deki 168 Napisano Septembar 18, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Aj malo i ja.... MZ 251 ETZ,godiste ili je 88 ili 90o nisam siguran,ima papire,odjavljen je,agregat je u delovima ostalo je kompletno.Meni ne treba,ako neko zeli da sklapa eto prilike,cena...dogovor....zamene me ne zanimaju. Motor koji se prodaje na slici je metalik plave boje,sivi je prodat pre par dana...sklopljen i u voznom stanju Prodaje se i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ludidzora 0 Napisano Septembar 18, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam jos nesto... Pradnja vila MZ TS150, sa nosacem pakni i paknama, osovinom i podlepcem sa leve strane tocka - 40e Zadnji amortizeri - 15e Zadnji tocak 18", sa Barumovim gumama 3,5 i osivinom i nosacem pakni i paknama i lancanikom - 35e Masina i oni ostali delovi jos uvek aktuelni, moze dogovor oko cena, za ozbiljne kupce sve... ;D 065/581-63-74 Vile prodate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan E, ovako.... Moj dobar drug, Milance resio da proda svog ES-a 175 iz 1972. Motor je odlican, lepo radi, fino ide i ekstra izlgeda (sto je subjektivno). Radjena je generalka prosle godine, stavljen nov auspuh, nove gume, paknovi, nova sedista, niklovana prednja vila... elektronsko paljenje (od jawe babete, kao kod mene). Redistrovan je bio do pre par meseci, pa se sada samo povremeno vozi. Motor bih zaista preporucio ljubiteljima.... evo par fotografija pa se uverite i sami: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam cenu, ceni ga okvirno oko 500e. A njegov broj je 064/528-31-35 Milan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor, vredi te parice, samo bih pitao sta je sa tim sedistem? nekako mi lici da je neudoban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan I meni se cini ;D ali pogledaj na fotografiji Milancetove gabarite..... nema njega sta da zulja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Pedantan čovek, to se retko viđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Septembar 29, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Vujo,ja bih dodao Bivolje na spisak urednih i pedantnih osoba.Tek tol'ko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 29, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mene odmah stavite na spisak neurednih i ne pedantnih osoba ! Bolje tako, nego da mi sutra neko nalazi dlaku u jajetu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 29, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan od ES-a 175 prednji blatobran tj dva komada su mi potrebna! rezervoar za kojim tragam je od Ardie 250! sakupljam pa bih uskoro krenuo u projekat! pratim ideje i teme na vise frontova pa cemo videti sta ce ispasti,ali ce to biti tema za sebe!! bilo bi jaaaako dobro doci u vlasnistvo neke dve harli gume od 16" ali avaj,mozda se i najde nesto!!! :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 1, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas vise ne vazi, tocak je prodat. Na prodaju zadnji tocak za projektante. ETZ dobos, felna 16".Pneumatik Avon 120. Tocak je stajao u prasini pa je to razlog sto je mokar a ne da bi guma izgledala bolje. Napomena !!! Glavcina nema zupcanik jer je preuredjena da nosi zupcanik od nekog drugog motorcikla !!!!!!!! Cena:25€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi mi za drugara par felni ili obruca za MZ i to 16 cola prednja i zadnja pa ako neko ima u ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi mi za drugara par felni ili obruca za MZ i to 16 cola prednja i zadnja pa ako neko ima u ponudi Imam ja i to 2 zadnje 18" i 2 prednje, 18" doboš i 16" za disk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da pogledam sutra . Sve mi to stoji na tavanu i skuplja prašinu. Te 18-tice bi bile oko10-15e. Prvo da vidim u kakvom su stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju samo obruci 16 prednji i zadnji pa kad se knez i stampar izmenjaju ja bi doso 10-15 evra nekom ako drugaru odgovara jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Octobar 6, 2010 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li ste videli http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61717.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajic123 1 Napisano Octobar 13, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Prigrevica Motocikl: Kawasaki Z400J Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju MZ TS125, u delovima , ima papire ,povoljan za delove ako nekom treba.Podaja iskljucivo u kompletu.Cena 50E.Ako ima zainteresovanih sutra stavljam slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 13, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju MZ TS125, u delovima , ima papire ,povoljan za delove ako nekom treba.Podaja iskljucivo u kompletu.Cena 50E.Ako ima zainteresovanih sutra stavljam slike... Stavi slike, i reci gde se to nalazi - moze videti. Lako je kupiti, al treba to i doterati kuci, a to moze biti mozda skuplje od samog motora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam da li ste videli http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61717.0 Bio drugar da pogleda ovo...kaze da dosta "tuzno" izgleda... Treca mu je otisla i lose vuce! P.S.Ako on laze mene, ja lazem Vas... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ima neko prisivku viska, treba mi hitno!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan prisivka ih kad cu ja to da imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi ako je nekome preteklo neka da Pikasu. Prišivke ćemo morati da radimo ponovo, najdalje do Skupa, pa će biti prilike da se isprebija ko kome duguje i koliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Octobar 21, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Prisivka nabavljena... Hvala Sale (Bivolje)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Octobar 21, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan prodajem obe dekle za MZ 251.(za vazduh i arumulator)... Ako ima zainteresovanih postavicu slike, leva je ispolirana, desna je u pripremi za farbanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Octobar 21, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan u svako doba druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...