Alex74 836 Napisano Maj 11, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovao Speeda,sada jos da kazete sta valja od akumulatora da li da kupim Yuasu ili neki drugi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Maj 14, 2018 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koje gume vozite na vasim motorima, koje dimenzije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neca08 0 Napisano Maj 19, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bor Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sava.Zadnja: 3.25-18 Prednja: 2.75-18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki_92 9 Napisano Maj 20, 2018 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Sremski Mihaljevci Motocikl: Honda CBR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupujete delove za speed? ispali su mi osiguraci i iskrivio izduvni ventil. 150ccm u pitanji? jel postoje neki zamenski od licence? honda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 22, 2018 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftine prednje kocione plocice ima li negde? Ne daje mi se 2000 din, Meni crkla varta i sad sam uzeo noviu bateriju za ups, akumulatori moje pare vise ne vide, cud a vidim dole ce ovo da traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajče 94 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ima li ko da prodaje (negde do 500 e)? Vozila sam, i voziću. Niska sam, mala i slabašna, ali Keeway 125 speed mi je zakon.. Probala sam i čopere i trkalice, ali ostajem verna keeway-u... Pomozite bratu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 25, 2018 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/12424047/keeway-speed-150 Koga zanima neka mi se javi u inbox ili preko mob. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Maj 31, 2018 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel je neko stavljao LED svetlo, kakva su iskustva? Nije mi nesto sjajna ona balonka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Jun 28, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi! Imate li iskustva sa servisima za Keeway Speed na teritoriji Beograda ili okoline? Kako do delova? Svi servisi u kojima sam popravljao motor su zatvoreni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Jun 30, 2018 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam sve vezano za keeway se ugasilo, jako tesko do delova.. Sta te muci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wllada 2 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam sve vezano za keeway se ugasilo, jako tesko do delova.. Sta te muci? Pre svega jurim servis gde bih mogao da odradim redovno održavanje i da pogledam da li ima nešto dodatno da je potrebno popravljati. Imao sam i malu havariju pa bi mi trebali žmigavac i polugica za sauh. Mislim da je i prednji disk gotov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simabb 3 Napisano Jul 15, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: banatski brestovac Motocikl: keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi išao neko do Crne Gore sa speedom od 22.07. ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Jul 17, 2018 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel je neko voljan da mi slika na vašem motoru zadnju osovinu, oko klješta i sa druge strane kod lančanika? Skidao sam zadnji točak i čudno mi to sad stoji, ne znam da li sam pogrešio raspored onih čaura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano Jul 18, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko ubacivao xenone,da li moze da se ubaci xenon sijalica u Speed-ov far? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acaa3 0 Napisano Jul 21, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je pametno kupiti ovaj motor,gde održavati redovne servise,kupio bih neki polovan,jer novih nema,koristio bih ga kao početnički motor.Unapred hvala na odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano Jul 28, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre sam ubacio xenon (za auto) u Speedov far jedino sam imao problem sa ucvrscivanjem sijalice u far pa sam je zasilikonisao ako neko zna za neko bolje resenje naka se javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Jul 28, 2018 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su utisci sto se svetla tice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano Jul 28, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ok,oboreno mi se svidja ali dugo ne,mada verujem da mi je to do fara i sa obicnom sijalicom je dugo bilo takvo a i far je takav da ne moze vise da se obori. Ne znam da nisu pogresno povezani dugo i oboreno ali ako i jeste onda je to tako bilo fabricki posto mi je tako bilo i sa obicnom sijalicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano Avgust 7, 2018 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Promenio bih retrovizore na Speedu koliko sam ukapirao ovi originalni se skidaju sa kljucem 17-ticom,nasao sam retrovizore koji mi se svidjaju ali ne znam da li mi trebaju (odgovaraju) sa srafom M8 ili M10? Mislim da trebaju M10 ali za svaki slucaj ako neko tacno zna da ne kupim pogresne? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 29, 2018 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, primetio sam da je pocelo da mi curi gorivo na karburatoru na na ovu rupicu/diznu sta god, nisam nasao ni na jednom diagramu sta je ovo, pa posto je pocelo odjednom iako je motor stajao vec jedno 10ak dana. Ako se neko sreo sa problemom pisite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos 06 0 Napisano Avgust 30, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: serbia Motocikl: keeway Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko koji lanac i lancanici idu za keeway speed 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 3, 2018 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa skini tvoje pa vidi koji je sraf, koliko je po novom registracija za spida 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajče 94 Napisano Septembar 3, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, nesic1 said: Pa skini tvoje pa vidi koji je sraf, koliko je po novom registracija za spida 150 Oko 8-9 hiljada, sad pogledah. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 3, 2018 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pljacka, ili cu da ga prodam ili cu da ga odjavim, lopovima ne dajem ovim nista viseSent from my P8000 6.0 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Septembar 3, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pljacka, ili cu da ga prodam ili cu da ga odjavim, lopovima ne dajem ovim nista viseSent from my P8000 6.0 using TapatalkZabole nekog bas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...