Pauk 613 Napisano Avgust 18, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja necu da se druzim sa Vama zbog voznji,meni je i taj ivicnjak rizican,hocu da se druzim sa Vama zbog druzenja.A enduro motor ima da kupim OPET,i to afriku,da budem u trendu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Silvestere, jel bilo ludaka u tvojoj porodici? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Avgust 18, 2011 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Moze i Ford Eskord 1.8D i njemu pise ENDURA na dekli ventila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog dela price... A ti si taj?! Skidam kapu za onih prvih 14km sa Princetom do bazena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Avgust 19, 2011 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Silvestere, jel bilo ludaka u tvojoj porodici? Da li je ovo nesto na moj racun? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan da se zahvalim Aci i svima kako iz org. tako i ekipi koja je terala motore...stvarno lepo vreme provedoh sa vama...video stare i upoznao nove ludake tako da mi chak nije teshko palo shto neimadoh neko sokocalo... :zdravo: ps. izvinjavam se javno Mishi sto joj slomih napuklu copavu al nebih svestan svoje snage posle 5-6 piva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Avgust 19, 2011 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog dela price... A ti si taj?! Skidam kapu za onih prvih 14km sa Princetom do bazena. Hvala hvala, hteo sam ja jos da idem, ali reko' beda mi da vas zadrzavam i usporavam... Sledeci put eto mene na pravom motoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 20, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan .A enduro motor ima da kupim OPET,i to afriku,da budem u trendu Vidi, Afriku kupish da vozish i voshtish ili sto bi Jimmy rekao .. secerish .. a ako ocesh da budesh u trendu".. za to ti je dovoljna na primer... Tenera nego, ko je fotkao na deonici od planinarskog doma do bazena u Subotu iz trave onu krivinu sa blatom i barom ? ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Avgust 20, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam ko je snimao, a jos uvek nije okacio ni minut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Avgust 20, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa pricaj ko je da ga cebujemo svi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Avgust 20, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Necu da ga imenujem ali spavao je u isturenom objektu!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 20, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam ko je snimao, a jos uvek nije okacio ni minut Niste u toku, ima minut-dva, dve-tri strane u nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 20, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na taj snimak je Vlajko udario cenzuru. Ipak je jedini primetio kako bara smrdi. P.S. Ja pratio na času, ali ne nađoh vidoja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Avgust 21, 2011 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam ko je snimao, a jos uvek nije okacio ni minut Niste u toku, ima minut-dva, dve-tri strane u nazad EEE moj Djenka, pa ti si ceo dan snimao za ta dva-tri minuta... Ness se ti od toga leba najesti!!! :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 21, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Ja pratio na času, ali ne nađoh vidoja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Avgust 21, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Castila sam sebe moto pantalonama,sledece su i kros cizme...to znaci da sam u full opremi...a onda...pa onda zna se sta - OFFROAD VOZNJE:D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 21, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Na taj snimak je Vlajko udario cenzuru. Ipak je jedini primetio kako bara smrdi. P.S. Ja pratio na času, ali ne nađoh vidoja. Taj bi mogao biti kod Jagera..i nije neki snimak.. maltene sam u mestu iskoracio preko motora.. uz borbeni poklic "jbm ti mamu" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Avgust 21, 2011 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli "Rtanj...moze al jedan cilindar,kurbla,da ima ispod 150kg i da motor nema plastike..." Ja pogledam i vidim savrseno odgovara Vespa tom opisu. Al sam negde malo omanuo...izgleda... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 21, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Na taj snimak je Vlajko udario cenzuru. Ipak je jedini primetio kako bara smrdi. P.S. Ja pratio na času, ali ne nađoh vidoja. Taj bi mogao biti kod Jagera..i nije neki snimak.. maltene sam u mestu iskoracio preko motora.. uz borbeni poklic "jbm ti mamu" Taj poklič mi je omiljen, ali kada se vratim u sedlo, kao da je djavo ušao u mene. Ti ćeš mene j..ati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Taj bi mogao biti kod Jagera..i nije neki snimak.. To ćemo tek da vidimo! Zlatko (drugar koji je snimao) je na moru. Ček' samo dok se vrati i skinem od njega i slike i vidoje.... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Avgust 22, 2011 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan pozz drustvo, nisam bio dugo uz komp zbog nekih obaveza pa nisam znao za ovo odigravanje vidim da vam nije bilo dosadno da sam znao da cete na rtnju i ja bih savama, mi semo se skupili malo posle vas (citaj pre neki dan) pa se prosetasmo do vrha e imam i jos jednu zanimljivu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Avgust 22, 2011 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan usput smo snimili i malo video materijala izvinte za off jbg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Avgust 22, 2011 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ti hvala što si nam otkrio šta je Aca napisao u knjizi utisaka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Avgust 22, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Izdvojio sam poprilično dosta vremena da bih pročitao ovih 35 strana. Nisam se pokajao ni sekund! Svaka čast na Endurijadi, koju sam, čitajući tekstove i gledanjem slika, doživeo kao da sam s vama putovao! Definitivno ću morati da pazarim neki motorin, pa da dogodine s vama protutnjim Rtnjem,Kučajem,Golijom,.... ili šta već bude u planu... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikasb 20 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 49 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: ktm 600 lc4 Prijavi odgovor kao problematičan joooj da znas samo kako me zanimalo sta je napiso, mozda ja i nebi iso na vrh opet nego me to zanimalo pozz za mog druga acupn, aco nadam se da se vidimo uskoro u nekoj zlojebini :lud: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...