ugac 1150 Napisano Jul 28, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Vespa je ko stvorena za sporiju, dvocilindrašku grupu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jul 28, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Jurimo kamijon. :lol:al stici cemo ga... mada dogovor je da spakujemo kvadove,kroserice, teneracu i palimo! Da se potovarimo pa mozda usput i zgazimo neko prase...da pojacamo te sendvice u domu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 28, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Vidi samo da se dogovorimo jednu stvar, zabranjeno je preticati vespom afrike kako na autoputu tako i na offroadu, jel posle neće teti sa nama da se voze :nanana: Tenerasi da ponesu kantu sa benzinom (pored kante sa uljem) jer cu mozda da zaboravim da ponesem crevo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 28, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a ti što vrtiš đevrek po ceo dan imaš u Labosu poklon od Saleta Coolaira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jul 28, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ijaooooo !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 29, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jurimo kamijon. :lol:al stici cemo ga... mada dogovor je da spakujemo kvadove,kroserice, teneracu i palimo! Da se potovarimo pa mozda usput i zgazimo neko prase...da pojacamo te sendvice u domu Sto bi rekle nase starine.. vo se veze za rogove.. a covek za rec.. ili nogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jul 29, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Vidi samo da se dogovorimo jednu stvar, zabranjeno je preticati vespom afrike kako na autoputu tako i na offroadu, jel posle neće teti sa nama da se voze :nanana: naravno da ideš... prošli put sam se ja peo na uzbrdici pored planinarskog doma, sada je red na nekog afrikanca Popsy, kad vec prdis onda prdi do kraja a o tom preticanju afrika sam cuo kad sam bio u kotlini mozda se i ja iskombinujem nekako pa se vidimo dole!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Jul 29, 2011 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Zadnju imam, a ima li ko u odustvu Jimmija da mi kaze di da uzmem t63? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jul 29, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Zadnju imam, a ima li ko u odustvu Jimmija da mi kaze di da uzmem t63? javim ti se ja kad dodjem a shaljem ti info preko fb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnju imam, a ima li ko u odustvu Jimmija da mi kaze di da uzmem t63? Prednja 90/90/21 ima na stanju u Ryu motors, oko 7000 din. tel:0603323002 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Aco,,,, Hoce li opet biti i grupa za starije pocetnike, ili da pocnem da skidam visak tereta sa Afrike? http://forum.bjbiker...ost__p__1122593 Milose, od centra Bg-a do Grze ima 180 km autoputem, ako ides lokalnim putevima verovatno nesto manje. Student, samo ti dodji, ako i ne odes na voznju, nece ti sugurno biti dosadno, bice ljudi u domu koji nece na voznju, a ima i sto sta da se obidje oko doma pesaka. (izvor reke, pecina, jezera...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 29, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan izem vam datum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 29, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan izem vam datum e neka, da vidiš kako je meni bilo za Debelo brdo :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jul 29, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan @ Popsy, bas je bilo bez veze na Debelom Brdu , nista nisi propustio, ali mislim da ti to vec znas, jer ti je Jager sve potanko objasnio. :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Jul 29, 2011 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E tako ce bezveze da bude i sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 29, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu ideju... koja je takodje za dan ranije u blizini Paraćina je i Rtanj (dobro ne baš odma do ali ne daleko) pa mi mozda mogli da vidimo šta tamo ima... jel ima zainteresovanih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 29, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu ideju... koja je takodje za dan ranije u blizini Paraćina je i Rtanj (dobro ne baš odma do ali ne daleko) pa mi mozda mogli da vidimo šta tamo ima... jel ima zainteresovanih? Sa tobom na kraj sveta, ipak ti jedini nosiš alata pun ranac. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jul 29, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam jednu ideju... koja je takodje za dan ranije u blizini Paraćina je i Rtanj (dobro ne baš odma do ali ne daleko) pa mi mozda mogli da vidimo šta tamo ima... jel ima zainteresovanih? E svasta i ti pitas. PA NARAVNO!!!!!!!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leon KLR 8 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd- Rusanj Motocikl: KLR 650 i AN 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je 180km od Beograda, razmisljam da idem kombijem sa prikolicom na koju mogu da stanu moj i jos 3 motora. Ima li zainteresovanih za takvu akciju, pa da podelimo troskove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja sa kinezom (hebiga istekla mi registracija na kamili) ali u neku najsporiju grupu koja se drzi makadama... ne verujem da bi se u blatu ove kineske gume na princu pokazale bas sjajno... ako se zaglavim imace valjda ko da me cupa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Posto je 180km od Beograda, razmisljam da idem kombijem sa prikolicom na koju mogu da stanu moj i jos 3 motora. Ima li zainteresovanih za takvu akciju, pa da podelimo troskove? Evo ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Jul 29, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Posto je 180km od Beograda, razmisljam da idem kombijem sa prikolicom na koju mogu da stanu moj i jos 3 motora. Ima li zainteresovanih za takvu akciju, pa da podelimo troskove? Sto bi isao kombijem, ti bar imas putne gume na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Jul 29, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ko bi da ustedi 300 din ili voli da spava u satoru, ima mesta oko doma za gomilu satora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leon KLR 8 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd- Rusanj Motocikl: KLR 650 i AN 650 Prijavi odgovor kao problematičan Putne gume koje zavrsavaju isto sto i vase namenske, zato ih i vredi sacuvati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Jul 29, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A ako bude kise, ceka nas ovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...