ts-chopper 113 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Proveri aluminijumski dihtuing na glavi (kapi) cilindra. Vidim na slikama da je malo masnije rebro cilindra ispod glave. Mozda samo treba dotegnuti brezone. Inace lepo motorce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 15, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da je do dihtunga. ETZ ima izbusenu rupicu od svecice do prednjeg dela glave za slucaj da ako se vozi po kisi ima kuda da istekne voda koja bi se eventualno skupila oko svecice. Pre ce biti da je otisao onaj prsten na svecici koji dihtuje, pa da flisuje po malo. Takodje je moguce da je nekom ranije otisao navoj u glavi za svecicu, pa da je pravljen reducir . Treba sve lepo oprati, procackati taj kanalic za vodu, pa se malo provozati i onda utvrditi odakle tacno masti. I nabavi neku ozbiljnu kacigu, mani se ovih kineskih gluposti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 15, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ove priče produžavao u Kupujem - prodajem, neka ova tema radi svoje. Izvinjavam se Mandi, nismo mu do sada pomogli a ako se uzme u obzir sve što se sa njim ovde dešavalo grize me savest jer sam se ogrešio o čoveka. Manda, još jednom izvini. King, Nikola ti je super, uživaće u vožnji. A taman je statasao za čačkanje i sitne popravke. ;D Otvori svoju temu u MZ Svet-u jer ti je potrebna. Motor je došao, zima ide a to je inače period radova pa je lakše da negde dobiješ odgovor odmah nego da listaš hiljade strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima.Što se tiče kacige,biće je do proleća,sad ide prvo polagabje za "A".Onda idemo redom kako treba.Vujo,onu moju brljotinu izbriši.Bio sam pun emocija da se pohvalim,a nisam znao kako pa sam počeo,pa video da ne treba tako,pa opet na pogrešnom mestu se pohvalio.MAlo sbrda sdola ali moj trošni tike-taker nije znao drugačije. Pozdrav svima,odoh da nešto čačkam oko motora.Ako ništa drugo,onda da ga operem bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan sutra sam u Novom Sadu na najlonu... pa ako je neko zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 15, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan sutra sam u Novom Sadu na najlonu... pa ako je neko zainteresovan Ja cu ici na najlon, pa valjda ce mo se videti ( prosli put te ne videh kad si reko da ces doci ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 15, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ako sve bude kako treba oko pola 9 sam tu... a koliko cu se zadrzati ne znam... ako nisam kod motora nazovi me pa cu doci da se upoznamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 16, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nash danas prodavao MZ-a na najlon pijaci, videsmo se nakratko, ne znam dal je nesto uradio. Motor mu izgleda bolje u prirodi nego na slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 17, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako uslikano stvarno OK izgleda, ali Nash kupi original onaj sportski upravljac, nije bas skup 20 eu, pa da lici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 17, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda bolje na ovim slikama nego na svim predhodnim. Neznam ni sam, možda bi motor trebao da slika fotograf, mnogo to znači. Bez obzira na prodaju, stvarno je lep motor. Nerazumem ovaj narod, toliko R-ova po ulicama, ovaj odličan a za održavanje je ipak MZ, pa gde ćeš bolje. ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 17, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ovako uslikano stvarno OK izgleda, ali Nash kupi original onaj sportski upravljac, nije bas skup 20 eu, pa da lici. necu vise nista da ulazem u motor! ulozio sam previse i sad ne mogu da dobijem pola od ulozenog... ko kupi, dobije to sto vidi i cuje, ako mu se ne svidja nesto neka se snadje sam...ako mi kojim slucajem uleti neka ogromna suma para, necu ga ni prodavati pa cu onda da ga sredim skroz (alu felne, centralni amortizer, disk nazad, itd...) i zadrzim za sebe! Vujo dzabe bilo kakva slika, kad se vidi uzivo je prava stvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan spustam cenu na 650eura, hitno su mi potrebne pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2800 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Namuči se ti sa prodajem tog MZ-a, kao kaluđer sa Qr*em Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece Vujo ( ) ,nmuci se ti posteno... Nema nista gore nego kad se zagledas u drugi motor a pare ti stoje zarobljene u starom koji nikako da se proda. Na ovim slikama ti MZ super izgleda,a ako ne ode za 650 evra onda si stvarno u VELIKOM minusu ( i do sad si verujem).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 19, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi bio u minusu?? Jos uvek ima MZ-a??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 20, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,ali sam mislila ako krene dalje da spusta cenu ali od ovog nema dalje,tj manje...sve ispod je strasno i sramotno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 20, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi mogao da mu naleti kupac za ovu opremu od Honde, proda to za neke dobre novce, a MZ-a vrati na standard pa mozda i bolje prodje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,ali sam mislila ako krene dalje da spusta cenu ali od ovog nema dalje,tj manje...sve ispod je strasno i sramotno... @@ Makica S obzirom koliko je ulozio u motor,on je stvarno u minusu i to poodavno.Bas ga nece. @@ Nesh,zelim ti svu srecu da ga konacno prodas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 21, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi mogao da mu naleti kupac za ovu opremu od Honde, proda to za neke dobre novce, a MZ-a vrati na standard pa mozda i bolje prodje !!! Dobra ideja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Nash razmisli o tome... Vise bi para uzeo garantovano! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan vratio sam cenu na 700eura... ako se ne proda po ovoj ceni necu ga ni prodati... veci motor ce doci kad tad... sa minusom sam se odavno pomirio... kupio sam MZ za 400eura a ulozio u njega sumu za koliko ga sad prodajem (700eura), pa vidite koliki je minus... ali sta da se radi, zivot je kurva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 22, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, Pobrisi Sve komentare!! Ipak je ovo tema o ponudi i potraznji , a ne diskusija o predmetnom MZ-u !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Vujo, Pobrisi Sve komentare!! Ipak je ovo tema o ponudi i potraznji , a ne diskusija o predmetnom MZ-u !!! Poslušao MZ-a, pobrisao sve komentare. Ko ne učestvuje u kupovini, prodaji, razmeni, poklonima i sl. ne treba postovima da opterećuje temu. Ovde se ne razmenjuju mišljenja već materijalna dobra, filozofije na drugom mestu. Šta je bilo, bilo je, idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Poslušao MZ-a, pobrisao sve komentare. E vala ako si...!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1873 Napisano Septembar 7, 2009 Drug član, 926 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ide i jesen, pada lisce, padaju cene... ;D 350 evra je nova cena za mog MZa. Ispod toga stvarno ne ide... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27402.new#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...