berserek 5 Napisano Decembar 1, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan jeste ok cena, lep ti je motor, videh negde, dao si link.. mene dusa boli, ali ne vredi, ili ce blejati jos godinu dana u garazi, pa mogu da ga bacim, ili bar neko da ga vozi..zaglibio sam do jaja sa novcem, tako da nema druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Decembar 2, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvideo da mog nece niko ni za 400e (a apn 6 sam prodao za 350e)... tako da cu sledece sezone da se izivljavam koliko god mogu... bar znam zasto cu da ga bacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Decembar 10, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' neko stavljao mozda xenon svetla na speedu, kakva su iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloš95 0 Napisano Decembar 10, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu da narucim gumu zadnju spoljasnu 3.25-18 ako je neko skoro uzimao i koja je cena ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Decembar 14, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je pre godinu dve na buvljaku u Beogradu kod jednog cice..nije neki kvalitet, ali je jeftino, tipa 3-4 hiljade..nove su, ali neki bezveze proizvodjac, zaboravio sam i koji bese....ili mozes da narucis preko neta nesto bas dobro, sto ce ti trajati dugo, tipa mishelin, ali je cena oko 9 soma.. ovaj cica se nalazi pozadi skroz, suprotno od glavnog ulaza, mislim da je poslednji red, ako se dobro secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 15, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio 3.5-18 zadnju, sira je malo i bolja zbog stabilnosti. Nasao u oglasima na netu, polovnu za 1600din, a guma kao nova. Kada sam je stavio razlika je neverovatna, ne kliza na mokrom, bolje koci, a ima i dubinu sara dobru. Pre bih kupio polovnu za ovakve pare nego novu mishelin, maltene istu funkciju vrsi, dobra je, a i ne ides na trke da ti treba mishelin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chilavert 14 Napisano Decembar 15, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde mogu da narucim gumu zadnju spoljasnu 3.25-18 ako je neko skoro uzimao i koja je cena ??? Прошле године сам узео обе и предњу и задњу у Tyre+, prednja oko 4.500 a zadnja oko 5.000, michelin pilot sporty, naravno nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloš95 0 Napisano Decembar 15, 2013 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio 3.5-18 zadnju, sira je malo i bolja zbog stabilnosti. Nasao u oglasima na netu, polovnu za 1600din, a guma kao nova. Kada sam je stavio razlika je neverovatna, ne kliza na mokrom, bolje koci, a ima i dubinu sara dobru. Pre bih kupio polovnu za ovakve pare nego novu mishelin, maltene istu funkciju vrsi, dobra je, a i ne ides na trke da ti treba mishelin. a jel treba onda i unutrasnju da menjam ili ostaje ista 3.00-18 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 16, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba unutrasnju da menjas, samo spoljasnu siru ako je nadjes na netu. Moja je Ivon Speedmaster II 3.50-18 guma, prednja od nekog copera bila, coper nije kinez znaci da je guma kvalitetnija, a i oseti se u voznji odmah razlika u odnosu na fabricke. Prednju nisam jos menjao, ali kada i nju zamenim bice drugi motor, moci cu pod vecim uglom u krivinama da ulazim. Koliko se secam prednja sira ne moze da stane, zakacinju blatobrani. Prednja i treba uza da bude, zadnju mozes promeniti na 3.50-18. Uh i ja bi stavio neku bas siroku, kao kod velikih motora, da izgleda jebacki, ali ne moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 16, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan A zadnju Kenda gumu fabricku prodam za 600din. Ispada da sam za 1000din nasao znatno bolju gumu i vulkanizer uzeo 200din da je promeni. Vulkanizer je bio van grada pa zato ta cena, dok su mi i gradu trazili 500din za menjanje gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vupulepe 19 Napisano Decembar 18, 2013 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan od danas ponosni vlasnik 150ice od bajker97. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
berserek 5 Napisano Decembar 18, 2013 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan cestitam:) ako imas nekoga ko bi da kupi moju 150icu, neka se javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 19, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Od juce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecaross 14 Napisano Decembar 19, 2013 U prolazu, 94 postova Motocikl: Kiwi speed125 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi bajkeri dobrog srca pozivam vas da se provozate na JEDANAESTA MOTO DEDA MRAZ akcija 2013/14 vise informacija: http://www.apostoli.iz.rs/files/Moto_Deda_Mraz.pdf http://www.apostoli.iz.rs/akcija_dedamraz2014.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkercic 2 Napisano Decembar 22, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bajkeri....Vec dugoo vremna pratim ovu temu, ali sve nekako iz delova ( vozaci koje zanima nesto neka ukucaju samo na google i izacice pravo na tu stranicu,bilo da su u pitanju gume,stelovanje ventila itd). Neka pitanja i odgovori se ponavljaju iznova i iznova. To je malo problem kada citate 183 stranice kao sto sam se ja naterao . Inace sve pohvale za clanove na nesebicnom pomaganu ,od detaljnog objasnjavanja do slikanja svakog moguce dela. Citajuci temu mnogo clanova je u kineskoj porodici i otislo dalje ja im zelim svu srecu sa novim bajkovima. Ja imam vozim speed 125..2006 god presao 14000. O stanju ne bih pisem da ne ureknem .....Nadam se nekoj zajednickoj voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 23, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkercicu i dobro dosao! Ima li neki motor od 125ccm da je jeftiniji po odrzavanju od Speed-a? Razmisljam i ne pada mi nijedan na pamet, a bas me zanima... Potrosnja od 2.5 do 3L Registracija 2008god 5.500din Servis (svecica i ulje) 300din ÷ 980din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Decembar 23, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkercic 2 Napisano Decembar 23, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim gume vec dugo i nije na neki izbor ove dimenzije. Nasao sam par koji bih uzeo Ima li neko iskustva sa ovom gumom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Decembar 31, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje god da kupis samo da nisu kineske preporodice se motor, videces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkercic 2 Napisano Januar 3, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ove su mi prihvatljive sa cenom. Trebaju mi jos predni paknovi,tecnost,rucice,vizir,da preradim sediste,punjac za navigaciju i drzac,svecice i spreman je za sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 3, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Speed nema paknove vec plocice ako na to mislis. Kakva tecnost ti treba - za sta? Vizir sam ja stavio i preradio sediste udobnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajkercic 2 Napisano Januar 3, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na plocice sam i mislio Tecnost za kocnice. Vizir jos nisam odlucio da li da kupujem puig ili da pravim a sediste obavezno. Ja sam prvi vlasnik od 2006 i vozio sam samo leti i vecinom sam neke kratke relacije tako da mi nije smetalo. Sad planiram da se vozikam malo sa devojkom pa mi je primarno udobnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maki3 8 Napisano Januar 8, 2014 U prolazu, 94 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Malo bozicne voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Januar 8, 2014 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan bajkercic - skini eko kozu sa sedista i ubaci 4mm sundjera i tako zahevtaj (imas kod kineza heftalicu za 450din da kupis). Ja sam prvo sekao eko kozu i napravio sediste sa 6,7mm sundjera pa sam posle vratio fabricku eko kozu i samo malo ispod dodao sundjera, udobnije je. maki koji je ovaj levo motor? Rekao bi da je 125ccm, ali ne znam koji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 8, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan rs125 reko bi oko '00god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...