zodini 1290 Napisano Jul 15, 2011 Drug član, 1041 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Negde sam citao da je i to neko radio, pa me cisto interesuje jel moze i kako to ide Crkla mi je unutrasnja, vec par puta sam je lepio ali izgleda da je se isposnila i malo malo pa ponovo popusti negde, trazih danas po gradi mada ne bas preterano detaljno obzirom da mi se nije vozalo kolima po ovoj vrucincini i nisam nasao nigde pa cisto da pitam jel ima neka fora da nabacim unutrasnju od auta dok se ne snadjem za moto gumu? PS dimenzije su 90/130 R15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4225 Napisano Jul 15, 2011 motoras, 2450 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to bi pre mogao od speditera ili mozda od "Bube" da ubudzis,ali sumnjam da je to iko radio. Imas ovde na forumu vise tema gde mozes da nabavis novu unutrasnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Jul 15, 2011 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan ? kažeš nekoliko puta krpio i dalje pušta, pa se valjda "isposnila"??? ček ček, koliko dugo voziš te gume na keewayu i unutrašnje i spoljašnje? Unutrašnja nema šta da se "isposti", da prestane da bude "masna" ili prestane da bude guma ako je propisno naduvana i mesta na kojima naleže na felnu i spoljnu gumu nisu gruba ili imaju neka strana tela koja buše gumu. Naravno, dve sezone set spoljnih guma, ćao zdravo. Ako to ne radiš, bolje nemoj da voziš. A kada menjaš spoljne, još oko 1000 dinara za nove unutrašnje je sasvim normalna stvar... Ljudi mislite o sopstvenoj bezbednosti!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Jul 15, 2011 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo gume http://www.internet-prodaja-guma.com/moto-gume-continental-unutr.-guma-conti-f-15-282044 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1290 Napisano Jul 16, 2011 Drug član, 1041 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nadjoh na buvljaku lika koji radi sa moto delovima a izmedju ostalog imao je i jednu 15ticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jul 16, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan I kolko je kostala? Proizvodjac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1290 Napisano Jul 16, 2011 Drug član, 1041 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan 600 dindzi a nemam pojam ko je proizvodjac pogledacu sta pise na njoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...