Blackbite 7 Napisano Avgust 18, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Steta za promenu zastupnika. Kod prethodnih je bilo delova svakakvih na raspolaganju, ako ne u roku od odma, onda u roku od par dana. Plocice jedino da skines, pa od rodavnice do prodavnice da vidis koje odgovaraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ih zvao i kao "jel imate te i te plocice?" "ne, posle 1. septembra". "aha, a jel imate silent blokove?" "ne, zovi posle prvog septembra, roba je na carini, a momak koji se time bavi je na godisnjem". Sto znaci dok momak dodje, dok robu skinu sa carine, zadnju kocnicu cu koristiti za 2 meseca... Ma probacu po NS-u da se iscimam da mi nalepe plocice ili cu stvarno od radnje do radnje (mada bas i nemam puno radnji u koje mogu da idem) pa po katalogu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel skidao neko zadnje plocice na speedu? Skinuo sam disk i ne mogu uopste da provalim kako se skida... Jeste da je sad vec bio mrak u garazi pa nisam uspeo dobro da vidim sve delove, ali ovo sto sam video, uopste mi nije jasno kako se skida... EDIT!!! Uz pomoc youtube-a sam provalio. Ko pita ne skita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fica 25 Napisano Avgust 19, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka za plocice da ne kupujes nove nego da nadjes nekoga da ti zalepi. Ja sam vec vise od godinu dana vozio prednje i zadnje zalepljene plocice i bolje su mi se pokazale nego fabricke.Manje skripe,i malo bolje koce. Uzeo sam prednju gumu ovde http://www.internet-prodaja-guma.com/moto-gume/continental-conti-go-2.75-18-200000 i mogu reci da je dosta bolja od fabricke!Nekako mi stabilniji motor i upravljiviji.Sve preporuke za ovu gumu,kacim par slika da vidite kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 19, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam bas bio odneo da mi se zalepe. Svaka cast za gumu, lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 22, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.keewaymotor.com/press_room.html Izasao intervju, doduse na spanskom, kako je neki par iz Latinske Amerike presao 13.000 km sa speedom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan http://www.keewaymotor.com/press_room.html Izasao intervju, doduse na spanskom, kako je neki par iz Latinske Amerike presao 13.000 km sa speedom... nije ovo speed, ovo je neki KW150 Owen. Sličan je, ali nije to speed. http://www.autoschile.cl/auto.asp?codauto=370297 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 22, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mislim da je to speed za njihovo trziste. Samo drugo ime i malo restilizovan mozda... Ne verujem da se agraget i vecina drugih stvari razlikuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Avgust 22, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Agregat se sigurno ne razlikuje! Ne verujem da keeway ima 5 različitih agregata od 150cc Kažem, sličan je speed-u, nešto izmedju speeda i nekog čopera. Mada sam na ovom linku našao ponudu i za speeda i za ovaj owen http://www.autoschile.cl/cemarca.asp?maresp=331&disp=1&sort=mmcrec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Avgust 26, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Uradio I servis u Beogradu u MASS kompaiju. Zamenjeno: Svecica i ulje, NGK i MOTUL. Usluga bash i nije vrhunska. Moje primedbe su bile da kada podignem saug da ne podize broj obrtaja i shto na oshtirije davanje gasa se ugasi. Obe stvari su ostale kakve su i bile. Saug po njiovim recima radi, tako treba, a oshtrije davanje gasa isto, tako treba. Motor mislm da finije sada radi, vise ne cima kada se otpushta kvacilo, verovatno zbog novog ulja. Video sam da su dolili ulje u posudu za prednju kocnicu. Sve skupa je ispalo 3350+150 za pivo za majstore = 3500din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Uradio I servis u Beogradu u MASS kompaiju. Zamenjeno: Svecica i ulje, NGK i MOTUL. Jedno pitanje... Da li pod garanciju spadaju prednji amortizeri? Naravno da rade i dalje, ali se cuju kad ga pod kocnicom cimam napred nazad (ranije su bili silent)... kontao sam da mi sredi i to kad ga budem terao na servis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Ovde je pisano o amortizerima, dodushe zadnjim. Pa ako te detaljnije zanima, prelistaj. Oni su kolegi iscureli u garanciji, ali nisu hteli da mu zamene. Navodo je potroshni materijal. :-\ Ja sam svoje zimus kada sam ga spremao za zimski san podmazao WDom, cisto da ne budu na vlaznom vazduhu direktno na udaru. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Oni su kolegi iscureli u garanciji, ali nisu hteli da mu zamene. Navodo je potroshni materijal. :-\ sve im je potrosni materijal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 337 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 500s - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Oni su kolegi iscureli u garanciji, ali nisu hteli da mu zamene. Navodo je potroshni materijal. :-\ sve im je potrosni materijal u MASS servisu sve ispada potrošni materijal osim ako ti zakuca mašina. Prijava inspekciji bi rešila stvari, pa da vidimo koliko je ko u pravu, ali meni je bilo bitno da imam funkcionalan motor, radije nego da budem u pravu a da mi pola leta prodje bez motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam bio do servisa da zamenim semering na menjacu posto je procureo i cuo sam da je u granaciji sada samo radilica i klip,ostalo sve potrosni materijal... