jager 3446 Napisano Avgust 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, samo da se prijavim da sam ziv Stigao kuci, jos uvek nisam. Evo me u Temerinu kod Joske, gde cu i da odspavam malo. Jednostavno vise ne mogu da vozim, slupao bih se negde garantovano. Sta reci, a sto jos nije receno o ovom dogadjaju? Paaaa... nedovoljno je pohvaljeno, kako sama organizacija (TOOOO, ACOOOOOO), tako i kompletna ekipa koja je bila prisutna. Eh, steta sto nije ovako bar deset dana u nedelji Slike, jos malo utisaka i po koji video, kad stignem kuci. Povratak je trebao da bude opustena voznja do Subotice, ali preko Golubca, deliblatske pescare i tako tih krajeva. U ekipi smo bili trojica: Joseph B, Zlatko iz Subotice i ja. Josephov Kratkotrajni Turisticki Motor se pokvario taman pre nego sto smo trebali da se ukrcamo na splav i da predjemo Dunav. Na nase sveopse zaprepascenje i odusevljenje, odjednom se u sred nicega pojavio Misa BMW, vozeci Renault Clio. Naravno, spakovali smo KTM i Clio (!!!!) i Kratkotrajni je stigao kuci u Temerin. Jesopha sam do Temerina vozio ja, ali smo OKASNILI na skelu zbog problema sa KTM-om .... beh. Stigao sam do Temerina pre sat vremena i apsolutno sam crknut. Jedva i kucam. Idem da spavam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 99 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moj druže, još i ti da stigneš do kuće, pa je ova vožnja i zvanično završena! :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Avgust 15, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan mali Subotnji presek "brze" grupe Hvala Aco josh jednom na svemu, zaista odlicna organizacija, sjajni i brzi tereni za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Avgust 15, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci Student svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 15, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hitman, dobar Vidoje.. a kamo 115 kmh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam ove postove od sinoć i skupljam snagu da napišem nešto, ali uzalud, rečima se ovaj događaj ne može opisati. Hvala Vam svima što postojite. U zdravlju do sledećeg viđanja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bagzi_obr 184 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!! Uvek sa velikim osmehom na licu citam dogodovstine enduro ekipe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 15, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde smo odustali.. moglo bi do vrha.. ali sa dva Acimo-a sa strane 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha (f) 34 Napisano Avgust 15, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno sam se provela, jedno dvaes' puta bolje nego da sam otisla na more!!! Svaka cast Aci i organizaciji, posebno hvala za copavu. Ekipa je super! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stig'o kući. Idem pravo u kadu pa posle trpam slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 15, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan cTamo gde su se Misa i Zex zvajznuli i izlomili.. tamo je kasnije i Johan pao u sporijoj grupi.. Da to nije bilo tako.. ne bih vise imao isti telefon i ovih zabelezenih delova sekunde Hvala Perunu na ostrom oku.. i Johanu na prevelikom motoru I proslu voznju smo imali slicnu situaciju.. gajba piva na sto je vec uobicajna praksa za izgubljeno-nadjene telefone.. Dakle.. ovako je krenulo sa pripremama u Shumar radionici.. brza dvojka startuje taman na vreme.. sat vremena do Paracina.. desi brate moj sledeci gibanica stop.. u voznji ne mogu da fotkam kao neki.. enduro gibanica.. bice nam potrebna.. da vidimo dal ne moze.. Junak dana.. posle je doduse mora da primi jednu vrstu terapije..ali sad je sve ok.. Student Kovac.. super teska dozivotno.. ko njega rakijom.. on tebe gurtnom.. Popsijev spasilac i nas domacin do duboko u noc.. e sad krece sex.. stazica je taman za peske.. u momentima nemas gde da spustis levu nogu.. a o parkiranja motora teze nego u centru.. paz da se ne nabodes.. pravo mesto za meditaciju.. Afrikanac u repu Acimo.. kolko dizes iz benca? vec svima vrlo poznat serial.. strmopizd.. jeaa nas dva braata oba ratujemoo.. ma da je bacimo?! bilo nam je frka od spusta.. ali ovo je dobitna tehnika.. samo da ne prevagne na desno.. braco.. dalje se ne moze.. Tarabas Acimo se najvislje uspentrao.. ovde mu nije pala..samo je mlkice prilegla kravica.. Sumnjiva mi ova ruka.. kravetina se opet izvrnula.. 44.. malo posle spoznaje Apsolutnog.. Jedini dosegao do samog vrha..nas domacin AcaPn Jooj..moglo je da me nema.. toliko od seriala Rtanj.. malo nam je falilo.. bar po dva Acimo-a sa strane.