Jump to content

Moto Zajednica

Nosac kofera za Suzuki gs500f

Recommended Posts

• U prolazu, 91 postova
  • Motocikl: Honda cbf600s

Pozdrav,

trazim nosac kofera ( moze sa koferom ) za Suzuki GS500F, ne mora biti orgiginal - samo da odgovara.

pozz

tel.063 8770 824

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• motoras, 2452 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Covek od koga sam ja kupio kofer ima original nosace za kofer za gs 500. Kofer i nosaci su skinuti sa tog motora,ali ja sam kupio samo kofer i plocu. Ne mogu da nadjem br. telefona,ali decko je iz Petrovaradina,imao je KTM,a pre njega GS 500. Mozda neko sa foruma zna o kome se radi,pa eto prilike da dodjes do nosaca za tvoj motor.

• U prolazu, 91 postova

Covek od koga sam ja kupio kofer ima original nosace za kofer za gs 500. Kofer i nosaci su skinuti sa tog motora,ali ja sam kupio samo kofer i plocu. Ne mogu da nadjem br. telefona,ali decko je iz Petrovaradina,imao je KTM,a pre njega GS 500. Mozda neko sa foruma zna o kome se radi,pa eto prilike da dodjes do nosaca za tvoj motor.

ok, zvuci dobro, pokusacu da ga nadjem, ne secas se ni imena ? ako neko zna o kome se radi - hvala lepo :)

• U prolazu, 91 postova

Imaš u Motolandu, ne košta puno.

pogledala sam , imaju u listingu , trebalo bi da je nosac K5260 a za njega odgovaraju samo 5553N i MKN,

nemaju cenovnik a nisu se javljali na telefon u radno vreme

priznajem, ne znam kako to funkcionise- stavim na motor nosac bez ploce i onda trazim kofer

koji dolazi sa adekvatnom plocom za taj nosac ?

pitala sam moto bike u b topoli koji su mi najblizi, kazu ima polovni za moj motor sa koferom,

200 evra...hm, nadam se da cu proci sa barem upola manje :)

• motoras, 2452 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

ok, zvuci dobro, pokusacu da ga nadjem, ne secas se ni imena ? ako neko zna o kome se radi - hvala lepo :)

Stvarno ne znam kako se zove,a ne znam ni da li bi pogodio kucu sada kad bi isao tamo. Sigurno ga neko zna,ko je iz Petrovaradina.To nije bilo skoro,ali cisto sumnjam da je nekome prodao taj nosac. Znam samo da kad sam ja bio da kupim kofer,u dvoristu je bio parkiran narandzasti KTM. To su dve poluge koje idu sa strane i kace se svaka na po dva mesta za ram motora.Na krajevima ima nosac za plocu sa po dva imbusa sa svake strane koji drze plocu.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja