Jump to content

Moto Zajednica

Čuda za 2008-u

Recommended Posts

• Zainteresovan, 788 postova

Trazeci sve i svasta na netu naletih na par stranica na kojima se spominju modeli za 2008. godinu, suzuki se bas trudio da napravi nakaradu br. 1  :(

honda je predstavila novi 1000rr, a sto se tice ove aprilije  :) (RSV v4) bas bezobrazno  :D  :D  :D  ;D

od kawasakia tu je i novi ZX10, pa onda CANJAMOTO BMW Scorpion  :o  :o  :o , itd.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 369 postova

Uzas i katastrofa busa ruzna koklooces a za bmw-a nemam komentar...generalno i honda :(,kawasaki izgleda isto(oni nemaju ideja odavno),jedino ova aprilija sto lici na nesto ali nista novo sve na isti kalup...

Uh,gledam ovog bmw-a i ne mogu da verujem sta ljudi rade. :-[ :-[ :-[.Zabraniti im treba da prave motocikle zbog ovakvih ispada i gluposti.

• Svrati ponekad, 181 postova
  • Motocikl: Yamaha FZX 750

Bolje da su ovom BMW-u dali ime ALIEN.

ha ha ha-  da... a pitam se jel ribu ako hoces da vozis na ovome stavis na skorpionovu zaoku...(pogledaj iznad sedista ;D )

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Uzas i katastrofa busa ruzna koklooces a za bmw-a nemam komentar...generalno i honda :(,kawasaki izgleda isto(oni nemaju ideja odavno),jedino ova aprilija sto lici na nesto ali nista novo sve na isti kalup...

Uh,gledam ovog bmw-a i ne mogu da verujem sta ljudi rade. :-[ :-[ :-[.Zabraniti im treba da prave motocikle zbog ovakvih ispada i gluposti.

Da ne bude zabune sto se tice ovog BMWa! On nije takav izasao iz fabrike, to je prepravka BMW R1200S od strane Canadian Jamaican Motorsports. Kao sto sam ja prepravio svog BMWa, tako su i oni!

Jos nesto; o ukusima ne treba raspravljati!

Guest farbach

problem sa BMW-om je resen. Estetska policija je upala u sediste firme i uhapsila dizajnera i sve ostale odgovorne. Njihov advokat je na press konferenciji rekao da nisu odgovorni zato sto im je deo mozga zaduzen za stvaranje i prepoznavnje lepog hirurski odstranjen. Tuzilac je rekao da ce zbog ranijih zlodela protiv harmonije i zdravog razuma (telelever viljuska)  traziti maksimalnu kaznu.

• Vlasnik sajta, 5359 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Ljudi, polako. Taj CBR je ocigledno Photoshop, a rekao bih da je ista prica i za tu Apriliju i Kawu. BMW je ocigledno necija futuristicka ideja, ni blizu od bilo kakve fabricke serije...

Hajde da ne pustamo ovakve dezinformacije na forum tek tako  >:(

• Svrati ponekad, 375 postova

prototipovi...devedeset devet procenata takvih modela se nikad nepojavi na trzistu!?zar mislite da bi bmw dopustio sebi takvu glupost?...ovako je sve samo reklama i ispitivanje trzista vec vidjeno toliko puta...

• Ducatista, 2905 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Au bre.

Ako ista od ovoga izadje u prodaju bice velikih problema, mada iskreno ne bi mogao da poverujem da tako nesto moze da postoji. Ne zelim da poverujem.

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Neko je rekao da samo ludaci citiraju sami sebe ali moram posto izgleda niko nije procitao sta sam napisao!

Da ne bude zabune sto se tice ovog BMWa! On nije takav izasao iz fabrike, to je prepravka BMW R1200S od strane Canadian Jamaican Motorsports. Kao sto sam ja prepravio svog BMWa, tako su i oni!

Evo clanaka:

http://www.diseno-art.com/encyclopedia/vehicles/road/bikes/CANJAMOTO_BMW_Scorpion.html

http://thekneeslider.com/archives/2007/07/17/canjamoto-bmw-scorpion/

i sajt firme koja je prepravljala

http://www.canjamoto.com/

Ljudi, citajte sve postove!!!!

U auto industriji im svaka cast ali motocikli...ali necemo o tome..ukusi ;)

Prepravio sam post posto je vise bio za forum garaza...

problem sa BMW-om je resen. Estetska policija je upala u sediste firme i uhapsila dizajnera i sve ostale odgovorne. Njihov advokat je na press konferenciji rekao da nisu odgovorni zato sto im je deo mozga zaduzen za stvaranje i prepoznavnje lepog hirurski odstranjen. Tuzilac je rekao da ce zbog ranijih zlodela protiv harmonije i zdravog razuma (telelever viljuska)  traziti maksimalnu kaznu.

Ionako je ovde sve receno ;D

P.S.Nominacija za najjaci avatar na forumu :):D:)

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Ne znaju da naprave motor, a izgleda ni sajt. Gde god da kliknes vraca na index... Xexe, vec propala firma, a imaju tako dobar dizajnerski tim... ;D

Nije tema o bmw-u,da ne ulazimo dublje u OFF,uopste izbegavam da pricam o bmw-u,i ne zelim da se bilo koji vlasnik nadje uvredjen..

Generalno volim sve sto se krece na dva tocka,a svi naravno imaju svoje razloge zbog cega sta voze i kome ze sta svidja.

• U prolazu, 30 postova

Netko je spomenuo da je Hayabusa ružna, možda i je, ali izgled opravdava sredstvo, a to je izvrsna aerodinamika. Pred neki dan je na discoveriu bilo o najbržim serijskim motorima. A i ružnoća je subjektivan dojam...

• Drug član, 1854 postova

honda nije loša (ne mogu da verujem da sam ovo napisao  :D), na kawi će izgleda i u 2008 da duva poprilično. oba imaju auspuh kao 600, znači hladna guza.

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Ma da, sigurno ce BMW da izbaci ovo na trziste...Nisu ni oni ludi.Prototip...A Busa mi je sasvim ok, malo mi bzv onaj rep al ok.Honda katastrofa!Tiha jeza!Ali nadam se da je nece izbaciti ovakvu.Yamaha i Honda sve vise lice na jeftine kineske igracke, drecavo ofarbane i sjajne samo da budu sto vise naostrene.Bezveze.Kawa mi je ...pa ok.Ja cekam da vidim mog ljubimca, K8 ima sve da ih usije!

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Jedan mudar covek je rekao: Everything cool is at least 10 years old(odnosi se na motore). U prevodu:  Svaki cool motor je bar 10 godina star...

ZZR 1100... :-*

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja