-Viper- 547 Napisano Jul 27, 2011 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan E ovako ja sam Radoslav iz Kaca kod Novog Sada za sada nemam motor, imam samo Solex ) u planu je nabavka neke mashine, eto toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2634 Napisano Jul 27, 2011 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jul 29, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jun 7, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Evo da objasnim posle skoro godinu dana od boravka na ovom odlicnom forumu zasto jos uvek nisam kupio motor a verujem da i necu. Naime pre mnogo godina sam imao veliku povredu leve noge (prelom na 2 mesta) i jos uvek imam posledice od toga, nemogu dugo da stojim, hodam i pritiskanje kvacila mi predstavlja problem i to je jedan od razloga sto sam kupio Alfu sa Selespeed menjacem. Imao sam priliku jedan dan da vozim Suzuki GSX600F i posle te voznje me je danima bolela leva noga jer menjanje brzina mi je prredstavljalo velik problem. Nakon toga sam skontao da motor nije za mene i da bi voznjom istog jos vise naskodio svom zdravlju, tako da mi ne preostaje nista drugo do kupovina nekog skutera. Nadam se da nisam smorio sa ovim ali morao sam sa vama ovo da podelim, jer me stvarno razocaralo posle velike zelje za posedovanjem motora konacno gorka istina. Pozdrav i zivi bili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Jun 7, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sekiraj se. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kudi 70 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Bez nervoze, ima i dobrih skutera, naravno mislim na preko 50 ccm, na kraju krajeva i to je motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 8, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Bez nervoze, može i ovo samo da šalta, a pošto koliko vidim, voliš italijansku mašineriju, Mana je pun pogodak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZORAN KS 5 Napisano Jun 9, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: SRAD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Jun 9, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ne sekiraj se. Pozdrav Bez nervoze, ima i dobrih skutera, naravno mislim na preko 50 ccm, na kraju krajeva i to je motor. Bez nervoze, može i ovo samo da šalta, a pošto koliko vidim, voliš italijansku mašineriju, Mana je pun pogodak citajte malo datume kada je covjek pristupio forumu, prije godinu dana !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukmarko 37 Napisano Jun 11, 2012 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Kojekude Motocikl: VT750RS Prijavi odgovor kao problematičan Sedis kao gospodin, ide kao mecava, vozi se kao skuter, a izgleda za sve pare! ) http://motocikli.bjbikers.com/najveci-jednocilindras-sa-tajvana/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...