misa-pei 7604 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 3135 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Trudim se, Bobane moj, trudim se Hteo bih da se zahvalim svim drugarima na podršci i brizi. Mnogo mi znači. Aco, ova endurijada je bila odlična, a sledeća će da bude savršena. Naučio sam jednu važnu lukciju... Na off nikako bez sirene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Avgust 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... Na off nikako bez sirene NIKAKO! Predlažem da uvedemo interni tehnički pregled, pre polaska grupe. Ko nema sirenu, mora da ostane u kampu Može i bez prednjeg točka, ali bez sirene JOK! :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Avgust 15, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ja zaista mislim da su istinski heroji ove komune žene koje vas trpe. Istinski BJB vitezovi su Ljilja, Goga, Danijela i sve znane i neznane koje vidaju rane i trpe svakojaka sranja koja priređuju dečaci u telima odraslih muškaraca. Njima treba dodeliti plakete oko Božića. Brz oporavak ti želim Mišure. I svim ostalim ranjenicima, dakako. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan A sta je sa Zexom, kako njegova rebarca? Verovatno ih dimi za pasulj. ...a dok ih dimi, moze samo da gleda motor - ni da ga upali (!) Тако је, Ди! Уразуми тог балавандера и доведи га у ред! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 15, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan da, da.. A sta je sa Zexom, kako njegova rebarca? Verovatno ih dimi za pasulj. ...a dok ih dimi, moze samo da gleda motor - ni da ga upali (!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Avgust 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ja zaista mislim da su istinski heroji ove komune žene koje vas trpe. Da znaš! Ne bi ih menjali nizašta na svetu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 15, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Idi u laboratoriju na pranje, ima sve što ti treba. Ja danas sredio mašinu tamo A ti si se bas isprljao ?! Pa vidi, po mojim aršinima bio sam prljav za medalju. Sad, što nisam traktorista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Avgust 15, 2011 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan CHorbass pasulj sAs ZeXova reBarca! Boli, nije strasno toliko! Miso drz se! Idi obavezno na Banjicu, tamo su filigranski radovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Avgust 15, 2011 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Idi u laboratoriju na pranje, ima sve što ti treba. Ja danas sredio mašinu tamo A ti si se bas isprljao ?! Pa vidi, po mojim aršinima bio sam prljav za medalju. Sad, što nisam traktorista... To je bila prljavstina sa moje kobile!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 15, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok bratac, ti si bio štetan samo zbog hrkanja. Čudi me da te Jimmy nije katapultirao kroz prozor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Rade, nemaš pojma koliko je bila prljava voda u bazenu. I moj motor je Fidel Kaštro. Vidim na slikama da je bila prljava, i `ladna kao led, i previse mokra, al` eto, srecom sam se zezno` i otisao u prasinu. Sledeci put odvajamo ceo jedan dan samo za bazen. Kaže doca, tri nedelje gips... Taman si spreman za Goliju !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Idi u laboratoriju na pranje, ima sve što ti treba. Ja danas sredio mašinu tamo A ti si se bas isprljao ?! Pa vidi, po mojim aršinima bio sam prljav za medalju. Sad, što nisam traktorista... Kako bre nisi traktorista ?! One noci kad si povukao iberlauf na Zexa, mislio sam da je medved iznad mene !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 15, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan A to je bilo namerno, da međed zna da ima i veći međed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17552 Napisano Avgust 15, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo ja prekjuče sa namerom da odvezem krug (Niš, Paraćin, Borsko jezero, Zlot, Rtanj, Soko Banja, Aleksinac, Niš). Svratio kod drugara na aerodrom kod paraćina (Davidovac) kad počeše da prolaze blatnjavi "enduraši" iz pravca Grze. Setim se da sam pročitao da Aca organizuje "feštu" pa rešim da svratim i do Grze. Zateknem tamo Acu sa desetak drugara. Izgledaju (fizički) gore nego ja kada sam se 1999 godine vratio iz rata. A kez im od uha do uha. Aca očigledno baš odabrao dobar teren. Krivo mi što sam mator i previše polomljen da bih mogao da učestvujem u ovakvim vožnjama. Aca mi dade savet da ne pokušavam da na Borsko jezero krenem preko planine da ne bih zalutao . Poslušao sam ga. Za Mišu: Rame je prilično komplikovan zglob i ume da pravi dosta problema ako se ne sanira kako treba. Imao sam pre petnaestak godina višestruki prelom levog ramena (na skijanju). Urađene su mi dve operacije (bila potrebna još jedna ali mene mrzelo da se više vucaram po bolnicama). Ruka mi je sada samo delimično "upotrebljiva" a na svaku promenu vremena ili "promaju" boli. Dakle, odradi celu "proceduru" kako treba da ne bi kasnije "kukumavčio".. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Avgust 16, 2011 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Johane, brate ranjeni, da mi se što pre lepo oporaviš, pa da Uh Mišo ti si najviše nadrljao, i tebi želim što brži oporavak. I moram da primetim nešto. Sećate se misije Apollo 13 i njihovih malera ? E mi smo se vozali 13.08.2011. Miša - Rame Zex- Rebarca Hellena - Koleno Ja Rebarca AcaPN- Lanac itd Johanne zelim ti brz oporavak i mislim da ti je krajne vreme za kupovinu motora koji ces moci sa lakocom i uzivanjem da teras po terenu p.s. Jel ono isto ili neko drugo rebarce Prošli put mi je noga bila prioritet... Tako da nemam pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 16, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak je malo veci.. Popsy-ju guma, pa lamele (skoro stavljene nove).. tu je vec mistika.. bogovi planine mu nisu dali da se ispentra.. Jimmy takodje prednja guma i rucica kvacila..vratio se sa rucicom od vespe.., Acimo ima posla za Al varioce, pukla je i jedna copava, i Misina kurbla.. Ja izgubio pa nasao telefon.. a dugmeta od sauga nema.. da, i bez goriva sam ostao negde oko 4h Crven Ban izgubio, pa sutradan nasao tablicu.. Mozda ima jos neki peh, ali generalno kao da smo bili na Solunskom frontu.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2576 Napisano Avgust 16, 2011 Andragog, 5138 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Citam GOLIJA, GOLIJA, GOLIJA a kaddd ? , mozda je Jager krenuo vec? :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan mislim da Ruska rece 09-11. septembar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Avgust 16, 2011 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan auuuf ... pa pocinje skola!!! kako cemo da opravdamo casove!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Avgust 16, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citam GOLIJA, GOLIJA, GOLIJA a kaddd ? , mozda je Jager krenuo vec? :Mina: Da ja počnem polako da se spremam, a? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan auuuf ... pa pocinje skola!!! kako cemo da opravdamo casove!? Не брини ти за школу, већ код жене како ћеш да се правдаш!? Знаш да свашта мораш да испуниш да би ти рекла где су саобраћајна и кључеви! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Deco,deco . Lepo ste sve osmislili, ranjenicima brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Avgust 16, 2011 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zaštitno lice Endurijade 2011 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 818 Napisano Avgust 16, 2011 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ajte cim budete znali dajte potvrde za datum za Goliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Avgust 16, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zaštitno lice Endurijade 2011 Definitivno, pobednik! Alal joj vera, tako sitna i tera onaj TA po blatištu k'o da ga je ukrala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...