GhostMile 4614 Napisano Avgust 5, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko se tako desilo, bice mu sudjeno tako i bez peticije. (tj. bar bi trebalo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ovaj ne sme da se izvuce 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grooya 72 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Savage 650 Prijavi odgovor kao problematičan potpisujem ako ima peticije. ako ne, dobice po dlanovima i nastavice da hara putevima - na zalost. takav je nas zakon. mozda dobije i kucni pritvor?? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicma 32 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Teško da će ga država teretiti za pokušaj ubistva, iako bi trebalo, ne verujem da će se to desiti. Jedino privatna tužba, ali mislim da je i to teško postići ovde u Srbistanu. Minimum za koji treba da ga terete je nasilnička vožnja, pri čemu je izazvna saobraćajna nezgoda što nosi 45-60 dana zatvora, 16 kaznenih poena i minumum 10 meseci zabrane upravljanja. Ako je negde usput skupio još dva boda, ode dozvola. Ne znam gde je to tačno u zakonu, ali ima i teško delo ugražavanja bezbednosti saobraćaja. Da li zna neko jel ova budala zadržana u pritvoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 5, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije "tesko delo ugrozavanja bezbednosti". To je kad neko uradi ovako nesto zbog npr. nemara, ustede vremena, pijanstva ili slicnih motiva. Kad se ovo uradi s namjerom, onda je to pokusaj ubistva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicma 32 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije "tesko delo ugrozavanja bezbednosti". To je kad neko uradi ovako nesto zbog npr. nemara, ustede vremena, pijanstva ili slicnih motiva. Kad se ovo uradi s namjerom, onda je to pokusaj ubistva. Slažem se potpuno, ali ja još nisam čuo da je neko optužen, a komoli osuđen za ubistvo ili pokušaj ubistva zbog saobraćajne nezgode, kakva god da je bila. Još tužnija stvar je to što će se desiti sledeće: Vozač Opela će dati izjavu u policiji (a i kod sudije) kako ga je motorista velikom brzinom sustigao, verbalno ga napao, pokušao da mu iseče put, a on je jadan iz straha izgubio kontrolu, udario motor pa zatim i parkiran auto. Iskreno se nadam da je bilo svedoka, jer koliko nas cene i šta misle o nama ovo može biti uverljiva priča. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 5, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam za jednog sto je dobio 9 godina. Pijan + mrtvo dijete. A da ga je gadjao namjerno, vjerovatno bi dobio 40. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pokusaj ubista "s predumisljajem",jos teze jer je svesno naterao na njega! a policija???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Avgust 5, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore,ovo nece izaci u novinama. Ili ako izadje,pisace da je ustvari neki ludi beverli,udario jadnog cikicu sa kadetom i izgurao van puta,jer mu cikica nije bio simpatican! Nadam se da znate na sta ciljam U svakom slucaju,zelim brz oporavak i NE ponovilo se vise... Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5011 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1885 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajde molim te napisi sta je bilo na kraju, nemoj da zaboravis bas me zanima sta ce da bude(sudija za prekrsaje bi trebalo da obavesti javnog tuzioca ako tvoj drugar ostane pri ovakvim tvrdnjama) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The.Doctors46 0 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam tuda kad se desilo,covek ko da je nadrogiaran i to ljudski,sva sreca decku nije nista.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Avgust 5, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam tuda kad se desilo,covek ko da je nadrogiaran i to ljudski,sva sreca decku nije nista.. Koliko sam shvatio Cipuru decku (Nesi) su polomljena rebra... Zelim mu brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2645 Napisano Avgust 5, 2011 Strucnjak, 1633 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu. Ne smem nista da kazem samo cu da seiznerviram jos vise. Molim te javi sta se dogodilo na kraju, umirem od zelje da saznam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Avgust 5, 2011 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan E ovako.Jutros sam otisao na vanredni tehnicki pregled.Dosao je ludak,sto znaci nije priveden.Ne radi mu signalizacija na kolima i jos ko zna sta jos.Istraznom sudiji je rekao da je najverovatnije Nesa njega udario,nasta ga je ovaj pitao a odakle onda ti na levoj strani?Ovaj kaze da se ne seca,da je bio rastrojen jer ga je Nesa psovao vozeci pored njega.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Avgust 5, 2011 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ima li iko nekoga u Blicu, Presu, Novostima, Kuriru nekog ko je normalan, da ne kazem na nasoj (bajkerskoj)strani da mu prosledi ovaj topic, jer ovo je za novine i osudu. Jer umesto te nesrecne Corse mogla je da bude zena sa detetom...jer neko misli da moze da se ponasa bahato jer ima 4 tocka, nek skrene tako u sleper.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2645 Napisano Avgust 5, 2011 Strucnjak, 1633 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan odakle onda ti na levoj strani Nazalost, ovo moze da se protumaci i na stetu motocikliste jer ovaj magarac moze da kaze da je promenio traku jer mu je tvoj drugar skrenuo paznju. Opet, moze i da pomogne, zavisi od sudije i uvidjaja... Nadam se da ce ipak ispasti kako treba! Nastavi molim te da pises sta se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 5, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan pokusaj ubista "s predumisljajem",jos teze jer je svesno naterao na njega! a policija???? a šta ćemo sa tobom!! pijan voziš tastaturu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 5, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan safete,postoji otvorena opasnost da pogines od gluposti!! iskreno sam zabrinut za tebe!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Avgust 5, 2011 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ocevidaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Avgust 6, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan mali off ali svima znan: Jager sta bi sa nervoznim Pandom!? Hteo sam pre koji dan da zapalim za Suboticu reko ako ga sretnem.....kako me rastezu bankari , jedan nervozni bi mi legooo...za medalju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan safete,postoji otvorena opasnost da pogines od gluposti!! iskreno sam zabrinut za tebe!!! imaš ti o kome da brineš pa i to neradiš kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Link ove teme je prosledjen novinaru Kurira, pa mozda cela prica i izadje u novinama! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Avgust 6, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno, čitam i ne verujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angelos 81 Napisano Avgust 6, 2011 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd - ČAČAČA Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Stangla i pancir sa sobom....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Avgust 7, 2011 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vozacu skutera zelje za oporavak. Nazalost, taj oporavak ce imati i drugi aspekt, obzirom na prethodne slicne dogadjaje. Ovo bi trebalo da bude napad a sredstvo je putnicki automobil (moze biti npr predmetom, vatrenim oruzjem...). Postoje i posledice po zdravlje napadnutog motocikliste, pocinjeno je u javnom saobracaju, a posebno sto to regulise i zakon o saobracaju. Mora se biti tvrd i uporan na sudu, u tom slucaju vozac automobila nece proci bez zatvora. Sve su autoru ovog teksta objasnili pre dva ipo meseca u jednoj policijskoj stanici u Novom Sadu. Pri voznji slicnog skutera, u autora ovog teksta zaletao se vozac plave Lade karavan (kockaste) i pokusavao da udari automobilom od nazad, bocno, naglo koceci ako je ispred, pa manevrisanjem i ponovnim zaletanjem iz svih pravaca, sve dok vozac skutera (marshall) nije uspeo da iskoristi neprohodan teren za automobil i udalji se skuterom. I nadje policijsku stanicu. Razlika je sto motordzija (marshall) nije povredjen (ili ko zna sta), nema svedoka kao ovde, policija se izgleda nije mnogo mesala u svoj posao, a totalni imbecil je i dalje za volanom automobila po NS. I ocigledno nije jedini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...