slavonac 81 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da vam se sviđa, iako vjerujte na riječ, moje fotografsko a i naratorsko "umijeće" ne može prenijeti prekrasne pejzaže koje smo na otoku vidjeli.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5044 Napisano Avgust 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad u potpis da "metneš" i Britanski OTOK... :care: Šta je sledeće u planu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Avgust 23, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Sad u potpis da "metneš" i Britanski OTOK... :care: Šta je sledeće u planu? Da, no mjesta u potpisu ima nedovoljno za više od četiri putopisa, tako da ga je već davno usfalilo! Planova ima mnogo....najrealniji se čini....Iran! No živi bili do tad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 23, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast majstore, i na putu i na putopisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Avgust 23, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uopste nemate pojma gde da idete da se vozite,slike su uzasne a tekst nista ne valja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Avgust 24, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si ti CAR... Fenomenalno putovanje i putopis. Samo da te podsetim, put ka Iranu prolazi kroz Sofiju. Ako ipak, po svom običaju, kreneš prečicom preko Estonije, srećan ti put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo to ostrvo,sve me nesto vuce,mada...leva strana.Brat mi je u okolini Londona i stalno me zove da dodjem motorom,opet ta leva strana,cudan narod ti Englezi! Putopis je prelep,bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Avgust 24, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Kad budes imao vremena slobodno napisi duzi tekst i dodaj jos vise slika. Necemo se mi ljutiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Avgust 25, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Kakav si ti CAR... Fenomenalno putovanje i putopis. Samo da te podsetim, put ka Iranu prolazi kroz Sofiju. Ako ipak, po svom običaju, kreneš prečicom preko Estonije, srećan ti put. Iz tvojih usta pohvala uvijek godi! Ne brini, ako sam blizu sigurno se javim, jer kako reče jedan moj prijatelj:"Kod motora najviše volim ljude koji ih voze !" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavonac 81 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Lepo to ostrvo,sve me nesto vuce,mada...leva strana.Brat mi je u okolini Londona i stalno me zove da dodjem motorom,opet ta leva strana,cudan narod ti Englezi! Putopis je prelep,bravo. Moram biti iskren i kazat kako sam se i ja malo pribojavao vožnje po "krivoj" strani, no iznenadilo me koliko se čovjek brzo privikne - gotovo kao da sam cijeli život vozio "lijevo". Jedino na što treba pripaziti su kružni tokovi i sam početak vožnje, kad je moguće da instiktivno počneš voziti po desnoj strani. Inače i Englezi su svjesni svoje "različitosti" i u rijetkim trenutcima (koji su uglavnom produkt višelitarnih ispijanja pive) priznaju kako i njih iritira što su u svemu drugačiji. Uglavnom, da skratim - sjedaj na stroj i zapali do brata, nećeš se pokajati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 26, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo to ostrvo,sve me nesto vuce,mada...leva strana.Brat mi je u okolini Londona i stalno me zove da dodjem motorom,opet ta leva strana,cudan narod ti Englezi! Putopis je prelep,bravo. prebacili bi se oni na desnu stranu vožnje samo država to ne može financijski izgurati. sve znakove s ljeva na desno, sva hotizontalna i vertikalna signalizacija, participacija građanima za premještaj volana s desna na ljevo i još mnogo toga ali to ne ide uz temu vec uz to da nisu toliko cudni koliko nema para za taj projekat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Avgust 26, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci,sjajno ,ove fotke su vrhunske.Sjajno,ma predivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Avgust 26, 2011 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na putopisu. Odlican je. Iako nesto nisam lud za ostrvom uzivao sam u tvom putopisu. Jos mnogo lepih tura ti zelim pa da ih opet postavis ovde. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Avgust 26, 2011 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan predivno svaka cast ljudi docarali ste mi nesto sto verovatno nikada necu videti uzivo sve pohvale a meni ostaje da ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...