kontakta, mada je bilo za dlaku. Bilo i ne ponovilo se. I njemu i meni. SVIMA NAMA!

• -+-, 1005 postova
  • Motocikl: Yamaha ♥

Link ove teme je prosledjen novinaru Kurira, pa mozda cela prica i izadje u novinama! ;)

Imas li inf. jel ce izaci ili je izaslo?

• Svrati ponekad, 111 postova
  • Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM)

Ok....kad se lepo oporavi....sto mu zelim od srca....ode na gajbu ovom degeneriku....saspe mu zube u grlo...uzme pare za motor....za telesne povrede....ma bukvalno mu naplati sve sto mu padne na pamet....e onda da ne bi ponovio istu gresku ovaj sto je vozio auto.....tuci ga svaki dan....cisto da ne ponovi istu gresku....ma raznih nacina ima da vise ne pomisli da seda u auto....>:(

a sto se tice suda...pa Srbija ljudi....ko jos u sud veruje...i pravdu sporu al dostiznu....sam si svoj sudija i dzelat....toliko od mene...

Pozz svima

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 425 postova
  • Motocikl: Futong 250

Link ove teme je prosledjen novinaru Kurira, pa mozda cela prica i izadje u novinama! ;)

Imas li inf. jel ce izaci ili je izaslo?

Na zalost, nemam nikakvu povratnu informaciju. :(

• izrazit konj, 36 postova
  • Motocikl: VFR bio CBR sad

Ok....kad se lepo oporavi....sto mu zelim od srca....ode na gajbu ovom degeneriku....saspe mu zube u grlo...uzme pare za motor....za telesne povrede....ma bukvalno mu naplati sve sto mu padne na pamet....e onda da ne bi ponovio istu gresku ovaj sto je vozio auto.....tuci ga svaki dan....cisto da ne ponovi istu gresku....ma raznih nacina ima da vise ne pomisli da seda u auto....>:(

a sto se tice suda...pa Srbija ljudi....ko jos u sud veruje...i pravdu sporu al dostiznu....sam si svoj sudija i dzelat....toliko od mene...

Pozz svima

potpuno podrzavam stoki se na rep mora stati,jbg ja sam pre neki dan sa zenom na motoru za dlaku izbegao zakucavanje u golfa2 ,lik je mislio da ga necu stici a posle se izvlacio na to da me nije video. naravno sve dok ga nisam izvukao iz kola tad mu bilo jako zao

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 265 postova
  • Motocikl: Yamaha fz1

@Pedjas011

@KLINJA

Puna podrska nacinu resavanja problema... ova drzava je komedija sa svim svojim institucijama ciji dvostruki arsini vredjaju inteligenciju!

• Podržavam 1

• Drug član, 1554 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Lom rebara je ozbijna povreda,oporavak je dug i veoma bolan. Zelim kolegi brz oporavak. A sto se tice te situacije i vozaca kola, toga ce biti uvek i dzaba se trudimo da ih iskorenimo. Nema nam pomoci sem da se koliko god mozemo suzdrzimo takvih reakcija.Tesko je , ja to isto radim, ali , nije dobro...KLINjA je takodje uradio nesto sto se svima nama svidja, ali uvek postoji mogucnost vadjenja noza ili utoke...ma ne moze covek da bude pametan...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja