ts-chopper 113 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi za jednog druga motor sa papirima, 175 ili 250 sve varijante dolaze u obzir, moze i neispravan ali da je kompletan. Javljajete ovde ili na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 14, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo ovaj 251, lebo deluje, registrovan, a i Bujanovac ti je blizu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da ce mu tako nesto odgovarati, ipak covek trazi nesto jeftinije... :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1431 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 811 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, pogledaj ovo pa vidi da li mu odgovara.. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27402.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da ce mu tako nesto odgovarati, ipak covek trazi nesto jeftinije... :'( :'( :'( Izvinjavam se ako nisam dovoljno jasan ,ali dugar trazi neki krs za male pare koji bi sam sredjivao :-\ :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1431 Napisano Mart 15, 2009 Drug član, 811 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan No problemo, nismo se razumeli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 15, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Veliki je rizik kupovati kes pa sredjivati!! Deo ovaj-onaj, malo ovo -ono, pa ga posle izace ko ispravan bez mucenja oko rad. I da plati 150 eu ako ima rad ima da doradi delove za jos 300 eu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Mart 16, 2009 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Veliki je rizik kupovati kes pa sredjivati!! Deo ovaj-onaj, malo ovo -ono, pa ga posle izace ko ispravan bez mucenja oko rad. I da plati 150 eu ako ima rad ima da doradi delove za jos 300 eu!!! Covek ima vec jedan rasturen, ali bi hteo jos jednan u slicnom stanju pa da kompletira. Medjutim, utrcala mu juce jos jedna kombinacija pa cemo videti sta ce od svega ispasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Mart 18, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako usled nezeljenih finansijskih pehova prinudjen sam da prodam yamahu,ali resen sam da ne ostajem bez dva tocka te bih je menjao za nekog MZa uz doplatu . Bitno mi je da MZ bude kompletan , e sad dal u delovima ili ceo nebitno , bitno je da je regularan i to je to . Takodje bitno 250 i 251 modeli me interesuju sa 12 v strujom. Evo i yamahe na njoj neradi alnaser,sledece sezone valja promeniti plocice a estetika je vec licna stvar tako da to ko hoce i kako hoce moze da resava. Slike su slikane pred polazak u PA na skup. Aktuelno !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo moguće? :o MZ 251 (1990), neregistrovan, 2.500km, 700. 063/368-836 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano April 6, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan LJudi imam i ja drugara koji trazi da kupi MZ ETZ 250 ili 251 NJega interesuje nesto u solidnom stanju i ako moze blizu Pozarevca. Ako neko nesto sazna javite. Moze i na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo moguće? :o MZ 251 (1990), neregistrovan, 2.500km, 700. 063/368-836 Zvao sam danas bas me interesuje sta ce reci za km.Presao 2.800km,drugi vlasnik,ima racun iz prodavnice i ostale papire,nikad registrovan.Dugo je stajao kod predhodnog vlasnika,kod ovog drugog je dve god. i on ga je ofarbao.Ta prica za km mi ne pije vodu,ovako motorcic lepo izgleda spremnjen za prodaju. http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=26786&trazi=1&ur=1&model=86&m=MZ-MZ-251 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 6, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pogledo oglas, pise da je Izhromiran, kolko vidim nije, sve sto je fabricki niklovano, i dalje je . Kazes da ima racun, to je OK. Ali ako neko ima nameru da ga kupi, nek proveri dal je placen i porez na promet, da posle ne bude porez sa penalima veci od cene motora ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Licno sam sasvim slucajno videla ovam motor pre par dana na Vidikovcu. Stajao parkiran a ja naravno cim vidim MZ-a moram da pridjem i tu se upoznam sa jos nekim ljudima i ispostavi se da je covek koji tu drzi radionicu-majstor za motore(ne prodavac MZ-a) Zverinjakov prijatelj! Tako smo se mi upoznali i raspricali.. A sto se motora tice,farban je kao sto vidite,ne registrovan,nije los,ali neko moje iskreno misljenje je da ni slucajno ne vredi 700 evra. Pa dok se registruje izadje 800e a znate kakav motor treba da bude za te pare..Ne bih bilo kome da kvarim oglas ali to je moje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i pretpostavio,kao i prica o kilometrazi koja je daleko od realnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano April 14, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju moj drug pazario mz 250 od proverenog coveka u gradu. Nisam jos video motor ali znajuci da ga je njegov stari vlasnik vozio nekada samo po lepom vremenu mislim da je vise nego odlicna cena od 450 evrica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 15, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Licno sam sasvim slucajno videla ovam motor pre par dana na Vidikovcu. Stajao parkiran a ja naravno cim vidim MZ-a moram da pridjem i tu se upoznam sa jos nekim ljudima i ispostavi se da je covek koji tu drzi radionicu-majstor za motore(ne prodavac MZ-a) Zverinjakov prijatelj! Tako smo se mi upoznali i raspricali.. A sto se motora tice,farban je kao sto vidite,ne registrovan,nije los,ali neko moje iskreno misljenje je da ni slucajno ne vredi 700 evra. Pa dok se registruje izadje 800e a znate kakav motor treba da bude za te pare..Ne bih bilo kome da kvarim oglas ali to je moje misljenje. Upoznala si Bobana "Motomehanika" koji je napravio nekoliko prepravki MZ-a koje sam predstavljao na ovom forumu inače i sam veliki fan MZ-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos.pirke 3 Napisano April 20, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Pirot Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem MZ ETZ 125\150 iskljucivo bez papira u fabrickom stanju... 0645111236 milos.pirke@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2474 Napisano April 20, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene ovde, tj mog MZ-a! Došao Suzuki i MZ-o mora da leti iz garaže! Registrovan, prešao 15000 (ali stvarno), očuvan, novi auspuh, metalik siv, odlično ide ... Vujo 064 19 66 77 2 Cena? Prava sitnica! Viđao sam 125-ice po oglasima i za 700 750 eura, ali mislim da je to po-jaka cena. Pa ajde da kažemo 600, ali ima tu malo lufta oko cene Ali ljudi, kao da je juče izašao iz Zchopaua! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boole 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan trazim neki etz do 500e iskljucivo od vlasnika,novi sad i bliza okolina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 21, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan trazim neki etz do 500e iskljucivo od vlasnika,novi sad i bliza okolina O pa de si Bole Ako nesto naleti javljam ti.Mada siguran sam da kad bi otisao kod vuje032 da se ne bi vratio bez motora,ja sam razne grobove za te pare gledao,a ovo je proveren motor. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boole 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ooo de si petre ;D uh daleko mi je cacak,odrali bi me za prevoz....tako da trazim nesto ovde u okolini pa cu da izgrbavim pare od caleta ;D da li se zna nesto o ovom http://www.mojauto.rs/polovni-auto/332264 ? vidim da ima dosta da se ulaze a prodavao se i prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximilijan 8 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji MZ ti hoces da kupis, od 125, 150, ili od 250 ccm ? Da znamo sta da trazimo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boole 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 37 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan najvise bi mi odgovarao 250,al' njih nema za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1431 Napisano April 21, 2009 Drug član, 811 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ima, ima, pogledaj malo bolje... A i prevoz bi se najverovatnije dao organizovati... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27402.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...