snake 5 Napisano Februar 18, 2008 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Bileca Motocikl: MZ chopper Prijavi odgovor kao problematičan ma dzaba je platis pivo ako se vidimo na nekom skupu javi mi se da vidimo kako da ti je posaljem jel to mislis da je nabacis na apn? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 18, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam ram koji sam davno zapoceo ali zbog nedostatka finansija sam stao poslacu ti pm pa cemo se dogovoriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kupujem za mz ako neko ima povoljno pumpicu i celjust prednje kocnice,brzinomer i brojac obrtaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 21, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan prodajem rezervne delove za mz a 175 ts,a od masine, i celu masinu od mz a 150 ts a pa kome treba nek se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matto 0 Napisano Februar 28, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Medjimurje Prijavi odgovor kao problematičan kupuje se Mz Etz 250 na podrucju Hrvatske, po mogucnosti registritan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Februar 29, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem etz 125-150 u neispravnom stanju ako neko ima ili zna nekog da prodaje moze i ispravan ako je nesto jeftinije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 2, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Floyd Čitam sve ovo i nije mi jasno, da li si se odlučio za mašinu koju ima Snake i ram koji ti imaš ili nešto drugo. Pojasni malo namere, zbrkano je mnogo, šta se kupuje, šta se prodaje i ko pije pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma taj moj ram ce da ceka neka bolja vremena puno para treba da bi se od toga napravio motor za sada sam mislio da nabavim neki etz 125-150 neispravan i od ove masine sto cu dobiti i od jos jedne koju vec imam sastavim nesto a Snake ima pivo kad se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 3, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Floyde brate, možda ja nisam baš bistar dečko ;D ali mi stvarno nije jasno. Imaš jedan ram i dve mašine, zašto ne sklopiš od dve mašine jednu, ono što fali kupiš i tako urađeno staviš na ram koji imaš? Eto motora. Ono što ti ostane od delova čuvaš, nađeš jeftino drugi ram pa i to sklapaš kada malo skupiš para za dodatak u delovima i eto drugog motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan imam samo ram za koji nemam ni papire ciste za njega fali sve i svasta prednja vila treba druga,kocnice,tocak zadnji,rezervoar bocne plastike imam al isto lose sve bi to nekako resio al papiri su frka neznam ni od kog motora je taj ram tu su svi delovi od razlicitih kad sve to saberem treba dosta kesa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 4, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam u komsiluku jedan ETZ 150 koji je kao neispravan. Slomljena je igla u karburatoru i nece da upali. ;D Momak se dvoumi da li da ga proda. Motor je inace dobar i ocuvan. Ako si zainteresovan mogu ga pitati za cenu. Pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 4, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E to samo pitaj i vidi da li bi slucajno menjao za apn 6 u odlicnom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Mart 5, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio kod momka da ga pitam hoce li da proda MZ. Nesto se dvoumi, sutra ce da mi javi. Motor se ne vodi na njegovo ime. Kupio ga je u Rumenci i nije preveo. Pitao ga za vlasnika, kaze da nece biti problema oko papira. Uostalom uzmemo podatke iz saobracajne, belestrane i nazovemo ga. Ne bi da menja za APN. Cim se javi ja ti saljem PP sa njegovim brojem. (Ne mogu ti poslati sada, posto sam zaboravio da mu uzmem broj ). Pozz... P.S. Zena ga gnjavi da se resi motora, pa ce najverovatnije da pristane na posao. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel spominjao nesto oko cene hvala Ljudi imam jedno pitanje dal postoji sansa da recimo mz koji je 150 kubika prebacim na 125 meni treba do 125 tesko ih je naci inace jel bi mogao recimo cilindar od 125, pa na neku proveru ili nesto drugo :-\ problem je sto 150 ne mogu da vozim jos 1 godinu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo brate, nov cilindar od 125 je 80 evra a još je bez glave i klipa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima druga u bg-u koji vozi etz 125 nema ni papire pa bi pozajmio cilindar glavu i klip na par dana ali pitanje je dal se moze preregistrovati na 125 bez promene cele masine jel zna neko nesto vise o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAXON 1 Napisano Mart 5, 2008 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam isti problem,ali mislim da mora cela masina da se menja,bar br.masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ne moze posto je ta masina zavedena pod tim brojem i tom kubikazom...mislim da ne moze da se spusti kubikaza ,jedino da zamenis celu masinu i nju uvedes u saobracajnu,,,ali mislim da to nije resenje...mada mislim da ako bas ne naletis na baksuza da te niko nece cimati od murije za tih 25ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 6, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam siguran da Wice ima dobru dušu i da je kojim slučajem policajac nikoga ne bi zezao ali sve je kocka kada našto nije u skladu sa zakonom... Ovo bih pitanje povezao sa najavom promene propisa koji je Picasoo okačio u Putovanja. Siguran sam da će u stvarnosti biti obrnuto, tražiće se 125 da bi ga radili na 150 a uz malo napora i na 175. Kako god, i ova budućnost pripada MZ-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 78 Napisano Mart 6, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan to jeste posto nece bti brojeva radice se takve stvari,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 6, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da sada budemo brzi, evo nekih oglasa: MZ ETZ 250, ofarban, nov akumulator, 500 EUR, može zamena za Tomos APN 6, BT50 ili ATX. 064/350-3267 MZ ETZ 251 (1990), odjavljen, 450 EUR, nije fiksno, može zamena za Tomos. 064/504-2797 MZ 125 cm3, '90. registrovna godinu, fabričko stanje. 500 €. 064/240-73-88 MZ ETZ 125 lux, registrovan, vlasnik, 500 €, super stanje. 064/142-8622 Floyde, reaguj! Za mene i dalje ništa, nema 250 sa raskvocanom mašinom za 200-250 evra Moraću ovakve stare oglase prenesene iz novina da brišem, ionako ne važe pa da nam neko ne pravi problem što smo na forum stavljali privatan broj telefona... Ali za nove i važeće imamo pravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 6, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan ma pustis samo link od oglasa pa neka trazi ko sta hoce , prosto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 6, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Moraću ovakve stare oglase prenesene iz novina da brišem, ionako ne važe pa da nam neko ne pravi problem što smo na forum stavljali privatan broj telefona... Ali za nove i važeće imamo pravo. Bitno je samo da navedes glasilo koje je prenelo tu informaciju (u ovom slucaju telefonski broj) i nemas nikakav problem!!Taj koji je dao bro.telefona u oglasu je znao da je dao telefonski broj na javnui uvid... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 6, 2008 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja do sad nisam ni vidjao 125 da se prodaju a i 500e mi je trenutno puno zato i trazim neispravnog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 6, 2008 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Moraću ovakve stare oglase prenesene iz novina da brišem, ionako ne važe pa da nam neko ne pravi problem što smo na forum stavljali privatan broj telefona... Ali za nove i važeće imamo pravo. Bitno je samo da navedes glasilo koje je prenelo tu informaciju (u ovom slucaju telefonski broj) i nemas nikakav problem!!Taj koji je dao bro.telefona u oglasu je znao da je dao telefonski broj na javnui uvid... Po struci se bavim marketingom u medijima i to bi tako trebalo da bude ali nažalost znam dosta primera koji pokazuju nešto drugo... Procenio sam da je ovako sasvim sigurno zakonito a i nema razloga da ne bude jer od starih oglasa niko nema vajde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...