milosvuk 0 Napisano Jul 16, 2011 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam 10 servisa i ko zna koliko radnji i ne mogu da nadjem delove za Apriliu RS 125 Replica. Treba mi sajla gasa, sajla km, zadnje plocice i prednji zmigavci. Moze li mi neko dati neki kontakt gde mogu da kupim ili ako neko ima da proda neka mi se javi preko PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 16, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Odnesi stare sajle u firmu Boban sajle i napraviće ti nove. Pločice potraži u Guevari, recimo, a migavce možeš da kupiš LED sva 4 komada, taman da malo podmladiš motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 16, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Kontaktiraj drugara sa foruma, nick Mr.Racer Vlasnik je moto servisa i verovatno mozhe da ti nadje neshto od delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...