exman 241 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan ...odličan izum za cepanje đonova... Kud satiremo onolike motorcine po kamenjaru, nek idu i cipele! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Avgust 4, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a i to si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljubishnja 1 Napisano Septembar 5, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: KTM EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pitanje nije na mjestu ali koliko je siguno tj koliko je jak taj var u odnosu na fabricki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Septembar 5, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Mozda pitanje nije na mjestu ali koliko je siguno tj koliko je jak taj var u odnosu na fabricki? Testirano (prilikom pada), malo se iskrivio, ali su varovi izdrzali i deformaciju i ispravljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam si za Transalpa 600 nogostupe. Sire, duze i najbitnije od svega nize za 4 cm. Radjeni od inoxa, nakon obrade pjeskareni da se uklope u boje motora (da ne sjaje) Nevjerojatno koliko pomaze nama visima pogotovo u voznji stojeci. ...eto ovdje slika izrade: http://s152.photobuc...stupi%20izrada/ ...za ljene i/ili nevjeste informacija : Transalpa sam prodao s orginalnim nogostupima, a ovi pasu bez prepravke i na Africu Twin. Prvo svaka člast na izradi zbilja profesionalno odrađeno :takoje: A sad pitanje koliko bi tako nešto koštalo ako nije tajna da vidimo oćemoli pravit ili kupit.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan A sad pitanje koliko bi tako nešto koštalo ako nije tajna da vidimo oćemoli pravit ili kupit.. i mene to interesuje, Alera koliko cenis ove tvoje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Septembar 28, 2011 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A sad pitanje koliko bi tako nešto koštalo ako nije tajna da vidimo oćemoli pravit ili kupit.. i mene to interesuje, Alera koliko cenis ove tvoje? 70E ...u pola cijene renomiranog proizvodjaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano April 1, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je dobro, bolje i od slajdera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Jul 13, 2012 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicni su. Dobra ideja za prepravku mojih. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...