Kypck 188 Napisano Jul 20, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,sa srecom se vozao!Pravi odabir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jul 20, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Puno sigurnih kilometara ti zeli Loshmi. Sjajan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan I pocni da skupljas pare za rostilj na Kosutnjaku i da nam prezentujes macana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Jul 20, 2011 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan I pocni da skupljas pare za rostilj na Kosutnjaku i da nam prezentujes macana Vidi ga ovaj deda...dupe mu gladno pusti coveka na miru...prvo mora da se istrosi na cice pa će onda roštilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jul 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan neka je sa srecom .samo pun gas i pamet u glavu ...puno sigurnih km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jul 20, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan I pocni da skupljas pare za rostilj na Kosutnjaku i da nam prezentujes macana Vidi ga ovaj deda...dupe mu gladno pusti coveka na miru...prvo mora da se istrosi na cice pa će onda roštilj Ma to ja zbog vas i protiv uroka :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kubura 6 Napisano Jul 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 91 postova Lokacija: uzice Motocikl: honda vfr vtec Prijavi odgovor kao problematičan Izbor ekstra a masina jos bolja neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ja citam u "gumama" i reko dal sam se istripovao ili si ga uzeo svaka cast lepo izgleda, javi se kad ga uzmes pa da prozujimo malo po gradu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 21, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan HVALA SVIMA NA LEPIM ZELJAMA! Masina ocarinjena jos samo registracija i onda mozemo da se vozamo Evo nekoliko slika od jutros Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 21, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo moras da uzmes... Za sobu evo biznismena, stavio postere na limundo, pa ko kupi motor odma nudi odgovarajuci poster.....e to je preduzetnik!i ko kaze da nismo inovativni???!!! I pocni da skupljas pare za rostilj na Kosutnjaku i da nam prezentujes macana sto jes jes, takva masina a a da prodje bez nekog mesišta i alkohola??? nego, jesi prodao onog rangera?? i budi ubedjen da cu te na svakom semaforu prosisati...ne moze se sa velikim traktorom kroz malu avliju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 21, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi begaj sve sami biznismeni S obzirom da zivim sa zenom tesko mogu taj poster da stavim Rostilj cemo vec organizovati cim skupim neke parice, trenutno skupljam za servis cisto da se pogleda sta gde i kako. Registracija mi uze sve sto sam imao ali bar sam sad registrovan i mogu da se bez razmisljanja Prodao sam Rangera i to kolegi sa foruma. Otisao je u prave ruke, znam da ce da ga pazi i mazi kao sto sam ga i ja Postavicu i jedan video klip cim uspem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Jul 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prava aždaja. Nemoj sad da škrtariš na informacijama: godište, odakle je, prešao koliko...Sve su to podaci koji nekom mogu da pomognu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 21, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam obecao: Suzuki Burgman Executive, godiste 2007, presao 26.700 km. Motor je uvezen iz Madjarske, jer sam dobio preporuku da je motor u odlicnom stanju od dobrog prijatelja koji se bavi uvozom pa sam resio da reskiram i da zapucam tamo sa prikolicom i da ga pazarim ako zadovoljava kriterijume. Cim sam ga video odmah sam se zaljubio, test voznja je bila odlicna trebalo mi je citavih par minuta da osetim gabarite i tezinu i vec smo bili nerazdvojni drugovi. Preko drugara sam zavrsio carinu i svu potrebnu papirologiju i evo danas sam uspeo i da ga registrujem. Registracija je izasla oko 19.200 dinara. Tehnicki pregled je odradjen kod naseg drugara Losmija u Cingrijinoj 26 (sve preporuke za tehnicki, registraciju ma sta god da vam treba mozete ga pitati covek je kralj). Eto toliko pa ako nekog nesto zanima neka me pita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Jul 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo još jedna sitnica...cena... može i na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 21, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jul 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo sokoćalo , imao sam priliku prošle godine da ga provozam nekih desetak kilometara. Brutalno ubrzava, odlična max brzina a sve vreme imaš utisak da se voziš u najudobnijoj fotelji Nisam ga vozio po krivinama da vidim kako se njegova težina i gabariti ponašaju u takvim uslovima ali vidim na video klipovima da dobar vozač može baš da uživa na ovakvoj "ali". Srećno i pametno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 21, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze Eto mene od sledece nedelje u labosu da malo vidimo sta da se radi. Obecavam vec mesecima da cu doci ali evo tek sad je makina stigla i dolazim sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Jul 21, 2011 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Jul 22, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na zverini i samo polako dok se ne naviknes i da se vozis sa srecom. Molim te pusti mi na pp koliko te je izasao jer planiram da kupim cim smognem priliku. Vidim da je ocuvan ekstra mada je i godiste dobro. Ta kilometraza za njega nije nista i samo cesto menjaj ulje i ima da ga vozis godinama. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 22, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze! Mazicu ga i pazicu ga i zvacu ga Zverko ili ti Beast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Jul 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan a koliko se plaća da javno čujemo koliko te izašo + carina i porez (ako nije tajna) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jul 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Sreca posedovati ga = NEPROCENJIVO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jul 24, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Jul 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan a kako dizes ovaj veliki vizir, i dokle ode ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...