deki 168 Napisano Decembar 13, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan kako god ti odgovara lakse mi aks,om da posaljem,sibni pp,i to ti je to,pa cemo sve dalje u trku ono ima jos tu po tavanu nekih auspluha,ima i od jawe enduro negde ,valjda ako nije dobio noge,treba da imam i od rd 350,i od ..je=bemliga cega svega... PP sibnut Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 13, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kako god ti odgovara lakse mi aks,om da posaljem,sibni pp,i to ti je to,pa cemo sve dalje u trku ono ima jos tu po tavanu nekih auspluha,ima i od jawe enduro negde ,valjda ako nije dobio noge,treba da imam i od rd 350,i od ..je=bemliga cega svega... dodjem jednom da vidim sta imas ti po tavanu.. svasta nesto ima... i ja se neki put zacudim otkud to tu.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Decembar 14, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan jel imas nesto od rusa na tom tvom tavanu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 14, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jel imas nesto od rusa na tom tvom tavanu? ne....bilo neki put al se raspodavalo,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Decembar 16, 2010 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi interesuje me da li ima neko da proda masinu za IZ-a planeta 4,treba mom komsiji pa da se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Decembar 17, 2010 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan @ skorpija Bejah na pančevačkom bLJuvaku nešto ranije tokom godine i tamo bio neki Rom, koji nekako dođe do tih ruskih mašina i uvek radi s njima. Evo ti telefon, pa vidi. Zoran 064 4871667 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Decembar 18, 2010 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za informaciju,prosledicu mu broj pa neka ga kontaktira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan 1970 godiste, MZ es125, kubika 160, 10 konja, registrovan do 6.2011., radjeno sve zivo, prepravljen u chopera/kruzera,u perfektnom stanju, cena 420e (nije fiksna) i moze zamena i hitno je tel:061/279-32-50 Milan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Decembar 23, 2010 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Decembar 23, 2010 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Januar 1, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Malopre slučajno naleteh na ovo: http://www.limundo.com/originalslika-2291913.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Januar 7, 2011 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da su to ona tri -cetiri klipa sto ima na Youtube o popravci MZ. a ima i ovde da se odgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 8, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Pomoc ! Treba mi prednji fuzaster (nogostop) za ETS 250 , moze i od ES 175 (ali ne TS ili ETZ). Imao sam dva ,ali eto sad kad mi treba ,NEMA ! iz tog razloga : KUPUJEM ! a zeleo bih BAS original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Da l` je to neka vradzbina il` sta li, tek, onaj moj saranitelj Neki, kako sedne na Goluba, napravi glupost... Pade mukica, danas, prosu se kò mece, sa citavih 3,5km/h i tom prilikom- steta. Da l` ko od vas, prijatelji, prepoznaje od koga ili cega je staklo migavca. Fala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da l` je to neka vradzbina il` sta li, tek, onaj moj saranitelj Neki, kako sedne na Goluba, napravi glupost... Pade mukica, danas, prosu se kò mece, sa citavih 3,5km/h i tom prilikom- steta. Da l` ko od vas, prijatelji, prepoznaje od koga ili cega je staklo migavca. Fala... Nisam razumeo najbolje. Pri padu je pukao katadiopter sa maske koju imaš na motoru pa tražiš odgovarajući, isti ili sličan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 9, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan koliko sam ja razumeo, ove covek drugi ako neko ima. Neznam mozda pase od Yamahe XT ona ima velike migavce... PS. Vujo to je staklo migavca sa maske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 9, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Porodajem povoljno za 1000 din deklu vazduha od etz 251 polirana, nije zavrseno poliranje do kraja... Hteo sam da je stavim kod mene , ali nije mi se uklopila u zamisljeni izgled... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan PS. Vujo to je staklo migavca sa maske. Vidim, samo me više interesovao pad. Maska je Gaborova, od BMW-a je, naziv artikla je Slon. Od nekog BMW-a paše sigurno, od R modela, vazdušara sa oklopom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 9, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda moze i sa nekogskutera...?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobacks 0 Napisano Januar 16, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: MZ 150 ETZ i Pegeut Speed Fight2 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo gledah malo oglase i naleteh na neki stari mz 150 etz pa ako nekom treba za delove ili sta vec evo adrese http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Do-250ccm/MZ-ETZ-150-/2131904 ima papire ..A ako neko ima zadnji levi zmigavac za 150 icu sa resetkama nek posalje poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi nekog od vas ljubitelja MZ-a zanimao ovaj oglas, rekao bih da vredi a vi pogledajte ako vas interesuje. Ja da nisam kupio kineza, sigurno bih otisao da ga pogledam. http://www.polovniautomobili.com/oglas866101/mz_etz_251/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Januar 16, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan http://moto-berza.com/ponuda.php?id=82091&trazi=1&ur=1&model=94&m=--Oprema-i-delovi-BO%C8NA-PRIKOLICA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 16, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi nekog od vas ljubitelja MZ-a zanimao ovaj oglas, rekao bih da vredi a vi pogledajte ako vas interesuje. Ja da nisam kupio kineza, sigurno bih otisao da ga pogledam. http://www.polovniautomobili.com/oglas866101/mz_etz_251/ Ovo stvarno vredi pogledati... Malo mi jeneobican zbog ovog zadnjeg blatobrana...! Odlican primerak za 350 evropskih... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Januar 19, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58477-etz-250/page__pid__994494#entry994494 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 20, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Gle' ovo! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/58573-mz-etz-251/page__view__findpost__p__995229 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...