Sheik 23 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan Nov ili polovan za visinu/tezinu 176/80... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 20, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Jer ti odgovara ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano Jul 29, 2011 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno, ne zanimaju neke skupe varijante, uglavnom nesto oko 50ak eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imam "UFO body armor" ako te zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 30, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Imam "UFO body armor" ako te zanima... Koja velicina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACY 13 Napisano Jul 30, 2011 U prolazu, 65 postova Lokacija: Bačka Topola Motocikl: HD Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_406c6ab83a611bcdaf0dd34c28ea79fedb/index.php?topic=wgr&grwgr=120&wgr=897&hersteller=0&anzeige=0&typ_id= Mozes ovde pogledati, i naruciti kodmene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imam "UFO body armor" ako te zanima... Koja velicina? Pise na njemu S/M, ja sam 187cm/86kg i dosta mi je knap, zato bi ga i prodao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoeM61 5 Napisano Avgust 2, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Honda Africa Twin XRV 750, '92 i Kymco Xciting 500 Ri, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozes ,sutra u sredu pre podne, da mi dones u Grocku da ja to probam. Koja je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Avgust 2, 2011 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozes ,sutra u sredu pre podne, da mi dones u Grocku da ja to probam. Koja je cena? Ako si mene pitao za UFO, cena je 60e, ali ja sam u Novom Sadu jos nedelju dana, jedino posle toga neka organizacija.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...