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada#4 37 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zemun-nbgd Prijavi odgovor kao problematičan ...ma bezobrazni su...!! I ja imam par neprijatnih iskustava sa gospodom... Poslednje, hteli da mi prodaju "original" akumulator za mog Speeda za tricavih 3000! Kupio Vartin za 2000! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo radilica i klip? Pa sto to lepo nisu odmah rekli, pa ne bih ni isao nikad na redovne servise. Za 3-4 servisa ustedih para za tu radilicu i klip... Hahaha original akumulator Jel pise Speed na njemu mozda??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cak sa 2 servisa moze da se ustedi za radilicu i klip. Josh jedna zamerka za servis je bila da ako ga dovezem prepodne, bice gotovo do 16 sati, ako ne, onda sutra ??? ??? Servis na Mirijevu, ja na Banovom brdu... Kada rade servis ne mozesh da budesh tu da gledash, vec morash da se udaljish. Sa jedne strane je to ok, da ne bi korisnici smarali majstora raznoraznim pitanjima, a sa druge strane korisnik ne moze biti siguran da su mu svi njegovi delovi ostali na vozilu. Ovo pishem po ranijem svojem i tudjem iskustvu po ovlascenim servisima uvoznika. Napishite vasha iskustva sa saugom, da li kada se podine saug, podigne broj obrtaja ili radi na istom kao kada je spushten? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, svima su svuda rekli da je ok ovako, da ne dize broj obrtaja. To je i meni bilo cudno na pocetku, ali sam posle shvatio da i ovako saug radi, jer ne mogu ga upaliti bez njega, a kad ga povucem, onda upali. Ok je ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Avgust 27, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, i moja iskustva sa servisom u Mirijevu su losa.Mladji majstor kada je cistio karburator okrenuo je nesto naopako pa kada ga je upalio motor je odmah skocio na maksimalan broj obrtaja, tako da sam opet morao da cekam da to opet uradi.Sto se tice sauha i meni ne dize obrtaje.Kada naglo dodam gas na leru i meni se ugasi motor na sta mi je drugi majstor iz istog servisa rekao pa to ti je Keewey.Na sve sto nemogu da poprave imaju odgovor pa to ti je Keewey.Kada malo bolje pogledate garantni list videcete da zapravo i nemate neku garanciju, klasicno vacarenje za pare.Majstor koji je radio u servisu na Batajnickom drumu je bio skroz korektan ali na nasu zalost vise neradi u zvanicnom servisu pa ako neko zna gde covek sada radi neka objavi na forumu.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da potvrdi da ta radnja/skladiste na batajnickom drumu vise ne radi? Niko nikad nije potvrdio ja mislim. Ne servis, nego bas prodaja delova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da cak sa 2 servisa moze da se ustedi za radilicu i klip. Kada rade servis ne mozesh da budesh tu da gledash, vec morash da se udaljish. To sta oni rade na servisu bi svako od nas mogao da uradi ako se koliko toliko razume u motore, a i ako se ne razume sigurno poznaje nekog ko bi mu mogao pomoci. Rado bih potrosio 3500din na bilo sta drugo... Garancija mi traje jos godinu dana, a od nje koliko vidim nemam nikakve vajde, u ovih godinu dana koliko imam motor sam radio nulti servis, 1500km, 2500km, 5000km, za 30km moram i ovaj za 7500km i svako ko zna da racuna moze da primeti da je to velika suma ni za sta... Sta raditi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 27, 2010 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi lepo NGK i ulje koje preferiras i sam to sve lepo zamenis... Nece te izac sve ukupnoi preko 1500 din. ma koje god ulje uzeo. A ako se nesto pokvari (a kao sto vidis speedovi se slabo kvare), onda na servis. Sta god da ode, ne moze da kosta bog zna koliko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na info za saug. Shto se tice Batajnickog puta, poslednji put kada sam pitao u servisu Massa, rekoshe mi da postoji, ali da nema vishe servisa, samo prodavnica. To mi je receno krajem jula. Nisam ishao licno da proverim, jer mi bash i nije u komshiluku. Shteta shto se promenio uvoznik. Ranije je bilo i radnji i servisa nekoliko po Begoradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr Bane 21 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Beograd - Jug Motocikl: Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan Kupi lepo NGK i ulje koje preferiras i sam to sve lepo zamenis... Nece te izac sve ukupnoi preko 1500 din. ma koje god ulje uzeo. A ako se nesto pokvari (a kao sto vidis speedovi se slabo kvare), onda na servis. Sta god da ode, ne moze da kosta bog zna koliko.... Da bude josh jaca fora, ulje koje su mi sipali koshta 1200 din, a u njihovoj radnji je isto trenutno na akciji i koshta 800 din litar. Shta mislite koju cenu su naplatilii? Shto se tice troshka u sopstvenij reziji, ulje 800, svecica oko 350 i 2 l koka kole 100 = 1250 din + josh 250 din ako se skupi ekipa u garazi, shto se meni cesto deshava za josh neko pivo, sok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...