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 598 Napisano Avgust 15, 2011 drrmrr, 770 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan U PM i posao i obaveze, uvek propustim najbolje zezanje..... <_< <_< Ovo extra izgleda, kanda ste se lepo i proveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Avgust 15, 2011 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sad smogao snage da sednem za komp. Pedesetdvogodisnja kicma tesko podnela asfaltiranje na cvaji do kuce. Super ekipa i fenomenalni predeli, dobar smestaj i usluzni domacini i eto jos jednog obaveznog mesta u kalendaru enduro voznji. Aci sve cestitke za organizaciju, ranjenicima zelim brz oporavak, motori da se dovedu u predhodno stanje pa se vidimo, nadam se, na Goliji. Sledi nekoliko fotki, cisto da prasinari vide gde su bili. Ispod Ravne gore na raskrsnici za G.Milanovac Na crnom vrhu iznad Jagodine Donje jezero na Grzi Pred izlazak na glavni makadam preko Kucaja Ekipa pristize na Veliki brezovicu Kolibe na V.brezovici Velika brezovica Sumsko gazdinstvo na V.Brezovici sa 'ladnom bunarskom vodom Cumurane Mikuljski kamen Pocetak Lazarevog kanjona Veliki Malinik iznad Lazarevog kanjona Kao sto obicno biva u Srbiji lanci i katanci Gornje jezero na Grzi Pre avanture drugog dana Senjski rudnik Troglan bare Rankoviceva vila na Troglan barama Jonann u akciji Napustamo T.bare Mala brezovica Silazak na Valkalucij Valkalucij kapija Valkalucija vodopad Prskalo tusiranje ponor Nekudovo kanjon Resave krst na Vitanovcu Jos malo do Valjeva. Ravna gora (Powered by frubar.net) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 15, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan e pa da postavim i ja neku sliku... dok se ekipa polako skupljala... lokalci su prilizno izbezumljeno gledali u stado parkirano kraj puta... posle mae pauze na pumpi gde smo cekali da se zakrpe pojedinci, produzismo ka balasevicu na tu cuvenu gibanicu koja je po mom ukusu prilicno precenjena... i dalje konacno nastavljamo put Rtnja... neki su jedva docekali da legnu... a neki su imali i viska energije pa su probali da jasu malo jarice doci dovde je bilo prilicno zajebato al nije bilo toliko strmine kao na usponu koji je usledio od tog dela... ekipa pred polazak zadnje etape eee dalje od ovoga ja nisam imao snage jer sam se preturio u minus i otelio dok sam podigao bedu, a misi su stradala crevca od ulja pa smo posle duzeg odmora odlucili da sidjemo nazad.. i jos jedan ljut poged ka nedostiznom vrhu za nas slabasne i sa teskim kangrbama... posle spusta usledio jes jedan manji napor, daleko manji od penjanja na Rtanj, a to je slepanje jedne "super"tenere... slika na zalost nema jer je u ovom slucaju misa bio popsijev saveznik al nema veze, zato je sve zabelezeno u "operacionoj sali"! no raspolozenje je i dalje bilo prisutno(navikli tenerasi na ovakve sucajeve), a moguce da je na njih uticao i pun mesec, ko ce ga znati... i na kraju je izuzetno prijala vecera koja nas je cekaa u domu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7936 Napisano Avgust 15, 2011 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jedem muda sto ne mogu odavde da otvaram slike sa imageshack-a ali evo Jager, Pasha i Pera mi malo otvorise oci, hvala puno. Svaka cast svima, vidi se da ste uzivali. Misin smesak onako zamandaljen u bolnici...neprocenjivo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedem muda sto ne mogu odavde da otvaram slike sa imageshack-a ... Šaljem ti PP, pa da rešimo tu enigmu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 15, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan drugi dan me je brzo izdala baterija na aparatu pa nema nesto puno slika ali smo sve to nadoknadili treci dan na bazenu nit manje bare... ...a nit vise blata na motoru i dok su treci dan polako pristizali ostali bajkeri... oni ranoranioci su radili gimnastiku... posle kraceg offroad-a manji deo grupe ostaje na bazenu, uz maksimalno opustanje i zajebanciju... neki su neplanirano ostali sa nama da zalece ranice i deca su pokusala da isprazne bazen... a onda uzivancija u termanom bazencicu a kovaca je ciga malo iznervirao pa je bio mnogo opak u povratku smo hteli da svratimo u manastir Ravanica ali smo okasnili pa smo se slikali ispred kapije pa nazad ka domu! ja sam morao da probam GSR-a, veliko hvala Nesi na tome! i za kraj jedna losija slika predivnog neba u povratku kuci... Predivan produzeni vikend i jedan od najboljih provoda u poslednje vreme! Veliko hvala Aci i posadi planinarskog doma na sjajnoj organizaciji i jos boljem gostoprimstvu!!! Do sledeceg vidjenja drugari!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...