Paki 0 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20-tak minuta sam naleteo na ovaj prizor u Takovskoj. Kažu da je policajac ''otprilike'' u redu. Odvezli su ga u urgentni, pa ni njegove kolege još ne znaju kako je prošao Izvinjavam se zbog lošeg kvaliteta slika. U hodu sa mobilnim, pa ni nije moglo bolje da ispadne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2227 Napisano Avgust 2, 2007 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da je nosio kacigu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Avgust 2, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ima neka kaciga ispred keca. Nadam se da je vezao kacigu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Uf... na slici se ne vidi, ali spala mu je sa glave jer naravno, niko od njih je ne vezuje. Kaže mi njegov kolega da je digao desnu ??? ruku da se javi kolegi saobraćajcu a u tom trenutku je kolona ispred stala. Preleteo je preko motora i pao na krov od keca a u tom trenutku je kaciga spala sa glave. Srećom nije udario glavu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 2, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Taj je imao vishe srece nego pameti ! Aj nek mu je brz oporavak ! Jeste da je pandur ali bajker je ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Avgust 2, 2007 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, meni ovde izgleda kao da kec nije bas u traci, tj. da se kec mozda prestrojavao??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Uf, zao mi pandura! Bez obzira sto je pandur, u saobracaju je isto nezasticen kao i mi. Valjada nije ozbiljno povredjen... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 2, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pazljivo s komentarima, nemojte zaboraviti da su neki od njih clanovi foruma ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Avgust 2, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini da svi marsovci imaju Nolan-ove integralke, koje se vežu ispod brade i da imaju pinlock. Ali... Možda ja i griješim. I "volim" što se i njima sranja dešavaju... Samo neka je on živ i zdrav, i da uskoro opet sjedne na motor. Ako ništa drugo naučio je važnu lekciju - desna se ne diže sa ručkice... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2227 Napisano Avgust 2, 2007 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pazljivo s komentarima, nemojte zaboraviti da su neki od njih clanovi foruma ;D Bilo bi sjajno da su sa nama ovde Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2334 Napisano Avgust 2, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Eto, svako moze da napravi gresku. Zao mi je sto se slupao. Zelim mu brz oporavak i nadam se da nece izgubiti sluzbu zbog ovoga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Avgust 2, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se čini da svi marsovci imaju Nolan-ove integralke, koje se vežu ispod brade i da imaju pinlock. Shubert Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Avgust 2, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan shubert flip up. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 2, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Uh ružna scena," kolezi " bajkeru i motoru brz oporavak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 2, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Schubert, koji se prodaje kao BMW, System 3 i System 4. Veoma kvalitetna kaciga. Imam jednu System 3, ali mi je slomljen vizir koji kosta verovali ili ne 57 Eura kod radulovica. pa mi je bilo jevtinije da kupim novu NOLAN N-102 N-COM. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Avgust 2, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi nikakvo cudo vrag nebira brz mu oporavak zelim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Avgust 2, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan jbga bas ! nadam se da je ok ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Avgust 3, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan sto desnu ruku ??? Jbg ... i on je bajker ... zao mi ga je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 3, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ziv je i zdrav rece mi marsovac koji me zaustavio juce na kruznom toku na topcideru dolazio sam iz kneza mislosa i snimim sa desne strane parkirana 2 bela bmw-a dao sam migavac da stanem pored njih pre nego sto je podigao palicu tj video sam da je krenuo da me zaustavi, pa je onda on video da sam ja njega video, ;D i da sam se vec prestrojio da stanem i spusti stop i samo mi klimne glavom kakva saradnja @mina ima ih dvoje-idealna prilika ako prodjes izmedju - jednog mozes volanom po ruci a drugog gumom po nozi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Avgust 3, 2007 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Moze se desiti bilo kome, bilo kad...Brz oporavak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Avgust 3, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan Pre pola sata sam pitao njegovog kolegu koji je bio postavljen na Partizanskom putu, kako je policajac koji je imao udes, i on mi rece da je povredio 12-ti prsljen... i da mora da miruje... motoru ostecen prednji kraj... eto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 4, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi neko rekao mito i korupcija, ali ja bih da sam PR ove zajednice tom marsovcu poslao telegram podrske ili nesto tog tipa (ono jabuke, pomorandze i bombonjeru) sa zeljom za sto brzi oporavak kolegi bajkeru, i povratak na gradske drumove - u potpisu BJB zajednica. To bi pozitivno odjeknulo u odredjenoj ciljnoj grupi, te kad bi bili zaustavljeni od istih formacija, a sa nalepnicom BJB na celu, izmamili osmeg i blagonaklon pristup ovlascenog lica, pa makar i prosli kroz zuto, preko pune i sl.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 5, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Mozda bi neko rekao mito i korupcija, ali ja bih da sam PR ove zajednice tom marsovcu poslao telegram podrske ili nesto tog tipa (ono jabuke, pomorandze i bombonjeru) sa zeljom za sto brzi oporavak kolegi bajkeru, i povratak na gradske drumove - u potpisu BJB zajednica. To bi pozitivno odjeknulo u odredjenoj ciljnoj grupi, te kad bi bili zaustavljeni od istih formacija, a sa nalepnicom BJB na celu, izmamili osmeg i blagonaklon pristup ovlascenog lica, pa makar i prosli kroz zuto, preko pune i sl.... iako ovo mozda zvuci kao polusala, ne bih se odrekao ove ideje. Ako bude ozbiljnog interesovanja za nju, neka me neko kontaktira od odgovornih da obezbedim dalji nacin krajnje komunikacije ako je to uopste umesno i izvodljivo. Konacno, ovde se i propagira sve ono cega se ne bi trebao stideti niti jedan "kolega" bajker. Mislim da je inicijativa skroz odmerena i dobra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Avgust 5, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi neko rekao mito i korupcija, ali ja bih da sam PR ove zajednice tom marsovcu poslao telegram podrske ili nesto tog tipa (ono jabuke, pomorandze i bombonjeru) sa zeljom za sto brzi oporavak kolegi bajkeru, i povratak na gradske drumove - u potpisu BJB zajednica. To bi pozitivno odjeknulo u odredjenoj ciljnoj grupi, te kad bi bili zaustavljeni od istih formacija, a sa nalepnicom BJB na celu, izmamili osmeg i blagonaklon pristup ovlascenog lica, pa makar i prosli kroz zuto, preko pune i sl.... iako ovo mozda zvuci kao polusala, ne bih se odrekao ove ideje. Ako bude ozbiljnog interesovanja za nju, neka me neko kontaktira od odgovornih da obezbedim dalji nacin krajnje komunikacije ako je to uopste umesno i izvodljivo. Konacno, ovde se i propagira sve ono cega se ne bi trebao stideti niti jedan "kolega" bajker. Mislim da je inicijativa skroz odmerena i dobra. BRAVO!!! Lancia88 za ministra inostranih poslova! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Avgust 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja, treba je realizovati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...