Doktor Mabuze 83 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju korman za BMW 1150 GS. Uz njega idu original stitnici za ruke i tegovi. Ima ogrebotina od upotrebe, ali nije kriv. Moze i na druge motocikle. Cena oko 180 evra (dogovor) Kontakt na PP ili 064/117-56-86 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Avgust 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12451 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A je l' ti stitnici za ruke mogu i na neki drugi korman? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, to bi trebalo da se proba na samom motociklu, verujem da bi negde mogli da legnu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4277 Napisano Avgust 4, 2011 Ne silazi, 6615 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me, dolazim da vidim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Dođi, dobrodošao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano do petka... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4277 Napisano Avgust 9, 2011 Ne silazi, 6615 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,dobro.Ja imam Rental korman od magnezijuma pa ako ovaj tvoj ne odgovara rezervisti, ponudi ovaj moj, ne leži mi dobro u mojoj konstalaciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the serb 0 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto je krevet? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan @đunta Izvini, ne razumem te baš najbolje, zar nije trebalo da dodješ da vidiš? Rezervacija je dogovorena danas, sutra je proba, pa ću napisati šta se dalje dešava... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Posto je krevet? Napravićemo neku cenu za tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4277 Napisano Avgust 9, 2011 Ne silazi, 6615 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, ne razumem te baš najbolje, zar nije trebalo da dodješ da vidiš? Rezervacija je dogovorena danas, sutra je proba, pa ću napisati šta se dalje dešava... Ma jesam trebao al nisam stigao. Ja sam uzeo motor na kome je umesto fabričkog montiran Rental sa onim pokretnim, zasebnim povišivačima. Korman je malo kraći ili plići i meni malo podalje stoji, predhodni vlasnik je bio krakatiji od mene. Tako da bi išao na fabrički, primaknutiji ka vozaču. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan OK, trebalo je da mi javiš, mislio sam da si odustao. Pa ništa, sutra posle probe ćemo znati kako stoje stvari. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4277 Napisano Avgust 10, 2011 Ne silazi, 6615 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ma reko kome pa treba korman za BMW, reko nije hića. Nema veze, nije o glavu, navikavam se već. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Avgust 27, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Avgust 27, 2011 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koja je visina kormana? Zadnja cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Septembar 9, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena, 120 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Štitnici upotrebljeni, ostao korman sa tegovima... Cena 80e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan 70 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...