muljaz 1967 Napisano Jul 27, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni su mi migavci za ove nosace, levi i desni. Mogu novi, mogu polovni. 0638295104 ili ovde ili na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Jul 28, 2011 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Skoro Kaya prodavao pa pitaj? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja,javljam ti za par dana da li cu ih ugradjivati ili ne,posto sam kupio nosace zajedno sa njima,ali vec imam moje migavce,pa.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Jul 29, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aj molim te Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mija 180 Napisano Avgust 2, 2011 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: centar Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo to sto trazis i koliko bi mi ponudio za njih? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Avgust 5, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno. Hvala drugu Mija na ekspeditivnosti! Hvala i jos nekima koji su hteli da daju na poklon, ali morao sam uzeti za obe strane! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...